Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבחן צמיגים

מעבר לפיתרון נפתר ע"י imprezadude,
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כנראה אצטרך לרכוש צמיגים.

האם זה מקור ראוי לקבלת החלטה:

https://www.tyrereviews.com/Article/2023-Tyre-Reviews-Summer-Tyre-Test.htm

המנצח כאן הוא קונטיננטל premiumcontact 7.

באינטרנט בארץ אני רואה את גרסה 6. ראיתי גם המלצות באותו אתר לגרסה 6. מניח שדומה

יש לכם המלצה אחרת למבחן השוואתי?

בד"כ אני קונה מישלן פרימסי. אני רואה שלא מצטיין במיוחד בתנאים יבשים. על פניו בארצינו זה המצב רוב הזמן....

• פיתרון
פורסם

בסה״כ אני אישית חושב שמדובר במקור אמין, ומסתמך גם עליו כשאני מגיע לקנות צמיג. עם זאת, באשר להשוואה הספציפית, שים לב שהמבחנים האלה בוחנים את הצמיגים כאשר הם חדשים דנדשים, ולא לאורך זמן. קונטיננטל, מניסיוני, ומכמה שאני יודע לגבי צמיגים אחרים, אינם מצטיינים בכלל בכל מה שקשור לעמידות ואורך חיים, ולכן אולי עדיף ללכת על פרימסי 4 שייתכן שכחדש פחות טוב (באופן מינורי אני מניח) באספקט כזה או אחר, אך ידע לשמור על אותה רמת ביצועים לאורך זמן ארוך יותר.

כך או כך חשוב לומר שאם זו רמת הצמיגים שאתה מכוון אליה, כולם מעולים ובכל מקרה לא תטעה.

צמיג אחר ששווה לך לשקול בקטגוריה הוא EfiGrip Perf. 2, אם יש כאלו שמחזיקים אותו במידה שלך.

פורסם

צריך לקחת בחשבון כמות הנסיעות.

מישלין פרימסי 4+ שווה לקנות למי שנוסע 30 אלף קילומטרים בשנה. הם יחזיקו 80-90 אלף קילומטרים, מה שרוב הצמיגים האחרים לא.

הנוחות שלהם טובה מאוד.

החסרון - מתייבשים יחסית מהר.

לכן, מי שנוסע 15 אלף קילומטרים בשנה, שווה לו לרכוש קונטיננטל/ גודייר או אפילו איזה פאלקן/ קומהו / האנקוק שעולים 30-40% יותר זול.

כי רוב הסיכויים שגם הסדקים יופיעו בהם יותר מאוחר מאשר במישלין. 

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

אני נוסע 18,000-20,000 קמ בשנה. מעולם לא החלפתי צמיג שנשחק. תמיד זה היה עקב התייבשות.

אני חושב שבדכ כל שנתיים - שלוש.

בד"כ מישלן פרימסי.

אולי שווה בהתאם למה שכתבתם על כך שמתייבשים מהר לקנות מחברה אחרת. גם לאור הביצועים על יבש.

ברכבים קודמים עם גאנט 16 המחיר של מישלן היה דומה לחלופות המקובלות (קונה רק אצל צמיגי חנניה ביפו מול המשטרה).

הפעם מבדיקה ברשת החלופות הרלוונטיות זולות יותר. אנסה.

בכל מקרה קודם צריך לרכוש את הרכב....

עריכה אחרונה על ידי razi_pazi
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אחרי המבחן שראיתי חיפשתי 

קונטיננטל פרימיום קונטקט

בצימיגייה טובה אמרו שאין במידה גם לא להזמנה אבל בעלות מעט גבוהה יותר יש צמיג קונטיננטל ספורט קונטקט 5. 530+מע"מ במקום 500 פלוס מע"מ לפרימיום קונטקט 7

הסתכלתי באתרי ביקורת וראיתי שלא מצטיין במבחנים ההשוואתים אבל לדעתי בגלל שזה בהשוואה לצמיגים יותר איכותיים בהשוואה לבחינה בה הפרימיום קונטקט.

כלומר שהספורט איכותי יותר מהפרימיום. זה נכון?

https://alltyretests.com/continental-contisportcontact-5-test-review/

מה אתם אומרים?

זה שזה ספורט אומר שתבלה מהר יותר?

אני לא מחפש משהו למסלול אלא ליום יום. אבל שיהיה טוב ויחזיק

פורסם

אלו שני צמיגים שונים, האחד הוא צמיג המיועד לצד הספורטיבי והשני הוא טורינג - למרות שהוא צמיג ספורטיבי למדי וצמיג מצוין בפני עצמו. 

בשני הצמיגים כבר יש דור 7 ויש בארץ. השאלה היא מה המידה שלך, מה אתה מחפש בצמיג ומה התקציב הרצוי. 

פרימסי צמיג כללי מצוין.

פורסם
לפני 4 שעות, nissan1211 כתב:

מה הגודל צמיג שלך ?

