Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בת הזוג שלי הפשירה רישיון נהיגה אחרי שלא נהגה 5 שנים ואני מנסה להיות סובלני ולתת לה להשתפשף אבל בסופו של דבר יש לי הרגשה שמה שמשתפשף זה רק הרכב שלי ואין התקדמות בנהיגה שלה.

הבעיה העיקרית היא היצמדות מוגזמת לשוליים בין אם זה לימין או לשמאל, היא יכולה להתחיל פניה לימין כאשר היא צמודה לימין ולעלות למדרכה עם הגלגלים הימניים ולסיים אותה כאשר היא צמודה לשמאל ועולה על המדרכה השמאלית.

כנ"ל בכביש בגלל היצמדות מוגזמת לימין ונסיעה איטית נהגים חושבים שהיא עוצרת ועוקפים משמאל ואז היא מאיטה עוד יותר כי זה מפחיד אותה ואז עוד יותר עוקפים אותה עד שהיא נדחקת לגמרי.

הבאסה שהיא ממש מנסה היא ראתה כבר אולי 60 סרטונים של מורי נהיגה ביוטיוב שמסבירים על נהיגה ואיך לשמור על מרכז וכו... אבל היא פשוט לא מצליחה וכאשר אני מנסה לתקן אותה היא מתעצבנת וזה סתם גורר מצבי לחץ וסטרס.

בקיצור טיפים?

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מומלץ להיעזר בכמה שעורי נהיגה נוספים עם מורה מקצועי

שלו ולעצותיו כנראה שהיא תישמע וגם לא תהיה לחוצה כמו לפני טסט.

יש טעויות נהיגה קטנות שמשפיעות לרעה כגון אחיזת הגה בכוח, מתח נפשי וחשש בזמן הנהיגה

ועוד ועוד.

בברכה  -  רפי לין

• רעיון טוב! 3
פורסם

שיעורי רענון עם מורה מנוסה. אתה לא רגיל לתת הדרכה מהמושב הימני, שממנו הכל נראה שונה. המורה חי את זה 12 שעות ביום.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 23 דקות, Gavrik כתב:

בת הזוג שלי הפשירה רישיון נהיגה אחרי שלא נהגה 5 שנים ואני מנסה להיות סובלני ולתת לה להשתפשף אבל בסופו של דבר יש לי הרגשה שמה שמשתפשף זה רק הרכב שלי ואין התקדמות בנהיגה שלה.

הבעיה העיקרית היא היצמדות מוגזמת לשוליים בין אם זה לימין או לשמאל, היא יכולה להתחיל פניה לימין כאשר היא צמודה לימין ולעלות למדרכה עם הגלגלים הימניים ולסיים אותה כאשר היא צמודה לשמאל ועולה על המדרכה השמאלית.

כנ"ל בכביש בגלל היצמדות מוגזמת לימין ונסיעה איטית נהגים חושבים שהיא עוצרת ועוקפים משמאל ואז היא מאיטה עוד יותר כי זה מפחיד אותה ואז עוד יותר עוקפים אותה עד שהיא נדחקת לגמרי.

הבאסה שהיא ממש מנסה היא ראתה כבר אולי 60 סרטונים של מורי נהיגה ביוטיוב שמסבירים על נהיגה ואיך לשמור על מרכז וכו... אבל היא פשוט לא מצליחה וכאשר אני מנסה לתקן אותה היא מתעצבנת וזה סתם גורר מצבי לחץ וסטרס.

בקיצור טיפים?

תשלח אותה לקורס נהיגה מתקדמת. לא ספורטיבית, אלא עם דגש על נהיגה נכונה. ממליץ לך על ערן אביבי.

בתור זוגתך, אין שום סיכוי שהיא לא תקבל את מה שאתה אומר בסוג של אנטי, לחץ או חוסר אמון. ככה אשתי אתי (ואכן שלחתי אותה לקורס), ככה אמא שלי עם אבא שלי (ולכן אני ואחי מלטשים את הנהיגה שלה מדי פעם). אין לך מה לעשות עם זה.

