Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 7 שעות, Liquidator כתב:

כרגע אני אתייעץ עם עו"ד, אעדכן בהמשך.

ו...מה?

תצא מול ההנהלה שמגובה בוועד?!

שיהיה לך בהצלחה.

כמה כסף עורך הדין דרש ממך?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 120
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני שעתיים, falou כתב:

ו...מה?

תצא מול ההנהלה שמגובה בוועד?!

שיהיה לך בהצלחה.

כמה כסף עורך הדין דרש ממך?

זה לא בכדי לתבוע רק התייעצות לגבי הוכחת קיום של הרעת תנאים במכתב התפטרות.

פורסם
לפני 50 דקות, Coro כתב:

תבדוק אם התנהלות המנהל יכולה להיות מוגדרת כהתעמרות.

https://www.kolzchut.org.il/he/איסור_התעמרות_בעבודה

יש כזה דבר אבל לך תגייס עובדים לשעבר להעיד על אדם שהוא חכם מאוד ומניפולטיבי זה לא מנהל עם אישיות של אדם בריא (אני לא בעל סמכות לאבחן) אבל אני יודע, הוא לא כמו שאר המנהלים.

פורסם

היום אחד העובדים שלי, שהוא די חדש, לא הגיע , שולח ווצאפ לא מגיב, מתקשר פעמיים לא מגיב.

אחרי שעה שולח לי ווצאפ אני צריך לחשוב על זה, אגיע יותר מאוחר.

רשמתי לו הכול בסדר אתה לא צריך להגיע, דרך צליחה.

אנחנו לא ילדים, ואין לי זמן למשחקים.

• אהבתי 5
  • רעיון טוב! 1

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם
לפני 9 דקות, לירון .ה. כתב:

אחרי שעה שולח לי ווצאפ אני צריך לחשוב על זה, אגיע יותר מאוחר

על מה הוא צריך לחשוב?

אם לא מתאימה לו העבודה, זה בסדר גמור, שיתפטר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני שעתיים, Liquidator כתב:

זה לא בכדי לתבוע רק התייעצות לגבי הוכחת קיום של הרעת תנאים במכתב התפטרות.

אתה מאוד מבולבל.

אתה לא מוכיח כלום במכתב ההתפטרות.

בפועל אתה כבר לא מגיע לעבודה, כך שמכתב ההתפטרות - אין לו את המשמעות הרגילה כשעובד מתפטר באופן מסודר.

עו״ד שנותן לך עיצה בחינם, הוא לא עורך הדין שלך.

עובדתית:

הפסקת להגיע לעבודה.

הוועד לא מגבה אותך ואת טענותיך

לטלפונים שקוראים לך לחזור, אתה לא עונה

אם אתה חושב שהם כבר לא בנו את הקייס מולך, אתה טועה. הם כבר עשו את זה פעם-פעמיים אלף...

מה בדיוק הקייס שלך וכמה אתה מתכוון לשלם לעו״ד על מנת להוכיח אותו בבית משפט?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 10 דקות, לירון .ה. כתב:

היום אחד העובדים שלי, שהוא די חדש, לא הגיע , שולח ווצאפ לא מגיב, מתקשר פעמיים לא מגיב

עבדתי פעם במוקד טלפוני.

אחד העובדים האחרים לא הגיע למשמרת, מתקשרים אליו - לא זמין. ככה כמה שעות, מפחדים שאולי קרה לו משהו.

אחרי כמה שעות הוא עונה ואתה שומע רעש של רוח ברקע. שואלים אותו "איפה אתה?" והוא עונה "באמסטרדם".

הבן אדם פשוט קם יום אחד והחליט לטוס לאמסטרדם. לפעמים אני מקנא באנשים כאלה.

• מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 17 דקות, vadim6385 כתב:

על מה הוא צריך לחשוב?

אם לא מתאימה לו העבודה, זה בסדר גמור, שיתפטר.

בדיוק.

אין לי זמן לזה, עבודה לא חסר.

העיקר לפטופ כבר קניתי לו.

יאריס 2005

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, לירון .ה. כתב:

בדיוק.

אין לי זמן לזה, עבודה לא חסר.

העיקר לפטופ כבר קניתי לו.

אתה גם ככה רוצה עובד,אז הלפטופ יילך למישהו אחר.

הוא לא צריך לחשוב,אבל צריכה להיות שקיפות.

אם אין שקיפות מאחד הצדדים אז לגיטימי להגיע ולעזוב אחרי יום,לעשות את זה כמו בן אדם ולא להיעלם.

עריכה אחרונה על ידי Potato

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 4 שעות, לירון .ה. כתב:

היום אחד העובדים שלי, שהוא די חדש, לא הגיע , שולח ווצאפ לא מגיב, מתקשר פעמיים לא מגיב.

אחרי שעה שולח לי ווצאפ אני צריך לחשוב על זה, אגיע יותר מאוחר.

רשמתי לו הכול בסדר אתה לא צריך להגיע, דרך צליחה.

אנחנו לא ילדים, ואין לי זמן למשחקים.

אני קורא את השרשור וביחוד את התגובה הנ"ל וחושב לעצמי, שבאמת אני שייך לדור (אולי עולם) אחר.

