Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה יופי.

השבוע חזרתי ממירוץ ה-f1 באוסטריה. יצא לי לדבר עם כמה אוסטרים על התרבות המוטורית הנהדרת שיש להם. הלוואי עלינו

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מאוד יפה לראות. תרבות מוטורית אחרת.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

בדיוק מה שהיה שם, ttrs ים משופרות בכבדות ועם אישור ממכון טסטים וללא משטרות ביציאה. לגמרי בני ברק.( הכל בנימה חיובית כמובן). כסף בארץ כבר לא חסר, פרוייקטים ברמה בינלאומית גם לא חסר וגם למבואים ופרארי שלא לדבר על פורשה. אבל לא מאמין שגם עוד 50 שנה תהיה פה תרבות כזו ומפגשים כאלו.

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

• אחראי פורום
פורסם

תאווה לעיניים, תודה על הסיקור והסיפורים.

תביא עוד.

יש לי fetish חזק לאאודי מהאייטיז וה-200 בראשן, גם 80 קופה כמובן.

ברחוב שגדלתי בו היה שכן מפוקפק עם 200 ירוקה מטאלית שהיתה ממגנטת אותי כל פעם שעברתי לידה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

פרט למנוע יש עוד הבדלים בין אאודי 200 לאאודי 100?

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

^

ה-200 היה גם יוקרתי יותר מה-100, כחלק מהרצון של VAG להפוך את אודי למותג יוקרה באותה רמה של מרצדס וב.מ.וו. (זה לא היה כך בהתחלה). וכמובן, הקוואטרו נמכר רק כ-200, לא ב-100.

פורסם

ה-200 לא היתה ארוכה מה-100?

זוכר שראיתי 200 בארה"ב בזמן שלאבא שלי היתה 100 בארץ

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

לא עד כמה שאני יודע. אני מתייחס לדור שלישי, זה שמכונה C3 (בארה"ב נמכרו כ-4000 ו-5000 עבור 100 ו-200 בהתאמה).

פורסם
בתאריך 7.7.2023 בשעה 22:32, yohai71 כתב:

מה מסתתר מתחת למכסה המנוע? שום דבר מיוחד:

שום דבר מיוחד?? מיכל עיבוי🤫.

ועוד כמה אגוזים.

נראה לי שכזה פוסט מטורף עם הרבה מטעמים היה צריך להיות באשכול

"ספורט מוטורי", בשביל לרענן ולחמם שם את המנועים.

לפני 21 שעות, 98civic כתב:

אבל לא מאמין שגם עוד 50 שנה תהיה פה תרבות כזו ומפגשים כאלו.

וזה חבל מאד וממש עצוב.

הייתי כמה פעמים במפגש בראשון ליד חצי חינם וממש לא נעים

להיות שם, באים לשם כל מני ערסי'ם עם כל מני כלים חשמליים ונוסעים כמו משוגעים.

פעמים כמעט משהו הוריד אותי שם עם טרקטורון חשמלי. מפחיד.

• תוכן חדש...