Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה הפירוש סבירים? יד רביעית עם 150-180 אק"מ נסחרת באיזור המחירים האלו. מטופלת, תאונות וכו' זה כבר כל עניין לגופו. כבר ראיתי כאלו שאין להם מושג מה הולך בשוק (במיוחד של האלפות) ו"מתעקשים" על מחירון. בסוף עוד מורידים כמה אלפים.

בקיצור, בהחלט אפשרי. דורש מעקב אחרי הלוח ויד על הדופק אבל נכון לכל רכב.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

רכב עם מולטי אייר וטורבו - ועוד אחד שישמש רוב הזמן כרכב חלוקה? אני רץ לקנות פופקורן - בטוח יהיה מעניין...

בכל מקרה זה לא יהיה זול לאחזקה - גם אם יכנס בתקציב.

• רעיון טוב! 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אם בספורטיבי אתה רוצה רכב עם התנהגות טובה ופחות חשוב לך ביצועים בקו ישר אז סוזוקי סוויפט, פורד פיאסטה ומאזדה 2 הן אפשרויות לא רעות.
לי היתה פיאסטה 1.2 ידנית , הרכב מתנהג נחמד מאוד אבל זריזה היא לא (וגם האוטומטית לא)

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

פורסם

תודה לכולם על התגובות , אכן אלפא זה רק שאני מאוד רוצה , עוד לפני התחלת העבודה בשליחיות אבל בגלל העבודה אני איאלץ לוותר על כך , מה דעתם על הונדה crz? יש הרבה המלצןת

מצד אחד מצד שני המחיר גבוה יחסית לשנתון 2010 סביבות ה40 אלף 

אשמח לעוד עצות , לא מחפש רכב שיאיץ מ0-100 הכי מהר אלא התנהגות קודם כל , ואז אפשר להביא את ההאצה בחשיבות שנייה 

פורסם (נערך)

ה crz היא היברדית.  דגם מ 2010 יהיה עם סוללה בת 12 שמצבה כנראה לא מזהיר ולא ברור עד כמה המערכת ההיברדית מתפקדת
אם היא כבר החליפה סוללה זאת אחלה אופציה לרכב שנראה מיוחד וגם חסכוני בנסיעות עירוניות

עריכה אחרונה על ידי mcshmupi

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

פורסם
לפני 22 דקות, mcshmupi כתב:

ה crz היא היברדית.  דגם מ 2010 יהיה עם סוללה בת 12 שמצבה כנראה לא מזהיר ולא ברור עד כמה המערכת ההיברדית מתפקדת
אם היא כבר החליפה סוללה זאת אחלה אופציה לרכב שנראה מיוחד וגם חסכוני בנסיעות עירוניות

הבנתי , אני אעשה עוד חיפוש בינתיים תודה 

פורסם

בדיוק רציתי להציע את הcrz, רכב בעל אמינות מופלאה ובפורומים בחול יש כאלה שנוסעות גם 300 אלף קמ על סוללה מקורית.

לציין שברוב המקרים הסוללה נהרסת לאחר כ180-220 אקמ (לפי ביקורות בפורומים בחול שבדקתי כשהתעניינתי ברכב).

כל עוד הרכב טופל, אין בעיות אמינות חריגות שדורשות התייחסות, רכב מאוד עמיד וסופר כיפי לנהיגה, שובב, מתקשר ומאוד מדבר אל הנהג, התאהבתי בשובבות שלה.

קח בחשבון - עלות החלפת סוללה כ12 א"שח, אם זה סכום שאתה לא יכול לשים בצד בידיעה שזה יכול ליפול עליך, תמשיך הלאה.

עברתי לסקייטבורד

פורסם
לפני 21 שעות, sjerby כתב:

בדיוק רציתי להציע את הcrz, רכב בעל אמינות מופלאה ובפורומים בחול יש כאלה שנוסעות גם 300 אלף קמ על סוללה מקורית.

לציין שברוב המקרים הסוללה נהרסת לאחר כ180-220 אקמ (לפי ביקורות בפורומים בחול שבדקתי כשהתעניינתי ברכב).

כל עוד הרכב טופל, אין בעיות אמינות חריגות שדורשות התייחסות, רכב מאוד עמיד וסופר כיפי לנהיגה, שובב, מתקשר ומאוד מדבר אל הנהג, התאהבתי בשובבות שלה.

קח בחשבון - עלות החלפת סוללה כ12 א"שח, אם זה סכום שאתה לא יכול לשים בצד בידיעה שזה יכול ליפול עליך, תמשיך הלאה.

