Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גרתי ביהודה הנשיא בתל-אביב, ממליץ לך לחפש באזור הזה, מחירים סבירים יחסית לת"א

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם
לפני 8 שעות, Potato כתב:

מה מבחינת מגורים מעל ברים ובתי עסק? להמנע או לא נורא?

אני הייתי נמנע, אבל בגדול רוב העסקים באזור הזה הם ברחובות הראשיים, ויש מעט מאוד חוץ מזה.

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 15 שעות, יבגניפ כתב:

שמע, זה המעבר הכי מפתיע לתא בפורום. יותר מפתיע מזה רק קמבק של צ'מגיא שיספר שהוא עובר לגור מעל הויטרינה.

אתה מתכוון ל-m3x7r3m3 ?

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)
לפני 16 שעות, יבגניפ כתב:

למרות שהמחירים יותר זולים, ממליץ להמנע מצירי תחבורה ראשיים - אל תחפש דירות על בן יהודה, ארלוזורוב, אבן גבירול ודיזנגוף. וכמובן גם לא נמיר. כמעט כל רחוב צידי מאחורי כל אחד מהם יהיה שקט בערך כמו רחוב בכפר מרוחק. ובכל אחד מהם אתה תסבול מרעש אינסופי. עכשיו כמובן זה גם הרבה יותר ניכר עם עבודות הרכבת, אבל זה היה ככה תמיד. 

אם אתה כבר מצליח למצוא דירה - נסה לבדוק אם יש תמ"א באופק בבניין או בניינים ליד, אם לא אומרים לך. המידע זמין באתר של עת"א. בדרך כלל זה לא משהו שמסתירים. מחיר נמוך יכול לרמוז על זה גם. 

מסכים עם כל מה שכתבת, אך מוסיף 2 הערות קטנות:

לגבי הפסקה העליונה - אני גר על רחוב ראשי וגם לי המליצו להתרחק. אלא שבבניין שלי יש 3 כניסות, והכי פנימית יותר קרובה לרחוב הפנימי מאשר לראשי. לכן אצלי לא שמעו כלום גם כשיהיו עבודות על הרכבת הקלה למשל. בבניין הראשון, שמעו ועוד איך שמעו. שכנה שלי כל הזמן הייתה מספרת איך היא לא מצליחה לישון בלילה בלי מוזיקה ברקע. אז העצה מצוינת, אבל לשים לב שאם מדובר בכניסה פנימית, הרעש כמו ברחוב הפנימי ולא בראשי. 

לגבי הפסקה התחתונה - אני נכנסתי לדירה כזו לפני כ-4/5 שנים. בעל הדירה אמר שהכל אמור לעבור פה פינוי בינוי ורק מבקש שאתפנה תוך 60 יום כשיהיה. המחיר נמוך משמעותית ממה שיש מסביב. בעזרתו של @natco ועוד כמה חברי פורום, ביררתי קצת על התכניות הקיימות והאישורים הקיימים, וגיליתי בזמנו שזה יכול לקחת גם שנה ושנתיים מהרגע שיש אישור פינוי/בנייה כל שהוא, ואז עוד לא היה כזה. אז נכנסתי באומץ רב. בסוף השתלם לי כי אישור כזה עדיין לא קיים היום, 4/5 שנים אחרי. אז גם את זה אפשר לבדוק מראש בכמה דק' של חיפוש באינטרנט. 

עוד הערה ששכחתי. הייתי מתרחק מאזור כיכר המדינה. השיפוצים שם הפכו את היציאה מהאזור ההוא לכיוון האונ' זוועה. זוגתי הייתה גרה על הכיכר ממש בבן גוריון ואני בדירתנו הנוכחית. התלבטנו אם לעבור ביחד לדירה שלה או שלי ואנחנו שמחים על כל רגע שעברנו לשלי, הן מבחינת התמורה (דירה גדולה, באזור שקט, יותר חניה וזולה יותר) לעומת הדירה שלה שהייתה פשוט במקום מאוד כייפי ונחמד, די קרוב לשלמות (מבחינת מיקום נטו). איך שהתחילו השיפוצים המיקום נהיה זוועה מבחינת התניידות ולכן לנו פחות התאים. לתפו"א רווק הולל שסבבה לו על אופניים חשמליים לאונ' אולי פחות יפריע. 

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.
  • אהבתי 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

כן אני מכיר את העבודות באיזור כיכר רבין,להתנהל שם עם רכב בלתי אפשרי.