להתנהל ככה מול מקום עבודה זה לא קשור בכלל ל"הרעת תנאים", "דפקו אותי" או כל מה שקשור ליחסי עובד-מעסיק. זה סתם מחסור בנימוס בסיסי, אחריות אישית ושאר המילים המעייפות האלה שנעלמו מזמן. כל המשחקים הילדותיים של לא להגיע לעבודה הם פשוט... ילדותיים (זה בניסוח עדין). המינימום של המינימום זה לא לשים זין בצורה כל כך מוחצנת ולפחות לענות לטלפונים כשמחפשים אותך מהעבודה.

אותי לימדו שאתה מתנהל באחריות קודם כל בשבילך, כבנאדם, בלי קשר לאחרים ומה הם עושים. לא טוב לך בעבודה? לך משם; הרי מספרים לנו שמאז הקורונה זה שוק של עובדים שרודפים אחריהם, נכון? תמצא עבודה אחרת ותעשה את זה כמו בוגר, לא ילד שמשלים הכנסה בחופש הגדול.

• אהבתי 8
פורסם
לפני 2 דקות, yohai71 כתב:

לא ילד שמשלים הכנסה בחופש הגדול.

דוגמה פחות טובה..

דווקא ילדים בחופש הגדול לא מודעים לזכויות שלהם ופוחדים מהמעסיקים, מה שמוביל להרבה מקרים של ניצול.

ראיתי איך הילדים שלי התייחסו בחרדת קודש לעבודות חופש גדול, שהשכר בהן הוא גרושים.

• מעניין 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 5 שעות, Liquidator כתב:

יש כזה דבר אבל לך תגייס עובדים לשעבר להעיד על אדם שהוא חכם מאוד ומניפולטיבי זה לא מנהל עם אישיות של אדם בריא (אני לא בעל סמכות לאבחן) אבל אני יודע, הוא לא כמו שאר המנהלים.

אני גם לא בעל סמכות לאבחן, אבל מקריאת השרשור - יש דברים שלא מתאימים לך בעבודה, ננעלת על זה שהבוס שלך משוחד ומפלה אותך לרעה ואתה מחפש דרך להצדיק את זה בכל דרך אפשרית.
אני מאמין שרוב המגיבים פה, וגם אני באופן אישי, עברו דבר כזה פעם או פעמיים בחיים.

קח עצה שחוזרים עליה כמה פעמיים - רד מהעץ שעלית עליו, המנהל שלך בסך הכל קם לעבודה והוא לא חושב כל היום איך לדפוק אותך, תהיה גבר תתקשר אליו תגיד לו "אני מתפטר, אם אתה רוצה תקופת הודעה מוקדמת אני אעבוד מה שאני חייב אם לא נפרד עכשיו."

אתה לא תשנה את העולם, כנראה שאם תתבע גם ככה 95% ממה שתזכה (אם בכלל, כי זה לא נראה שיש לך קייס אחרי שהברזת ממשמרות) ילך לעורך דין, ותתקדם עם החיים שלך.

לפני 4 שעות, vadim6385 כתב:

הבן אדם פשוט קם יום אחד והחליט לטוס לאמסטרדם. לפעמים אני מקנא באנשים כאלה.

אין לך מה לקנא בו, זה בן אדם אפס חסר מחויבות.

כשאתה עובד במשמרות ומבריז אתה דופק מישהו שאמור להיות חבר שלך. אתה לא חייב לצאת איתו לבירה אבל תהיה בן אדם ותגיע להחליף אותו בזמן.

פורסם
לפני 38 דקות, yohai71 כתב:

אני קורא את השרשור וביחוד את התגובה הנ"ל וחושב לעצמי, שבאמת אני שייך לדור (אולי עולם) אחר.

להתנהל ככה מול מקום עבודה זה לא קשור בכלל ל"הרעת תנאים", "דפקו אותי" או כל מה שקשור ליחסי עובד-מעסיק. זה סתם מחסור בנימוס בסיסי, אחריות אישית ושאר המילים המעייפות האלה שנעלמו מזמן. כל המשחקים הילדותיים של לא להגיע לעבודה הם פשוט... ילדותיים (זה בניסוח עדין). המינימום של המינימום זה לא לשים זין בצורה כל כך מוחצנת ולפחות לענות לטלפונים כשמחפשים אותך מהעבודה.

אותי לימדו שאתה מתנהל באחריות קודם כל בשבילך, כבנאדם, בלי קשר לאחרים ומה הם עושים. לא טוב לך בעבודה? לך משם; הרי מספרים לנו שמאז הקורונה זה שוק של עובדים שרודפים אחריהם, נכון? תמצא עבודה אחרת ותעשה את זה כמו בוגר, לא ילד שמשלים הכנסה בחופש הגדול.

כן מסכים עם כל מילה.

יאריס 2005

פורסם
לפני 39 דקות, יובל .מ. כתב:

אין לך מה לקנא בו, זה בן אדם אפס חסר מחויבות

זה ברור לי, אני פשוט לא מבין איך יש את האנשים את הקלות דעת הזאת.

בשביל טיסה לחו"ל אני צריך לחפש מקום בלו"ז אי שם ב2024, והוא פשוט קם וטס.

• תוכן חדש...