Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במהלך טיול רגלי במרכז נאפולי, נתקלתי ברכב הזה. לרגע עלתה בי המחשבה שחובב סיטרואן הדפיס לעצמו רכב במדפסת תלת מימד גדולה.

כל המעטפת ככל הנראה מפלסטיק, כמו גם הדשבורד. הסמל של סיטרואן לא מודבק, הוא מצויר. הרכב זהה חיצונית מקדימה ומאחור. מה נסגר?

DEC202D7-CB18-49BE-97B7-0F29D7EDC6EF.jpeg

• אהבתי 1
פורסם

זאת AMI

הם ניסו כמה שיותר לחסוך בעלויות לכן הסימטריה.

• אהבתי 2

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
לפני 6 דקות, eladts כתב:

אני רואה שהם מוכנים לתקנות של השוק האירופאי שמחייבות ששקע טעינה יהיה USB-C.

חזק

פורסם

רכב מדליק.

• אהבתי 2

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

יהיה נחמד אם כן, אבל אם יתמחרו אותה כמו אוטו רגיל היא לא תתפוס. אחרי שקראתי עליה קצת (תודה ל@coro) אני תוהה אם היא יכולה לתפוס נתח מסוים כרכב שיתופי עירוני כמו באירופה.

הנה עוד שתיים מהדרך למלון. זה לא אותו רכב,  אין הרבה צבעים לבחירה

AD294CFC-D5A1-4C5B-8D2F-E42BC1110887.jpeg

6F66E256-F99E-45FC-835C-EAEC38754D98.jpeg

פורסם

זה נכון לצרפת. היא לא נחשבת למכונית לכן שם לא צריך רישיון וכל בן 14 יכול לנהוג בה.

אני זוכר שהבחור מcarwow אמר שהשכירות שלה יותר זולה מאופניים זוגיים ופה אתה מקבל הגנה מהגשם..

• מעניין 1

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם

רכב שאמור להחליף אופנועים "קלים", ולהעביר רוכבים חסרי רישיון לארבעה גלגלים. מאד ספרטני ועירוני מתוך הגדרה, אבל זה לחלוטין בכוונה. למשל, החלק הקדמי והאחורי זהים לחלוטין, כמו גם הדלתות שלא משנה באיזה צד הן מורכבות, כי אחת נפתחת קדימה והשנייה - אחורה. 

יותר פרטים כאן:

פורסם

לא. זה מהיר מדי. באירופה היא בהגדרה של MOPED, מה שאצלנו נקרא פעם טוסטוס או "אופניים עם מנוע עזר".

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 32 דקות, yohai71 כתב:

למשל, החלק הקדמי והאחורי זהים לחלוטין, כמו גם הדלתות שלא משנה באיזה צד הן מורכבות, כי אחת נפתחת קדימה והשנייה - אחורה. 

זה לא רעיון מקורי או חדש במיוחד (Zundapp Janus משנות ה 50)

11.thumb.jpg.ed69eae378e5afcc7d2333bc931e7089.jpg

3867344689_0a064ea45f_b.thumb.jpg.7e0483f32c21d04c9739b4a5f964e397.jpg

58-zundapp-janus-dv-19-ca_02-800.jpg.36fce02fe225fd4fa5909057b40e6dc8.jpg

zund-1514394572.jpg

• אהבתי 2

• תוכן חדש...