בהתחשב בזה שאני משקיע עד 30K בידיעה שיש לי עוד סכום חלקי לתקלות שונות עדיין 12 אלף זה יותר מידי 

אני בהחלט אעבור הלאה תודה רבה 

פורסם (נערך)

מה לגבי מאזדה 3 דור שני דגם הספיריט?

אמנם הוא לא מוגדר כרכב ״ספורטיבי״ אך הוא רכב שמאד מהנה לנהיגה ודי נמרץ.

יש לי אחת כזו כבר 4 שנים וגם במבחן האמינות הוא נהדר.

יש אותו גם בגירסת סדאן וגם בגירסת האצבק

עריכה אחרונה על ידי roy007
פורסם
לפני 21 שעות, roy007 כתב:

מה לגבי מאזדה 3 דור שני דגם הספיריט?

אמנם הוא לא מוגדר כרכב ״ספורטיבי״ אך הוא רכב שמאד מהנה לנהיגה ודי נמרץ.

יש לי אחת כזו כבר 4 שנים וגם במבחן האמינות הוא נהדר.

יש אותו גם בגירסת סדאן וגם בגירסת האצבק

נהגתי על מאזדה 2 והיא לא הייתה ממש חסכונית , לא נראה לי שהגרסה החזקה יותר תהיה חסכונית יותר 

תתקן אותי אם אני טועה 

פורסם (נערך)

זה קצת סותר מה שאתה מבקש, גם רכב יחסית ישן, אם אורנטציה ספורטיבית, שזה מה בדיוק אומר בשבילך? תאוצה בקו ישר? התנהגות כביש ושילדה מתקשרת?

וגם שהיה חסכוני.

אם אתה בכיוון חסכוני, תחפש רכב שנותן לך פידבק טוב. 

אם זה היה אני, הייתי מחפש 307, מנוע 2 ליטר ידני.

https://www.yad2.co.il/vehicles/cars?manufacturer=46&model=292

הנה אחת עם מנוע 1.6. ידנית, קמ נמוך מאוד. מחיר נמוך. ישארו לך הרבה אלפים לישור קו, ותחזוקה עתידית.

עריכה אחרונה על ידי לירון .ה.

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, Oriel88888 כתב:

נהגתי על מאזדה 2 והיא לא הייתה ממש חסכונית , לא נראה לי שהגרסה החזקה יותר תהיה חסכונית יותר 

תתקן אותי אם אני טועה 

לא היא לא חסכונית.

אבל ביחס לדרישות ולתקציב שלך אני חושב שתצטרך להתפשר על משהו

עריכה אחרונה על ידי roy007
פורסם
לפני 13 שעות, roy007 כתב:

לא היא לא חסכונית.

אבל ביחס לדרישות ולתקציב שלך אני חושב שתצטרך להתפשר על משהו

מעדיף להתפשר לכאורה על הביצועים של הספיריט מאשר על החסכון אני אעשה עוד סיבוב ביד 2 נראה מה יש 

לפני 16 שעות, לירון .ה. כתב:

זה קצת סותר מה שאתה מבקש, גם רכב יחסית ישן, אם אורנטציה ספורטיבית, שזה מה בדיוק אומר בשבילך? תאוצה בקו ישר? התנהגות כביש ושילדה מתקשרת?

וגם שהיה חסכוני.

אם אתה בכיוון חסכוני, תחפש רכב שנותן לך פידבק טוב. 

אם זה היה אני, הייתי מחפש 307, מנוע 2 ליטר ידני.

https://www.yad2.co.il/vehicles/cars?manufacturer=46&model=292

הנה אחת עם מנוע 1.6. ידנית, קמ נמוך מאוד. מחיר נמוך. ישארו לך הרבה אלפים לישור קו, ותחזוקה עתידית.

בעיות חשמל למיניהן? אני יודע שזה סטיגמה ישנה אבל זה דגם ישן 

פורסם

הייתה לנו כזאת 7 שנים. אוטומטית. לא זוכר ביות חשמל מיוחדות?

הרכב מבקשים רק 10000, נשאר לך המון כסף לתיקונים עתידיים. 😄

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם
Just now, לירון .ה. כתב:

הייתה לנו כזאת 7 שנים. אוטומטית. לא זוכר ביות חשמל מיוחדות?

הרכב מבקשים רק 10000, נשאר לך המון כסף לתיקונים עתידיים. 😄

כרכב זמני לחצי שנה שווה להשקיע את רוב הכסף בתיקונים עתידיים?

• תוכן חדש...