Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חווית רכישת רכב ראשון בארה"ב + חוות דעת ראשונית - מאזדה 3 מודל 2014 2.0

noknok

פוסטים מומלצים

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

לפני שעתיים, nev כתב:

420$ ביטוח לחודש?! 

17 אלף שקל בשנה לביטוח אכן נשמע הזוי.

ציפיתי שביטוח למאזדה 3 יהיה יקר, אבל לא ברמה כזאת.

לפני 3 שעות, noknok כתב:

המערכת מולטימדיה של מאזדה(חוץ מהמאזדה 2 אקטיב, לא חושב שבארץ נמכרו כאלה עם הרדיו הרגיל) מה שמחזיר אותי לתלות את הטלפון בדשבורד לניווט

גם המולטימדיה הרגילה בדגם הזה מצריכה לתלות את הטלפון על דשבורד לניווט. יש את האייגו הלא אמין בשיט, משהו מעבר לזה - אין.

האמת - בתור אחד שלא סובל מסכי טאץ׳ באוטו, הלוואי והיה לי כזה במאזדה 3 שלי. לחבר טלפון עם BT ולהשמיע מוזיקה ממנו, לא צריך יותר מזה.

לפני 3 שעות, noknok כתב:

עכשיו לרכב בסוכנות אין לוחית רישוי, אז הוא מביא מהמשרד לוחית רישוי זמנית של דילר ושם על הדלת של התא מטען מאחורה(נורא מבדר) ויוצאים לדרך

בקליפורניה ראיתי מלא כאלה. לא יודע איך זה בניו יורק, אבל שם על לוחיות דילר אין שום מספר מזהה - רק הלוגו של הדילר וזהו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פעם קראתי כתבה באתר אנגלי שבה עשו השוואה של תיבות הילוכים ידניות של כול מיני יצרנים.

התיבה של מאזדה זכתה במקום ראשון! עקפה את התיבות של במוו ומרצדס.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 4 שעות, noknok כתב:

מה גם שרוב הרכבים בגלל המשבר שבבים כמו בכל העולם מתומחרים הרבה מעל המחירון – והמחירים בכללי בטירוף בארה"ב עכשיו(הדילרים גם על רכבים חדשים מוספים מעל הMSRP שרואים באתרים השונים, כי מנצלים את מחסור המלאים).

מציאת הרכב

פתאום באחד השיטוטים שלי מצאתי רכב מעניין, מאזדה 3 מודל 2014(קצת ישן) דור 3 עשתה 95 אלף מייל(שזה 150 אלף קילומטר ממוצע שנתי) מנוע 2.0 גיר ידני.

הדילר שם על הסטיקר מחיר של 13,890 דולר – אוטומטית הוא הביא "הנחת אינטרנט" על הרכב ל12,800 ועם קצת מיקוח הוא ירד ל12,500 אבל הוא ממש לא היה מוכן לרדת עוד, הוא אמר שזה רכב שעשו עליו טריידאין לסובארו חדשה והוא נמכר במחיר לא רחוק מזה לסוכנות אז האחוז רווח עליו בשבילהם הוא גם ככה לא גבוהה(אחרי כל המיסים והדמי טיפול רישום רישוי וכו' יצא 14,100 מחיר ממש כמו בארץ - אני גם לא טוב בלהתמקח - מודה).

זה נראה שחדשה עם טורבו מתחילה ב23550, זה באמת המחירים לדגם 2014 עם מנוע רגיל? כי זה נראה יותר מטורף מהארץ.

האתר הרשמי של מאזדה ארה"ב | מכוניות, רכבי שטח וקרוסאוברים | מאזדה ארה"ב (mazdausa.com)

עריכה אחרונה על ידי ירון דורפמן
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• ספונסר פורום

אכן - תמונות קשות...😉

מודה שהדהמת עם מחיר הרכב ועוד יותר עם מחירי הביטוח...

ממש לא פשוט ל"עולה חדש"...

תהנה!

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 5 שעות, zvigolden כתב:

ידני בארה"ב ? זה לא שוק אקזוטי ומצומצם ?

לא יותר אקזוטי ומצומצם מאשר בישראל.

אנחנו צוחקים על אמריקאים שלא יכולים לנהוג על ידני, כשבפועל גם אם אתה יכול ורוצה לנהוג על ידני בישראל, יש לך מבחר דגמים מאוד מצומצם, ואם יבואן כלשהו כן מביא דגם ידני, הוא בכלל לא נמכר.

דוגמא - הייתה גירסה ידנית בדור הקודם של קורולה, שיובאה לארץ באופן סדיר. פשוט לא קנו אותה. כנ"ל סיוויק ידנית, שנמכרה פה בכמות הומיאופתית, כנ"ל פוקוס.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 6 שעות, vadim6385 כתב:

17 אלף שקל בשנה לביטוח אכן נשמע הזוי.

ציפיתי שביטוח למאזדה 3 יהיה יקר, אבל לא ברמה כזאת.

גם המולטימדיה הרגילה בדגם הזה מצריכה לתלות את הטלפון על דשבורד לניווט. יש את האייגו הלא אמין בשיט, משהו מעבר לזה - אין.

