Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אם היית קונה במוו m3/מרצדס c63/פורש 9** כולם היו כותבים 

"אחחח חביבי - אמריקה!!! תהנה *

בלי להתייחס לעלויות צמיגים, טיפולים, דלק, ביטוח

אבל רגע רגע, פות"ש משלם 150 דולר יותר על חניה קרובה לבית?!

בזבזן חסר אחריות! 

תחשוב בכלל אם אתה מסוגל להחזיק רכב ולך לרופא לטפל דחוף באישור העצמי שלך. 

כל כך ישראלי להתמקד בפרוטות ולהתעלם מכל השאר. 

1. ירימו יד כל אלה שקנו רכב חדש כי נמאס להם לשלם מס אשכנזים בטיפול/תיקון השנתי של הרכב בן ה 4-8 שלהם! 

2. ירימו יד כל אלה שמעדיפים לשלם 4000 ש"ח על ליסינג ולא להתעסק בטסטים ביטוחים וחשבוניות של כביש 6.

פות" ש תהנה ואני אישית אשמח אם תעלה פוסטים מסכמים של טיולים שתעשה בדומה לפוסטים הרבים שלך מרחבי אירופה. ✌️

עריכה אחרונה על ידי rev-Match
  • אהבתי 4

• תגובות 115
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין קשר 

פה אין לך ברירה, אתה חייב להחזיק רכב. התחב"צ פשוט לא רלוונטי.

בלב מנהטן? גם מזדה 3 וגם מרצדס מיותרים ומהווים יותר מעמסה מהשיפור באיכות החיים שהם מביאים.

מה לעשות. התחב"צ שם פשוט פנטסטי לדיילי. ואם רוצים פה ושם שכירות של משהו קצת יותר אקזוטי ממזדה 3 ידני בן 8 תצא עדיין משתלמת ומהנה יותר במונחי עלות תועלת.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם (נערך)

מה זה משנה, הבן אדם משתף בחוויות שלו מרכישת רכב בארה"ב ומציג בצורה הכי אמיתית שלא הכל ורוד. 

הבחור לא ביקש לשמוע דעות כלכליות לפה ולשם, לקבל הצעות להתייעלות וניתוחי אופי. 

פורום רכב, סהכ שיתף חוויה, לא צריך לנסות לתקן אנשים בכוח. 

מי שרוצה לתת עצות כלכליות בבחירת רכבים וכו' יש פורום יעוץ לרכישת רכב. 

לפני 24 דקות, avargel כתב:

אין לך ברירה, אתה חייב להחזיק רכב

לא טענתי אחרת, 

"אתה" לא חייב לקחת ליסינג בשביל 15 אלף ק"מ בשנה, אתה לא חייב לשלם ירידת ערך של 10 אלף בשנה במקום טיפול גדול של 2,5 אלף. 

לא חסר דוגמאות שאנשים כל כך פגועי טראומה ממוסכים שהם מוכנים לחתום על עסקאות לא כלכליות רק בשביל לא להיכנס למוסך. 

עריכה אחרונה על ידי rev-Match
  • אהבתי 5

פורסם

חביבי,

תתחדש ותהנה…תמיד יהיו כאלה שיחשבו שונה ממך ויעבירו ביקורת, העיקר שאתה מרוצה ואתה שלם עם הקנייה.

תמשיך לעדכן,

מעניין מה עלויות הטיפולים שם יחסית לארץ..

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם

איזה כייף זה לקבל המלצות על איך ואיפה להוציא את הכסף מבלי שביקשת?

איזה כייף זה לקבל אנליזה על הרגלי הנסיעה שלך מבלי שביקשת?

תהנה מהרכב!

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
פורסם

לפות"ש תתעלם מהעקיצות..  ותעשה מה שנוח לך. פה זה פורום רכב ולא חשיבה כלכלית למי ששכח.

היה לי רכב בסן פרנסיסקו (2 רכבים אבל רק חניה אחת בבניין) ועד עכשיו יש לי סיוטים שאולי לא הזזתי את זה שבחוץ למדרכה הנכונה בגלל ניקוי הרחוב.

פורסם

בתקופה הקצרה כשגרתי במנהטן החזקתי גולף ידנית סימפטית (השאלה מחבר שעזב לקליפורניה ורצה לשמור את הרכב, העלויות השוטפות היו עלי), בחניון בשדרה ה-12 שלא דרש הודעה מראש יותר מ-15 דקות. רק לכיף. בשבילי היכולת לסיים יום עבודה בנסיעת שקיעה על ה-9A במעלה ההדסון או לרד הוק בברוקלין היתה שווה לגמרי את ההוצאה, שלמעשה היתה קטנה יותר מאשר אחזקת מכונית בארץ. גם הייתי מאוד פופולרי אצל חברים לעבודה בלי רכב שהצטרפו לפיקניקים או שהשאלתי להם את הרכב לדברים קטנים.

