Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שאלתי שאלה,ענית תשובה לא רלוונטית ואתה עוד כועס עלי?

רשמתי שאני רוצה לעבור לתל אביב,לא לרכבת הרצליה.

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 12 דקות, Derish כתב:

לפעמים אני שוכח איזה כיף זה לדבר עם ישראלים, במציאות או באינטרנט. תודה על התזכורת.

לפעמים אתה שוכח שגם אתה לא ממש דובון להתכרבל איתו. 

פות"ש

בהתחלה רציתי לרשום לך פארק צמרת, תבדוק אם אתה יכול להיכנס בשכירות משנה אצל טרנספורטר. 

אבל דירת שותפים, קרוב לאוניברסיטה? למה לא רמת אביב / מעוז אביב וכד'? 

• מצחיק 5

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לפני 8 דקות, discoTD5 כתב:

פות"ש

בהתחלה רציתי לרשום לך פארק צמרת, תבדוק אם אתה יכול להיכנס בשכירות משנה אצל טרנספורטר. 

צחוקים בצד,גרתי באיזור בכמה חודשים האחרונים וזה דיי דרעק.

לפני 8 דקות, discoTD5 כתב:

אבל דירת שותפים, קרוב לאוניברסיטה? למה לא רמת אביב / מעוז אביב וכד'? 

אז זהו זה בדיוק מה שאני לא יודע.

מבחינתי זה כמו לעבור עכשו ללונדון,לא מכיר כלום ובאתי לשמוע יתרונות וחסרונות.

פורסם

תוסיף את גם את בבלי.

זו השכונה הצמודה לירקון מדרום, וממזרח לדרך נמיר. בדיוק צפונית לפארק צמרת. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מבבלי לא יהיה יותר פקוק לאוניברסיטה?

לא עדיף תל ברוך (השכונה) או אפקה?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני שעתיים, Potato כתב:

אני שאלתי שאלה,ענית תשובה לא רלוונטית ואתה עוד כועס עלי?

רשמתי שאני רוצה לעבור לתל אביב,לא לרכבת הרצליה.

לפעמים ישראלים עוזבים את ישראל, ושוכחים שהם עדיין ישראלים. 

לפני שעה, Night Driver כתב:

מבבלי לא יהיה יותר פקוק לאוניברסיטה?

לא עדיף תל ברוך (השכונה) או אפקה?

מבבלי 10 דקות לאונ'. 

לא שכונה מוצלחת לצעירים. מאוד ישנונית. יקרה. יותר מתאימה לזוגות עם ילדים והלאה. 

ליד האונ' 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)

אז ככה, כמו שנכתב, הגעה באופניים לאיזור האוניברסיטה זה  זה נוח למדי גם ממרכז העיר וכמובן מכל איזור השכונות הצפוניות.

נשאר לך להחליט איזה אופי של שכונה אתה רוצה, משהו ממש במרכז ת"א בתוך איזור הבילויים, משהו קצת יותר שקט אבל עדיין במרחק הליכה/קורקינט בצפון הישן או ממש בשכונות שנמצא מהצד הלא נכון של הירקון.

יש דירות שותפים בכולם, השאלה מה אתה מחפש. אם ניקח את מפת תווי החניה שצירפתי לייחוס: אם בא לך להיות איפה שכל האקשן אז אנחנו מדברים על החלק המרכזי/דרומי של איזור 1, או שאתה מעדיף להיות במרכז אבל טיפה רחוק מהבילויים עצמם אז צפון איזור 1 או איזור 2, או משהו יותר שקט ופרברי באיזור 10 (כולל המובלאות שלו 5/9 שזה איזור האוניברסיטה). (האיזורים הדרומיים יותר גם אפשריים כמובן, לכל אחד אופי משלו, אבל קצת מרחיקים אותך מהעבודה ובחלקם נגישות שבילי אופניים פחות נוחה).

יש לך רכב? כי אז גם חניה זה שיקול (גם אם אתה לא מתכנן להוציא אותו לעיתים תכופות).

%25D7%259E%25D7%25A2%25D7%25A8%25D7%259B

עריכה אחרונה על ידי Be roo
  • אהבתי 1
פורסם

תודה!

אני כרגע מסתכל על מרכז-צפון של איזור 1.

נראה לי הכי נחמד מבחינת קרבה לעבודה,בילויים וים.

• רעיון טוב! 1

פורסם

שמע, זה המעבר הכי מפתיע לתא בפורום. יותר מפתיע מזה רק קמבק של צ'מגיא שיספר שהוא עובר לגור מעל הויטרינה.

עצות פרקטיות וגם פחות:

האזור שאתה מסתכל עליו - הצפון הישן - בעייני זו השכונה \ אזור הכי טובים בישראל בערך בכל פרמטר. הכל נמצא בהישג יד, ויש קווי אוטובוסים סבירים לאזור האוניברסיטה גם מאבן גבירול וגם מדיזנגוף. גם הצפון החדש דומה. אישית לא הייתי רוצה לגור קרוב מדי לנמיר, כי אין שם כלום. אבל באזורים שיותר קרובים לאבן גבירול או יהודה מכבי הם ממש אחלה.

