Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1145 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 11 שעות, ניקו פ. כתב:

סלון, כמו לימון, מוסיף המון. 

זה נחמד לפעמים לשבת עם שותף/ה (או שותפים) בערב, לראות טלוויזיה, לאכול. הרבה יותר נחמד מדירות שהן רק חדרי שינה ואיזו מבואה קטנה כי אז באמת כל אחד לנצח סגור בחדרו. 

כשאני חיפשתי דירת שותפים לפני איזה 10 שנים, אם הייתי רואה סלון שיושבים בו ישר ברחתי, זה מה שחסר לי שהשותפים יסתובבו לי בבית ויעשו רעש או חס וחלילה יעשו איתי שיחת חולין מיותרת 😅.. לקחתי בסוף בדירה ברמת אביב שהספות בסלון היו שמה רק ליופי וכל אחד היה סגור בחדר שלו בשקט, היו לי שירותים משלי בחדר ורק למטבח הייתי יוצא.. הכי טוב שיכלתי להשיג ב2200 שקל :) 

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם
לפני 25 דקות, liorwohl כתב:

היו לי שירותים משלי בחדר ורק למטבח הייתי יוצא.. הכי טוב שיכלתי להשיג ב2200 שקל :) 

שכרת חדר שירותים ב 2000 שקלים לחודש???

• מצחיק 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני שעה, Night Driver כתב:

שכרת חדר שירותים ב 2000 שקלים לחודש???

חדר מאסטר.

דווקא אני אוהב שותפים,כשלמדתי בחיפה היינו חברים טובים,בישלנו ארוחות ערב בימי שישי ראינו טלויזיה למדנו.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

גם עם השותפים שלי בדרך כלל היה ככה.

חוץ מאחד רומני שהיה מכון קבב ב 7 בבוקר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 16 דקות, Night Driver כתב:

חוץ מאחד רומני שהיה מכון קבב ב 7 בבוקר.

המזון היחידי שנכנס יוצא באותו צבע וצורה.

• מצחיק 2

פורסם
לפני 3 שעות, liorwohl כתב:

כשאני חיפשתי דירת שותפים לפני איזה 10 שנים, אם הייתי רואה סלון שיושבים בו ישר ברחתי, זה מה שחסר לי שהשותפים יסתובבו לי בבית ויעשו רעש או חס וחלילה יעשו איתי שיחת חולין מיותרת 😅.. לקחתי בסוף בדירה ברמת אביב שהספות בסלון היו שמה רק ליופי וכל אחד היה סגור בחדר שלו בשקט, היו לי שירותים משלי בחדר ורק למטבח הייתי יוצא.. הכי טוב שיכלתי להשיג ב2200 שקל :) 

גם אני הייתי בגישה הזו, אבל וואלה השתנה תוך כדי כשהכרתי את השותפ/ה. כמו כל דבר עניין אינדיבידואלי :)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
בתאריך 21.4.2023 בשעה 20:48, יבגניפ כתב:

אם אתה כבר מצליח למצוא דירה - נסה לבדוק אם יש תמ"א באופק בבניין או בניינים ליד, אם לא אומרים לך. המידע זמין באתר של עת"א. בדרך כלל זה לא משהו שמסתירים. מחיר נמוך יכול לרמוז על זה גם. 

במידה מסוימת זה יתרון. מחיר זול, קרוב למרכז.

אם רוב היום הוא לא נמצא בבית אז לא צריך להפריע לו רעש

אין רכב אז לא צריך לדאוג לחניה

פורסם
לפני 55 דקות, עדי-אל כתב:

במידה מסוימת זה יתרון. מחיר זול, קרוב למרכז.

לגור ליד אתר בניה זה לא כזה נורא (אני גר ליד אחד עכשיו).

לגור בבניין שעובר תמ"א נראה לי סיוט מאוד רציני, גם אם אתה לא נמצא בבית רוב הזמן.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
Just now, יבגניפ כתב:

לגור ליד אתר בניה זה לא כזה נורא (אני גר ליד אחד עכשיו).

לגור בבניין שעובר תמ"א נראה לי סיוט מאוד רציני, גם אם אתה לא נמצא בבית רוב הזמן.

תתפלא, בתור אחד שעשה את שניהם, די זעלבע דרעק.

בעצם מה אני אומר, לחזור הביתה אחרי נופש חברה כדי לגלות את כל החדר שלי לבן אחרי שפתחו דלת לממד, או להתעורר משנץ לקול קילוח מים על הארון ולגלות שבקומה הלא בנויה שב"ח החליט להתרחץ במקלחת (כשהניקוז עובר דרך חור בתקרה דרך 4 קומות עד שהגיע אלי), או להתעורר ב7 בבוקר ולעוף מהמיטה מעוצמת הרעש של פטישון ישירות לקיר של החדר שינה, או לחיות חודשיים עם חור בסלון לשכנים למעלה ולמטה, אני חוזר בי.

• מבאס 1
  • רעיון טוב! 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני כשעה, Potato כתב:

אולי לחסוך הכל ולהצטרף לנבחרת השבחים?

הכי קורע הייתה התגובה שלו... עליתי קומה קומה לברר מאיפה הנזילה, עד שהגעתי לקומה הלא בנויה ואני רואה אותו מתרחץ בסבבה שלו, התחלתי לצעוק עליו שיפסיק אז הוא ביקש באנגלית עילגת לפחות עוד כמה דקות כדי שיוריד את הסבון 🤣 מה יכלתי לעשות...

עכשיו כשאני משחזר, באמת תקופה הזויה תקופת התמ"א.

פורסם
לפני 21 שעות, Potato כתב:

איפשהו בין 23 ל30.

שים לב שאתה מוצא אנשים שהם באיזור הגיל שלך והסגנון שלך, ישנם דירות שותפים של סיוט שכל היום וכל הלילה חוגגים ומעשנים ועושים רעש, וישנם דירות שותפים של אנשים שעובדים כל יום במשרה מלאה בעבודה מסודרת ואין להם זמן למסיבות ובלאגים ולכן החיים יותר מסודרים בדירה

• אהבתי 2
פורסם

התחלתי לחפש וכבר התייאשתי.

ראיתי 3 דירות ב4 שעות,וכולן במרחק של 10-15 דקות הליכה.

אנשים מתעקשים לנהל איתי שיחות של שעה...סיוט.

• מצחיק 1

פורסם
לפני 3 שעות, Potato כתב:

אנשים מתעקשים לנהל איתי שיחות של שעה...סיוט.

למה? אם זה הבעלים זה מובן אבל דיירים פחות מובן לי..

אם שכונת התקווה מעניינת אותך, למרות שקשה לי להאמין שזה הכיוון בכלל. תשלח הודעה לפרטי ואנסה לעזור.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 4 שעות, DareDevil כתב:

למה? אם זה הבעלים זה מובן אבל דיירים פחות מובן לי..

הדיירים הדיירים.

לפני 4 שעות, DareDevil כתב:

שכונת התקווה מעניינת אותך, למרות שקשה לי להאמין שזה הכיוון בכלל. תשלח הודעה לפרטי ואנסה לעזור.

אני מחפש בצפון.

• תוכן חדש...