זה גם איפשר לי לעשות קניות ענק ב FAIRWAYS ובסופ"ש בשווקי איכרים מחוץ לעיר, לגלות מקומות שתחב"צ פחות אופציה, לנסוע לאיקאה בג'רזי בלי לחשוב כל פעם אם לשכור אוטו או לא ובכמה. ומדי פעם ליציאה בערב ל- meatpacking, חניה היתה פחות נוראית מאשר תל אביב,! -- וחזרה מבילוי בסבוואי ב-2 בלילה נסיעה ארוכה בקיץ המחניק או בחורף הקפוא פחות כיף. חוץ מזה שאני פשוט נהנה לנהוג, גם בערים קשוחות יותר כמו פריז או רומא. אז לכל המצקצקים, עלה קצת כסף -- היה שווה הרבה יותר.

• אהבתי 3

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
לפני שעתיים, noknok כתב:

330 דולר אחרי החידוש האחרון לחודש

מה זה מחירי השוד האלו? פה במסצ'וסטס ביטוח מקיף לטסלה מודל 3 עולה פחות.

פורסם (נערך)
לפני 6 שעות, noknok כתב:

החלפת משולשים(lower control arms)

- החלפת מוטות מייצבים(פנימיים, חיצוניים וקצות מוטות מייצבים) - Tie rods

החלפתי לחלקים איכותיים של MOOG ולא זבל(כי אני נוהג ברכב הרבה ומדובר ברכיבים בטיחותיים)

יצא לי עבודה+חלקים+איזון גלגלים+מע"מ - 1400$, כואב אבל הוצאה חד פעמית

אני ממש מתפלא על המחירים

זה יותר יקר מהארץ, ובטח ובטח שיותר יקר מאשר להזמין חלקים איכותיים לבד מcars245 או דומיו

ולגבי הביטוח

WTF??

דבר אחרון

אם תוכל לשתף בעלויות החניה, אשמח

עריכה אחרונה על ידי avargel
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
לפני 11 שעות, eladts כתב:

מה זה מחירי השוד האלו? פה במסצ'וסטס ביטוח מקיף לטסלה מודל 3 עולה פחות.

נהג חדש בניו יורק+היסטורית קרדיט קצרה , צריך לסתום את האף ולחכות - שאלתי את החבר שלי(שחיי ונולד בניו יורק כל חייו) מה הוא עשה שהוא היה נהג חדש והוא רשם על שם ההורים כדי לצבור עבר ביטוחי - אני לא יכול לעשות כזה.

לפני 8 שעות, Froyne כתב:

מה, גם בניו יורק מסתירים לוחיות רישוי בתמונות???

זה יותר כי פה הלוחית רישוי ממש על שמי, לא על שם האוטו(הרג'יסטריישן מחבר בין הלוחית לVIN של האוטו).

לפני 8 שעות, avargel כתב:

אני ממש מתפלא על המחירים

זה יותר יקר מהארץ, ובטח ובטח שיותר יקר מאשר להזמין חלקים איכותיים לבד מcars245 או דומיו

ולגבי הביטוח

WTF??

דבר אחרון

אם תוכל לשתף בעלויות החניה, אשמח

לא הזמנתי מהאינטרנט הלכתי למוסך, רוב העלות היא עבודה ולא החלפים(30% חלפים 70% עבודה - ויש פה עבודה) זה לא רק להחליף TIE RODS חיצוניים כמו בדרך כלל אלא להחליף ממש את כולם וזה חתיכת אוברול, אבל זה רכב שעשה 160-170 אלף קילומטר אז..זה סביר הבלאי.

לגבי חניה פחות רלוונטי כי יצאתי ממנהטן ועברתי לרובע אחר בעיר - אז אני לא משלם חניון כללי עם וולה יותר אלא מתוך פינוק לקחתי חניה פרטית בחניון התת קרקעי בבניין שלי(ממש כמו בארץ) יוצא לי 300 דולר בחודש.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

מחיר הביטוח באמת Wow.

מדובר על ניו יורק, אולי בstate אחר המחירים יותר שפויים (לא שזה רלוונטי).

אנחנו עברנו בקיץ לקנדה (מניטובה) הביטוח כאן פרובינציאונלי.

סורנטו 2012.

170$ קנדי לחודש (כל נהג/מקיף/שמשות) - אפשר היה להוזיל בכמה דולרים נוספים תמורת הגדלת השתתפות עצמית.

פורסם

זה לא state, אם הייתי גר בלונג איילנד או באפ סטייט המחיר היה נמוך יותר - זה ספציפית העיר ניו יורק.

עם כל הנהגי אובר המטורללים שמעשית בשביל לזרוק נוסע מהר יותר מוכנים לרצוח את כל שאר משתמשי הדרך זה לא מפתיע, אחד האביזרים שקניתי לא מזמן היה מצלמת דרך כי איתם באמת אי אפשר לדעת

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
בתאריך 23.5.2023 בשעה 10:05, noknok כתב:

נהג חדש בניו יורק+היסטורית קרדיט קצרה

היסטורית אשראי לא רלוונטית למחיר הביטוח כי חברות ביטוח לא מלוות כסף. מה שרלוונטי זה העבר התעברותי בארה"ב. כל חברות הביטוח בארה"ב משתפות בינן מידע על הרשעות בעבירות תנועה ותאונות. מי שבא מחוץ לארה"ב מקבל מחירים של נהג חדש עד שיצבור ותק בארה"ב ללא הרשעות או תאונות.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...