235, 45, R17

לפני 49 דקות, Supertigre כתב:

אלו שני צמיגים שונים, האחד הוא צמיג המיועד לצד הספורטיבי והשני הוא טורינג - למרות שהוא צמיג ספורטיבי למדי וצמיג מצוין בפני עצמו. 

בשני הצמיגים כבר יש דור 7 ויש בארץ. השאלה היא מה המידה שלך, מה אתה מחפש בצמיג ומה התקציב הרצוי. 

פרימסי צמיג כללי מצוין.

בד"כ הייתי קונה פרימסי.

אבל קראתי כאן על הנטייה להתייבש. מה שמתחבר לי לניסיון שלי ולכך שברכב שקניתי יש פרימסי יבשים להחריד אחרי 3 שנים. אני מעולם לא הגעתי לכזה יובש.

מבחינת תקציב אין לי איזה רף מוגדר. מחפש עלות תועלת טובה וצמיג בטוח.

בד"כ היו לי מידות זולות יותר והייתי קונה פרימסי בלי יותר מידי לחפור בנושא.

המידה היקרה והיובש בפרימסי גרמו לי לי לחקור את העניין.

מעדיף 400-500 לצמיגים (כולל מעמ) אבל אשלם יותר אם יש סיבה טובה.

חיפשתי קונטקט פרימיום 5/6/7 בגלל הביקורת הזו

https://www.tyrereviews.com/Article/2023-Tyre-Reviews-Summer-Tyre-Test.htm

אבל לא מצאתי במלאי. הוצע לי הקונטקט ספורט 5. 620 כולל מע"מ. קצת יקר אבל אשקול.

אבל אם צמיג ספורטיבי אומר פחות נוח/עמיד/חסכוני/שקט אז אני מוותר. מה אומרים המומחים?

עיינתי שוב בביקורת ונראה לי בקריאה שניה שהנקוק מתאים. גם דירוג גבוהה בתנאים יבשים שזו המציאות העקרית אצלינו.

באינטרנט אני רואה שהמחיר בסדר גמור

510-550

מה אומרים?

פורסם (נערך)

אתה נוסע 20 אלף קילומטרים בשנה, שזה לא כל כך מעט. אם תקנה צמיג ספורטיבי מובהק, הוא  לא יספיק לך ל 3 שנים בגלל השחיקה.

לא מצאת פרמיום קונטקט 6 בשום מקום? 

https://tires4u.co.il/tire-service?tire=7353&cs=1&diameter=8&aspectRatio=11&width=21

או, אם קוד העומס הנדרש 97:

https://tires4u.co.il/tire-service?tire=7354&cs=1&diameter=8&aspectRatio=11&width=21

יש את Goodyear Asymmetric 5 שהוא מעולה גם כן

https://tires4u.co.il/tire-service?tire=4717&cs=1&diameter=8&aspectRatio=11&width=21

אני לא רואה שום דבר מעניין בתקציב 400-500₪ במידה הזאת.

פאלקן, טויו,  קלבר, האנקוק - כולם בסדר, אבל לא ברמה של קונטיננטל / גודייר.

בהחלט אפשר לקחת את אחד מהם בלב שלם, כל עוד לא מדובר בצמיגים סיניים/ ריקן. 

עריכה אחרונה על ידי vladclar

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 3 שעות, vladclar כתב:

אתה נוסע 20 אלף קילומטרים בשנה, שזה לא כל כך מעט. אם תקנה צמיג ספורטיבי מובהק, הוא  לא יספיק לך ל 3 שנים בגלל השחיקה.

https://tires4u.co.il/tire-service?tire=7353&cs=1&diameter=8&aspectRatio=11&width=21

תודה.

ויתרתי על הספורט. גם לאור דבריך וגם הסתכלתי באתר של קונטיננטל. בפרימיום קונטקט מדגישים את הנוחות.

הפנמתי שאין לי סיבה לקנות צמיג ספורט. שחיקה מהירה ופחות נוח.

לגבי הקונטקט חיפשתי במקומות שאני מכיר. לא התאמצתי מעבר. אעשה עוד בירורים.

תודה

פורסם

עם גודייר אסימטריק 5 אתה מקבל משני העולמות. אל תפסול.

פורסם
לפני 9 שעות, vladclar כתב:

התקשרתי לכמה מקומות שמפרסמים מחיר של פרימיום קונטקט 5/6/7

אמרו שיש ואז בדקו וגילו שאין..... ואז אמרו שיזמינו ואז אמרו שאין גם להזמנה.

יש את הספורט קונטקט 5.

המחיר בסדר. קצת מעל 600. נראה לי עלות תועלת טובה. 

אבל אני מוטרד מעניין הנוחות/רעש/שחיקה מהירה.

בצדק?

פורסם

כן, כנראה תצטרך להחליף אחרי שנתיים ( 40 אלף קילומטרים ),  אבל זה תלוי סגנון הנהיגה שלך.

• תוכן חדש...