Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

נתקלתי לראשונה השבוע ברכב עממי למדי עם לוחית רישוי בפורמט של 1234-5678 במקום הסטנדרטי אליו הורגלנו. מישהו יכול לשפוך אור על הנושא? ניתן לבקש זאת בקניית רכב חדש/מועד ביצוע הטסט? האם זו דרישה ממשרד הרישוי?

פייר? כל עוד מיטב המוחות במשרד הרישוי לא שוקלים לאמץ את המודל שממקסס בין אותיות וספרות, הפורמט הנ"ל מרגיש פחות מקולקל בעין.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

נראה כמו קומבינה בדומה לקומבינה של רכבים בעלי 7 ספרות שמים לוחית בתבנית של ***-*-***

• אהבתי 1
קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם (נערך)

קומבינה לא חוקית.

דרך אגב, כשעברו ל-7 ספרות נערך בטכניון מחקר על מנת לקבוע את מבנה הלוחית, והתבנית של **-***-** נמצאה הקליטה ביותר, לכן נבחרה. איני יודע האם במעבר ל-8 ספרות נערך מחקר דומה (אני מנחש שלא, כי פיצלו את הספרות הייחודיות לרכב מהשלישית לשישית, עם שני המפרידים ביניהם).

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בתאריך 17.2.2023 בשעה 18:52, itsik170 כתב:

נראה כמו קומבינה בדומה לקומבינה של רכבים בעלי 7 ספרות שמים לוחית בתבנית של ***-*-***

זה אני לא מבין. כדי שיחשבו שהרכב שלך מודל 2017?

מי שעושה את זה זה בערך אותו קבל ששם לוחיות בפורמט אמריקאי.

אני פעם ראיתי משהו עוד יותר מוזר, לא יודע אם קומבינה או ככה מוגדר בחוק:

קיה סיד סטיישן דיזל ישנה יחסית (כנראה מונל"ש שעברה רישוי מחדש) עם מספר 8 ספרות, אבל בפונט של כזה של 7 ספרות (ספרות רחבות).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני ראיתי משהו ממש מגניב 

איזה ערס עם סופרב ערסית

במקור יש לו 12-345-67

והוא עשה ככה 012-34-567

ניתן להתייעץ בכל הנוגע למערכות גפ''מ והסבה - ללא תשלום

בעבר: מיצובישי אטארז' 2015-טויוטה קורולה 2009 GLI מוסבת לגפ''מ

בהווה: סובארו B4 2015 מוסבת לגפ''מ

פורסם

כל מי שחורג מהפורמט הסטנדרטי xx-xxx-xx או xxx-xx-xxx עושה זאת כדי "לבלבל את האויב", בדרך כלל מי שנוהג ברכב כזה נוהג בפראות ורוצה להקשות על מי שירצה להתלןמן לזכורהאת מספר הרישוי של הרכב.

• אהבתי 1
פורסם
לפני כשעה, איש שמח כתב:

אני ראיתי משהו ממש מגניב 

איזה ערס עם סופרב ערסית

במקור יש לו 12-345-67

והוא עשה ככה 012-34-567

אני חושב שזה כבר ממש לזייף את המספר. לא יודע אם מבחינת החוק מדובר בעבירה חמורה יותר, אבל היא צריכה להיות.

"ai motoare capul doare"

פורסם (נערך)

אם אני צריך לעשות לוחית רישוי חדשה לרכב עם לוחית 7 ספרות, הפונט יהיה של הלוחיות החדשות? ראיתי הרבה רכבים סטנדרטיים עם לוחיות כאלה

עריכה אחרונה על ידי makatuvkan
שגיאת כתיב

Suzuki Alto GLX 1.0 2011 

פורסם
בתאריך 17.2.2023 בשעה 18:52, itsik170 כתב:

תמיד נצנצה במוחי השאלה הזו ואני אשמח לקבל תשובה לזה

לפני שעה, איש שמח כתב:

אני ראיתי משהו ממש מגניב 

איזה ערס עם סופרב ערסית

במקור יש לו 12-345-67

והוא עשה ככה 012-34-567

וגם את זה יצא לי לראות לראשונה בחיי ביום חמישי האחרון איזה קיה k5 (אופטימה) שחורה בתל אביב.

וגם אחת השאלות שלי זה אם אני רוצה להחליף ללוחית קטנה כמו זו

מספרי רישוי לפי שנים - איך מאתרים שנתון רכב לפי מספר הרישוי? - Savey

במקום זו

שינוי לוחית רישוי לרכב | רישיון

מה הקריטריונים ואם אפשר בכלל?

ראיתי שיש רכבים שהחליפו.

לפני שעה, mottis כתב:

כל מי שחורג מהפורמט הסטנדרטי xx-xxx-xx או xxx-xx-xxx עושה זאת כדי "לבלבל את האויב", בדרך כלל מי שנוהג ברכב כזה נוהג בפראות ורוצה להקשות על מי שירצה להתלןמן לזכורהאת מספר הרישוי של הרכב.

תראה אני לא בטוח שזה בשביל בלאגן וכו', זה באמת יותר יפה ונחמד וזה גם ייחודי כזה אתה מבין

מה לגבי החוק זה באמת מעניין ואני אשמח לדעת.

פורסם
לפני כשעה, cohen motor 377 כתב:

תמיד נצנצה במוחי השאלה הזו ואני אשמח לקבל תשובה לזה

וגם את זה יצא לי לראות לראשונה בחיי ביום חמישי האחרון איזה קיה k5 (אופטימה) שחורה בתל אביב.

וגם אחת השאלות שלי זה אם אני רוצה להחליף ללוחית קטנה כמו זו

מספרי רישוי לפי שנים - איך מאתרים שנתון רכב לפי מספר הרישוי? - Savey

במקום זו

שינוי לוחית רישוי לרכב | רישיון

מה הקריטריונים ואם אפשר בכלל?

ראיתי שיש רכבים שהחליפו.

תראה אני לא בטוח שזה בשביל בלאגן וכו', זה באמת יותר יפה ונחמד וזה גם ייחודי כזה אתה מבין

מה לגבי החוק זה באמת מעניין ואני אשמח לדעת.

אין שום בעיה להחליף 

זה בסך הכל לוחית בתקינה אמריקאית במקום ארפאית

אצלי למשל מגיע אורגינל מהחברה אחד גדול ואחד קטן

ניתן להתייעץ בכל הנוגע למערכות גפ''מ והסבה - ללא תשלום

בעבר: מיצובישי אטארז' 2015-טויוטה קורולה 2009 GLI מוסבת לגפ''מ

בהווה: סובארו B4 2015 מוסבת לגפ''מ

פורסם (נערך)

עקרונית הלוחית צריכה להיות בפורמט התואם את בית הלוחית שאיתו מגיע הרכב.

@kompy מה יקרה בטסט?

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הרכב אמור להפסל, אך כמו שהוא ״הצליח״ לקמבן לוחית כנראה גם המבחן שלו יהיה כזה(אלא אם הוא שמר את הקודמות וירכיב אותן לפני...).

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• תוכן חדש...