Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבחן צמיגים

מעבר לפיתרון נפתר ע"י imprezadude,
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

R17 - 45 - 235

94w

סיוויק 1.5 שנת 2020.

הסגנון לא אגרסיבי. לכן אני תמיד מחליף צמיגים (פרימסי בדכ) כשהם מתייבשים. שנתיים בד"כ. אולי 2.5 שנים

פורסם

לסיוויק שלך בידוד רעשי כביש לא מהטובים ( במיוחד מכיוון הגלגלים הקדמיים ) . מציע לך לרדת מצמיגים ספורטיביים לטובת השקט בנסיעה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

נראה לי שזה הכיוון.

בלאי מהיר ורעש זה מיותר לי. אין לי יומרות ספורטיביות

Hankook נראה לי מתאים. או מותג דומה.

אנסה מחר להיסגר

פורסם

זה בדיוק מה שהחלטתי. אמור להתקין פאלקן  ze310 בהמשך היום. 460 לצמיג בצמיגי שואף ברמת גן.

הנתונים טובים בהחלט.

אם שם בצד את הספורטיביים אז היחיד שבמובהק עדיף עליו זה הקונטיננטל פרימיום קונטקט שיקר ובעיקר לא קיים במלאי בצמיגיות ולא אצל היבואן.

ובכלל בעיון במבחני הצמיגים יש תנודות גדולות בין הצמיגים. 

בד"כ הפאלקן נותן תוצאות מאוד טובות בתנאים יבשים שזה נראה לי הכי רלוונטי.

ו vladclar ציין שהרכב שלי מעט חלש בבידוד אז זה משהו שהפאלקן מצטיין בו.

• רעיון טוב! 1
פורסם

רכשתי בסוף בצמיגי שואף ברמת גן. צמוד לתחנת הדלק ליד התאומים (הבניינים, לא הפלאפל...)

פעם ראשונה שם וכנראה לא אחרונה.

מקצוענים ונחמדים.

וזה בתחום עם הרבה נוכלים וחאפרים. אז צריך להעריך זאת  עוד יותר.

וגם הביאו את הצמיגים בהזמנה מהיום להיום ובלי לקחת מקדמה.

460 שח  לפאלקן שזה בסדר גמור (אתמול אמרו 445 אבל זו נראית לי גמישות סבירה בנסיבות).

פתוחים עד 2200 שזה בודאי נוח. וגם היו שירותיים מאוד בטלפון.

פורסם (נערך)

מקום ידוע ומומלץ.

קניתי אצלם כמה פעמים, שלחתי חברים - כולם היו מרוצים מיחס,  מחיר ושרות.

איך ההרגשה מהצמיגים?  הרעשים, הנוחות, האחיזה בפניות? 

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...