לא הייתי הולך הרבה יותר דרומה מזה, כי זה פשוט יאריך לך את זמני הנסיעה. לא הייתי גם הולך לשכונות המזרחיות, כי זה לא ת"א, או לפחות לא מה שגורם לאנשים לאהוב אותה ורלצות לחיות בה. וגם לא גר ליד האוניבריסטה, מאותה הסיבה. את בבלי אישית אני גם לא מאוד אוהב, אבל היא קרובה לפרק, המחירים לפעמים שפויים, הבניינים יותר חדשים ואולי זו אופציה סבירה אם אתה לא יוצא הרבה או לא אכיפת לך כמה קל להגיע ברגל לכל מקום.

למרות שהמחירים יותר זולים, ממליץ להמנע מצירי תחבורה ראשיים - אל תחפש דירות על בן יהודה, ארלוזורוב, אבן גבירול ודיזנגוף. וכמובן גם לא נמיר. כמעט כל רחוב צידי מאחורי כל אחד מהם יהיה שקט בערך כמו רחוב בכפר מרוחק. ובכל אחד מהם אתה תסבול מרעש אינסופי. עכשיו כמובן זה גם הרבה יותר ניכר עם עבודות הרכבת, אבל זה היה ככה תמיד. 

אם אתה כבר מצליח למצוא דירה - נסה לבדוק אם יש תמ"א באופק בבניין או בניינים ליד, אם לא אומרים לך. המידע זמין באתר של עת"א. בדרך כלל זה לא משהו שמסתירים. מחיר נמוך יכול לרמוז על זה גם. 

נראה לי זה די זה בשלוף.

• אהבתי 3
  • מצחיק 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

שמע, זה המעבר הכי מפתיע לתא בפורום. יותר מפתיע מזה רק קמבק של צ'מגיא שיספר שהוא עובר לגור מעל הויטרינה.

למה מפתיע?

בסופו של דבר לא כל החיים האישיים שלי בפורום,קרו דברים בחיי שגרמו.

לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

עצות פרקטיות וגם פחות:

האזור שאתה מסתכל עליו - הצפון הישן - בעייני זו השכונה \ אזור הכי טובים בישראל בערך בכל פרמטר. הכל נמצא בהישג יד, ויש קווי אוטובוסים סבירים לאזור האוניברסיטה גם מאבן גבירול וגם מדיזנגוף. גם הצפון החדש דומה. אישית לא הייתי רוצה לגור קרוב מדי לנמיר, כי אין שם כלום. אבל באזורים שיותר קרובים לאבן גבירול או יהודה מכבי הם ממש אחלה.

מעולה!

לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

לא הייתי הולך הרבה יותר דרומה מזה, כי זה פשוט יאריך לך את זמני הנסיעה. לא הייתי גם הולך לשכונות המזרחיות, כי זה לא ת"א, או לפחות לא מה שגורם לאנשים לאהוב אותה ורלצות לחיות בה. וגם לא גר ליד האוניבריסטה, מאותה הסיבה. את בבלי אישית אני גם לא מאוד אוהב, אבל היא קרובה לפרק, המחירים לפעמים שפויים, הבניינים יותר חדשים ואולי זו אופציה סבירה אם אתה לא יוצא הרבה או לא אכיפת לך כמה קל להגיע ברגל לכל מקום.

יצא לי להיות באיזור עזריאלי מכיוון הלא נכון(מגדלי צעירים) וזה איזור יקר,מנוכר ומעאפן בשביל הסכום שלוקחים שם.

לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

למרות שהמחירים יותר זולים, ממליץ להמנע מצירי תחבורה ראשיים - אל תחפש דירות על בן יהודה, ארלוזורוב, אבן גבירול ודיזנגוף. וכמובן גם לא נמיר. כמעט כל רחוב צידי מאחורי כל אחד מהם יהיה שקט בערך כמו רחוב בכפר מרוחק. ובכל אחד מהם אתה תסבול מרעש אינסופי. עכשיו כמובן זה גם הרבה יותר ניכר עם עבודות הרכבת, אבל זה היה ככה תמיד. 

עצה מצויינת,לא חשבתי על זה.

לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

אם אתה כבר מצליח למצוא דירה - נסה לבדוק אם יש תמ"א באופק בבניין או בניינים ליד, אם לא אומרים לך. המידע זמין באתר של עת"א. בדרך כלל זה לא משהו שמסתירים. מחיר נמוך יכול לרמוז על זה גם. 

גם זו :)

לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

נראה לי זה די זה בשלוף.

שלפת מעולה!

מה מבחינת מגורים מעל ברים ובתי עסק? להמנע או לא נורא?

• רעיון טוב! 1

• תוכן חדש...