Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1202 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי כמה כאלה בעליאקספרס ובאיביי, לא אלה של ה- 30 ש"ח, אבל גם לא אלה של ה- 300 ש"ח.
תיקים שעלו בממוצע 80 - 70 ש"ח וכולם לא מחזיקים מעמד באזור הרצועות. התפרים פשוט מועטים מדי או חלשים מדי.
הכוונה לתיק גב עשוי בד ניילון, 2 תאים, בצד תא פתוח לבקבוק. זהו.
מה קונים היום?

בזמנו הייתה לי בקשה דומה בתחום החיווט והציוד הנילווה לניידים, המליצו לי כאן על UGREEN. מוצרים איכותיים אבל במחיר טוב.

אני מחפש משהו כזה אבל בתחום התיקים.

פורסם

ירחמיאל, אתה לעשות צחוק? קונה תרמיל בעלי אקספרס ב-80 ש"ח ומתלונן שהוא מתפרק?

בדקתלון יש ציוד סביר לגמרי במחירים די טובים. אתה רוצה תרמיל שיחזיק לך 10 שנים, קנה וואודה או דויטר. אין ארוחות חינם.

חזיר דיזל

פורסם

בחיים לא קרה לי לא בזולים ולא ביקרים יותר, אתה מעמיס עליהם אבנים? 

פורסם

יש לך נטיה לסחוב את התיק מרצועה אחת בלבד?

אחרת לא ברור לי למה דווקא זה החלק שמתבלה אצלך ראשון. לרוב זה יהיה הרוכסן שימות ראשון בתיק לא איכותי.

איזה משקל אתה סוחב?

פורסם

ירחמיאל, אישי הטוב, 

התיק זו פיסת ציוד שאתך כל יום. אתה צריך שהציוד הזה יעשה את העבודה שלו בלי לחשוב עליו אפילו. שהוא פשוט יהיה שם. 

במילים אחרות, אמינות. 

קנה אחד יקר יותר וגמור עם זה. 

לא מכיר את הפירמות הזולות, לא נוגע בהם. 

התיק גב שעלי בכמה (וכמה, כבר לא זוכר כמה- חושב 5 פלוס) שנים האחרונות הוא MARCO POLO משהו, לא מהזולים- אבל גם לא יקר טילים. 

יש חנות טובה בעיר מגוריי שבה יש מבחר טוב במחירים יחסית סבירים. 

לפני כשבועיים חוויתי תקלה ראשונה איתו  (באופן מפתיע וקשור לשירשור, נקרעה רצועה...).

תיקון קל שביצעתי בינתיים מחזיק מעמד היטב. 

להבדיל. 

כשנרשמתי למכללה, קיבלתי תיק מתנה. 

מאלו שעולים אולי 10 ש"ח וגם אז זה יקר ביחס לאיכות. 

לא ניסיתי אפילו לשים בו דברים, כי אני לא סומך עליו בשיט.

במקום זה, תיק הלימודים שלי הוא תיק בן מעל 10 (לא זוכר פירמה) שנרכש באותה רמת מחיר ומאותה חנות ועדיין לא חווה תקלה משמעותית.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 42 דקות, Mikelt89 כתב:

בחיים לא קרה לי לא בזולים ולא ביקרים יותר, אתה מעמיס עליהם אבנים? 

"חצץ, כבוד השופט, חצץ, את האבנים גמרנו שבוע שעבר נגד פתח תקווה". (הגשש החיוור. השינוי כמובן לא במקור)

• אהבתי 3

alfa 156 2.5.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מהתיקים של דקתלון אני פחות מרוצה, הבד מרגיש שהוא התחיל להתרכך ולהתפרק די מהר (כבר בשנה הראשונה). חברה שלי לא מתלוננת, אבל מרגיש לי שהתיק שלה לא רחוק מהתפרקות (גם שלי מרגיש ככה, והם בשני טווחי מחירים שונים של דקתלון).

התיקים של Fjallraven שיש לנו (לא הkanken שיש בכל חור) מאוד עמידים, אבל מערכת הגב לא וואו, אם להיות עדין.

הייתי הולך על תיק של חברת טיולים כלשהי, הם נוטים להיות גם עמידים וגם נוחים. אם כבר הגעת ל300 שקל והתפרק לך, כנראה שכדאי להוסיף עוד קצת וללכת על משהו שגם יגיע עם אחריות ארוכה (לתיקים של דויטר, למשל, יש אחריות לכל החיים אם אני זוכר נכון).

פורסם

קניתי תיק גב של osprey שמשמש אותי בעבודה.לא עבר חיים קלים, ומחזיק אצלי מעמד מעל 5 שנים.

הם רושמים שהם נותנים אחריות לכל החיים.

פורסם

לבן הקטן היתה בדיוק אותה בעיה.

חיסל תיקים (גם ממותגים) בקצב מעורר התפעלות. בכולם התנתקו הרצועות בחלק העליון.

(כן, כמו שאמרו כאן, אתם כנראה סוחבים יותר מדי משקל על הגב. בסוף תפגשו אצל הכירופרקט).

קניתי לו את זה.

מאז (כמעט שנה) - שקט.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
לפני 5 שעות, daniel.asu כתב:

התיקים של Fjallraven שיש לנו (לא הkanken שיש בכל חור) מאוד עמידים, אבל מערכת הגב לא וואו, אם להיות עדין.

תיקים מעולים - עיצוב דווקא בתיקי גב שלהם בינוני. לאשתי יש תיק צד שלהם והוא פשוט מדהים.

לא ציינת מה הסידור תאים / מה אתה סוחב אז קצת קשה להמליץ גנרית - אבל בטווח מחירים שאתה ציינת - היה לי ניסיון מעולה עם כמה תיקים של case logic ללפטופים. קיבלתי אחד כזה מאמזון בתור ציוד לעובד חדש - והוא היה ממש אחלה (עם תלונה יחידה של ריפוד בינוני ללפטופ)

בצד היקר (כשהייתי טס / נוסע כל יום לניו יורק + רציתי סידור מאוד מסוים) הלכתי על Timbuk2 (ואכן האלטרנטיבה היתה fjallraven שפחות אהבתי את הסידור שלו) מדגם Authority וזה מסוג ה״תיק האחרון שאי פעם תקנה״ - והוא אכן יותר טוב בפער עצום מכל מה שהיה לי לפני (שהיו לפעמים גם יקרים ממנו)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

לעבודה ויום יום - תיק עור מלא עם רצועת עור מדהימה. לוקח כמה חודשים עד שהתיק break in, אבל באמת מדובר בתיק לכל החיים. ממליץ ביותר!

image.thumb.png.b531f782395901afe8c6ab96943c4138.png

פורסם

איזה גבר ילך עם דבר כזה? אולי כבר תיק יד עם פרחים? 

• תוכן חדש...