Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 10 שעות, Mikelt89 כתב:

בחיים לא קרה לי לא בזולים ולא ביקרים יותר, אתה מעמיס עליהם אבנים? 

הה! ספר את זה לתיקים שלי. היה גם איזה אחד ב-300₪ שנקרע לגזרים תוך שנה.

מסתובב כבר כמה שנים עם peak design שעלה כמו כליה אבל מחזיק כמו פנתר ובנוי כמו טנק. ונוח. תכל'ס עם כל שנה שעוברת הוא הופך להיות בעצם הבחירה הזולה ביותר. 

בדרגת הפשרה - המותג המקומי "מרקו פולו" תמורה טובה יחסית לכסף מבחינת עמידות.

לא ממליץ על דקטלון. זול אבל לא עמיד.

עריכה אחרונה על ידי hans
  • אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לא צריך ללכת רחוק או לחו"ל.

למרקו פולו ואאוטדור (שניהם מותגים של קל-גב) יש תיקים איכותיים שממש בלתי ניתנים להריסה. הם לא זולים (סביב ה 250) אבל שורדים נצח. רק תבחר את הסגנון המתאים לך.

יש גם את mircase עם תיקים יותר "סולידיים". גם זה מותג מדבקה ישראלי, אבל האיכות לא רעה.

פורסם
לפני שעה, hans כתב:

מסתובב כבר כמה שנים עם peak design שעלה כמו כליה אבל מחזיק כמו פנתר ובנוי כמו טנק. ונוח. תכל'ס עם כל שנה שעוברת הוא הופך להיות בעצם הבחירה הזולה ביותר. 

בעצם זה בדיוק.

זה לא ככה בכל הקטגוריות אבל בהרבה - הכסף שאתה שם דווקא כן מתרגם לאיכות לטווח ארוך (לפני זה בערך כל שנתיים שלוש הייתי מחליף תיק. היחיד שהחלפתי לא כי התבלה היה תיק דיי יקר של incase אבל במקרה הזה כי העיצוב והשימוש היומיומי שלי השתנה - אבל הוא שרד 4 שנים של תואר + עבודה יפה מאוד)

• רעיון טוב! 1

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

כבר שנה עם תיק של חברת MATEIN  שהוזמן באמזון נמצא בשימוש יום יומי והוא מרגיש כמו חדש 

כי החיים הם לא רק קו ישר PSI

• תוכן חדש...