• רעיון טוב! 3

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

יש מצב לסיבוב אתכם במושב האחורי? אני חולה על אנשי המדרכות, מת לראות את התגובה שלך

*את התשובות הרציניות קיבלת

• מצחיק 1
פורסם
לפני 8 שעות, Gavrik כתב:

הבאסה שהיא ממש מנסה היא ראתה כבר אולי 60 סרטונים של מורי נהיגה ביוטיוב שמסבירים על נהיגה ואיך לשמור על מרכז וכו...

ראית מישהו שלומד שחייה בהתכתבות?

שלח אותה לקורס נהיגה מתקדמת..

• מצחיק 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 9 שעות, GTאי כתב:

יש מצב לסיבוב אתכם במושב האחורי? אני חולה על אנשי המדרכות, מת לראות את התגובה שלך

*את התשובות הרציניות קיבלת

רק אם זה לא ברכב שלי.

הילדה לקרחה 10 שיעורי רישיון נהיגה עם מורה אבל לא נראה שזה מזיז דברים לאנשהו, במה קורס נהיגה מתקדמת שונה מכך?

פורסם

לפעמים טיפים (ולא הערות) בזמן רגוע ולא בזמן הנהיגה (שאז יש לחץ וסטרס גם שלה וגם שלך), יכולים לעזור יותר (מנסיון עם אשתי 😄).

פורסם

בטוחים שהראיה תקינה? כי משהו שם לא נראה תקין. אולי תפיסה תלת-מימדית.

תתחילו אולי בכבישים בינעירוניים "פשוטים" ואז תעברו למסובכים יותר בעיר.

פורסם
לפני 4 שעות, Gavrik כתב:

רק אם זה לא ברכב שלי.

הילדה לקרחה 10 שיעורי רישיון נהיגה עם מורה אבל לא נראה שזה מזיז דברים לאנשהו, במה קורס נהיגה מתקדמת שונה מכך?

בזה שמורה לנהיגה לא מוכוון ללמד נהיגה, אלא סקיל-סט מאד מסוים שנועד להעביר טסט. קורס נהיגה מתקדמת מלמד נהיגה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)
לפני שעה, RK כתב:

קורס נהיגה מתקדמת מלמד נהיגה

יש לה קושי במיומנות בסיסית של תחושת מרחב. אי אפשר ללמוד נהיגה מתקדמת ברכב בלי שליטה בסיסית של נסיעה בתווך התנועה והתמקמות בכביש.

לפות״ש, האם היתה לה בעיה דומה בעבר לפני שהפסיקה לנהוג? הרי לא סביר שהיא הצליחה לעבור טסט ככה. יצא לה לנהוג אחרי קבלת הרשיון או שההפסקה החלה מיד אחרי קבלתו?

עריכה אחרונה על ידי Be roo
  • אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני שעתיים, RK כתב:

בזה שמורה לנהיגה לא מוכוון ללמד נהיגה, אלא סקיל-סט מאד מסוים שנועד להעביר טסט. קורס נהיגה מתקדמת מלמד נהיגה.

לדעתי הכללה שאינה נכונה. יש מורים שמלמדים מעבר לכך גם לנהוג (על מה שזה מכיל בתוכו), ופה נמצא הערך המוסף שלו לעומת כאלה (גם אם הם רבים) שעושים רק את מה שרשמת כאן.

עריכה אחרונה על ידי imprezadude
  • רעיון טוב! 1
פורסם

שאלה: האם יש לה בעיה בתפיסת המרחב גם שלא בנהיגה? היינו היתקלות בחפצים/אנשים בבית?

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם (נערך)

אם כן - רק תרגול עם מורה (ולהתייעץ עם מורים על מורה שמתמצא בבעיה הזו ויש לו פטנטים ללמידה).

סרטונים וכו' לא יועילו כאן

עריכה אחרונה על ידי tinoki
  • רעיון טוב! 1

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

• תוכן חדש...