האמת - בתור אחד שלא סובל מסכי טאץ׳ באוטו, הלוואי והיה לי כזה במאזדה 3 שלי. לחבר טלפון עם BT ולהשמיע מוזיקה ממנו, לא צריך יותר מזה.

אפשר להתקין אבל אנדרואיד אוטו לא? אני זוכר אמרו שזה עולה איזה 500 שקל להחליף פלאג בארץ לusb אבל אפשרי - הייתי שמח לאנדרואיד אוטו.

לפני 5 שעות, Froyne כתב:

הביטוח מאוד יקר.

גם שם יש מכת גניבות של מאזדה 3?

מה זה, כפר סבא?!

צריך רגע להבין איך עובד ביטוח אמריקאי,

הביטוח ״חובה״ של מדינת ניו יורק(כזה שחייבים לעשות) עולה 300 דולר לחודש לנהג חדש, הוא כולל כיסוי של 10 אלף דולר לנזקי רכוש ועוד 35 אלף דולר לנזקי גוף.

על בסיס זה עשיתי ביטוח צד ג׳ מורחב - שכולל 150 אלף דולר נזקי רכוש ועוד 350 אלף דולר נזקי גוף(יום אשפוז פה עולה 5,000 דולר בקלות - 35 אלף דולר לא מספיק) - עוד 50 דולר תוספת.

הביטוח קומפרהנסיב(המקיף - משמע על הרכב עצמו) זה תוספת של רק עוד 70 דולר בחודש, ועכשיו שהוצאתי ככה כ״כ הרבה כסף החלטתי לא לסכן ולבטח את הרכב באקסטרה ביטוח.

בנוסף הביטוח פה הוא לא שנתי הוא חצי שנתי - משמע עוד חצי שנה יש חידוש, וכנראה שאם אצליח לשמור על record טוב בחידוש הבא הוא כבר יתחיל לרדת.

לפני 5 שעות, ירון דורפמן כתב:

זה נראה שחדשה עם טורבו מתחילה ב23550, זה באמת המחירים לדגם 2014 עם מנוע רגיל? כי זה נראה יותר מטורף מהארץ.

האתר הרשמי של מאזדה ארה"ב | מכוניות, רכבי שטח וקרוסאוברים | מאזדה ארה"ב (mazdausa.com)

זה המחירים, אתה מסתכל על msrp יש עמלות דילר ומס בנוסף על זה - 8% מס על 23,500 זה 1800 דולר בערך זה 25,300 וזה לפני עמלת דילר שבגלל המחסור במלאים מרקיעה שחקים(במקרי קיצון מגיעה ל20-25 אחוז).

לפני 5 שעות, zvigolden כתב:

ידני בארה"ב ? זה לא שוק אקזוטי ומצומצם ?

עוד סיבה למה כנראה הרכב תומחר יחסית גבוהה, יש מספר דגמים שאפשר למצוא ידני והם לא גבוהים - הרבה יותר קל מאשר בישראל אבל זה לא אירופה.

Mazda 3 touring 5 doors 2.0 6MT 2014 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 9 דקות, noknok כתב:

אפשר להתקין אבל אנדרואיד אוטו לא? אני זוכר אמרו שזה עולה איזה 500 שקל להחליף פלאג בארץ לusb אבל אפשרי - הייתי שמח לאנדרואיד אוטו

כן, צריך רק למצוא זמן להגיע למוסך שיעשה את זה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כואב לי לראות רכב די פופולרי (לפחות אצלנו) שעל הנייר נשמע מעניין (2.0 ידנית), אבל עם אבזור כל כך דל.

בחייאת, כשעבדתי בחברת השכרה היו לנו המון, המון מאזדות 2,3 - אולי לאחת או שתיים היה רדיו כמו שיש אצלך. למה להזמין את הגועל הזה? פקדים מכניים?? מה היה ההבדל בזמנו בין שתי הגרסאות האלו שהבחור הראשון בחר להוציא דווקא את הגרסה הזו?

המחיר של הביטוח נשמע הזוי, מקווה בשבילך שזה יתעדכן בהמשך למחיר יותר ידידותי.

ומבחינת הצבע, מראש אני מודה שאני לא טוב כ"כ בגיאוגרפיה, אבל רוב הפוסטים שאני רואה של גיחה לחו"ל הם בין היתר גם למעבר לבית פרטי, עם גישה לחשמל ולמים. חשבת לעשות איזהשהו טיפול קוסמטי בעצמך כדי לחדש קצת את הצבע? אני לא רואה משהו חריג בתמונות אבל לפי התיאור שלך נשמע שיש על מה לעבוד, וזה תמיד כיף כשהגישה היא נורמלית ופרטית.

סע בזהירות ותהנה כמה שאפשר :) 

Ford Fiesta 2014 Manual

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תתחדש!

בהחלט קצת הזוי המחיר לביטוח, אני משלם בערך שליש מזה על שלושה רכבים אצל השכנה שלכם מדרום (PA), אבל אני לא נהג חדש..

לגבי אנדרואיד אוטו, יש קיטים מקוריים אבל זה לדגמים עם מסך מולטימדיה מלא, לא ידוע לי על פתרון אחר.

אני התקנתי קיט מקורי על ה 'CX9 16 שלי לפני כמה שנים, קצת חקרתי על זה בזמנו, מצד שני אולי יש משהו חדש מאז..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...