הפיאסטה 99% תימכר,לאפסן אותה בחניון של העבודה זו אמנם אופציה אבל אני לא רואה בה כל תועלת.

הולך לראות מחר דירות,צפון ישן.

מעניין איך יהיה לי המעבר מדירת 3 חדרים מרווחת לחדר עם שותפים 😕

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
בתאריך 21.4.2023 בשעה 12:19, stx כתב:

ה׳לב׳ הוא מהירקון בצפון עד, נגיד, הקו של אלנבי בדרום, ומערבית לאיילון. באיזור הזה תל אביב די נראית ומרגישה אותו דבר.

היו גם חברים שגרו מחוץ לתחום הזה כמו בכרם  התימנים, בנחלת יצחק, בביצרון וגם ביפו. יש לזה יתרונות משלו כמו דירות יותר גדולות ומתוחזקות, יותר חניה ומחיר כמובן, אבל הרוב גרו ברדיוס של ק״מ מכיכר רבין.

הכרם היא הרבה יותר תל אביב מצפונית לבן גוריון.

בתאריך 21.4.2023 בשעה 12:54, ניקו פ. כתב:

(או 10000-12000 לדירת 3)

לא צריך להגזים זה אולי המחיר במגדלים עם שומר בכניסה.

ג״נ הכותב גר בדירת 3 חדרים בתל אביב.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם
בתאריך 21.4.2023 בשעה 12:23, sperial כתב:

אם העבודה בטווח הליכה מהרכבת אתה יכול לשכור גם מחוץ לעיר, באיזור שמקושר אליה. כמובן שזה פותר את עניין העבודה, פחות הבילויים, וכנראה גם יהיה חסכוני.

זה לא.

אני שוכר בפתח תקווה, הכי קרוב שאני יכול לרכבת (קרית אריה), נוסע לסבידור ומקום העבודה שלי במרחק שתי דקות הליכה מהתחנה, עדיין לא לוקח לי פחות מ-40-45 דקות. וזה במקרה טוב.

אולי רמת אביב יכולה להיות אופציה בדירת שותפים? ארוסתי שכרה שם ואמרה שנוח להגיע לצפון תל אביב. אוכלוסייה איכותית ובנייה יותר מודרנית מאיזורים ישנים בתל אביב.

הרבה אוכלוסיה צעירה (סטודנטים וכאלה), יש חניה בבניינים, ממ"ד או ממ"ק, מעלית וכו'.

• אהבתי 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני 5 שעות, wa11a כתב:

לא צריך להגזים זה אולי המחיר במגדלים עם שומר בכניסה.

ג״נ הכותב גר בדירת 3 חדרים בתל אביב.

ממש לא מגדל. כל דירה קצת משופצת על רוטשילד. יש ב-8, יש גם ב-10 ויש גם דירות 4 חדרים ב-12 (3 אלף לשותף). תלוי בהרבה גורמים, החל ממיקום ועד למצב הדירה. לא מבין את הנחרצות שלך. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם
לפני 7 שעות, Potato כתב:

הולך לראות מחר דירות,צפון ישן.

מעניין איך יהיה לי המעבר מדירת 3 חדרים מרווחת לחדר עם שותפים 😕

סלון, כמו לימון, מוסיף המון. 

זה נחמד לפעמים לשבת עם שותף/ה (או שותפים) בערב, לראות טלוויזיה, לאכול. הרבה יותר נחמד מדירות שהן רק חדרי שינה ואיזו מבואה קטנה כי אז באמת כל אחד לנצח סגור בחדרו. 

פורסם
לפני 8 דקות, ניקו פ. כתב:

סלון, כמו לימון, מוסיף המון. 

זה נחמד לפעמים לשבת עם שותף/ה (או שותפים) בערב, לראות טלוויזיה, לאכול. הרבה יותר נחמד מדירות שהן רק חדרי שינה ואיזו מבואה קטנה כי אז באמת כל אחד לנצח סגור בחדרו. 

מעניין מה שאתה אומר.

אראה גם וגם ונראה מה יסתכל עלי.

סלון או חדר גדול,לרוב זה הטריידאוף.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

לגבי רחובות ראשיים - גרתי על בן-יהודה מעל מסעדות, קומה 6 (בלי מעלית...) פונה לרחוב הראשי - והדירה הייתה שקטה מאוד.  הרעש הכי חזק מהרחוב לא היה אוטובוסים אלא מכות של ערסים מדי פעם (בעיקר בקיץ), ותהלוכת הרי-קרשינה כל שישי בערב.

No worries 8)

• תוכן חדש...