Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברים.

אני רוצה להחליף את מונית הדאסטר שלי שמתחילה להתיישן וחשבתי על הרכב הנ"ל. חשוב לי מאוד העניין של נוחות הנסיעה בכבישי ארצנו המצורעים  ואני רואה מסביבי הרבה נהגי מוניות שנוהגים על סיטרואן ומרוצים.

אך שהתחלתי לבדוק לעומק , כמעט כל מי ששאלתי ייעץ לי להתרחק מהרכב ושאינו מוצלח כמו ה c4.

הזכירו חגורת טיימינג שנקרעת לפני 100000 ק"מ , מנועים ששובקים בקילומטראז' הנ"ל , מערכת אוריאה בעייתית ועוד.

אני מתלבט , גם על הדאסטר שיש לי היום קיבלתי בזמנו אזהרות והרכב התגלה כמוצלח מאוד , כרגע עומד על 350000 ק"מ ללא בעיות מיוחדות פרט לבלאי שגרתי.

האם ידוע על בעיות מוכרות במנועי הדיזל של הסיטרואן הנ"ל?

עריכה אחרונה על ידי traka64
פורסם

קודם כל שאפו על 350K עם הרכב,
תוכל לפרט מעט על התקלות שאני מניח היו בגלל "גיול מוקדם" עקב הנסועה הגבוהה?

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 4 שעות, traka64 כתב:

שלום חברים.

אני רוצה להחליף את מונית הדאסטר שלי שמתחילה להתיישן וחשבתי על הרכב הנ"ל. חשוב לי מאוד העניין של נוחות הנסיעה בכבישי ארצנו המצורעים  ואני רואה מסביבי הרבה נהגי מוניות שנוהגים על סיטרואן ומרוצים.

אך שהתחלתי לבדוק לעומק , כמעט כל מי ששאלתי ייעץ לי להתרחק מהרכב ושאינו מוצלח כמו ה c4.

הזכירו חגורת טיימינג שנקרעת לפני 100000 ק"מ , מנועים ששובקים בקילומטראז' הנ"ל , מערכת אוריאה בעייתית ועוד.

אני מתלבט , גם על הדאסטר שיש לי היום קיבלתי בזמנו אזהרות והרכב התגלה כמוצלח מאוד , כרגע עומד על 350000 ק"מ ללא בעיות מיוחדות פרט לבלאי שגרתי.

עשו לך סלט של תקלות מרכבים שונים ולא רלבנטיים.

חגורת הטיימינג עשויה להיות בעייתית רק במנוע 1.2 שלא קיים בסי 5 איירקרוס (גם הבעיה הזאת כבר די נדירה ברצועה החדשה).

מנועים ששובקים ? לא מכיר מנוע שסתם שובק, זה עוד שמועה רעה שאנשים זורקים בלי ביסוס.

מערכת אוריאה - אכן היו מקרים שהמיכל הוחלף, לרוב זה קורה (אם קורה) ומוחלף באחריות, גם זה ממש לא קורה בכל רכב.

יחסית לכמות התלונות יש המון מוניות כאלה על הכביש...כנראה שהמצב לא כזה רע

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם (נערך)

אחלה רכב אבל באמת מיכל אוריאה הולך בד''כ מחליפים אותו פעם אחת ואז יש אחריות לכל החיים אבל יש לי רעיון יותר מעניין בשבילך

זה:image.thumb.png.ccac2de5c543c32857056d606f10c2cc.png

טויוטה היברידת קצת יותר השקעה ברכישה אבל ישאר לך מה למכור לאחר התקופה ולא כמו הצרפתיות שנמכרות אחרי זה במחיר קרטון חלב זה נקרא טויוטה ונזה

עריכה אחרונה על ידי איש שמח

ניתן להתייעץ בכל הנוגע למערכות גפ''מ והסבה - ללא תשלום

בעבר: מיצובישי אטארז' 2015-טויוטה קורולה 2009 GLI מוסבת לגפ''מ

בהווה: סובארו B4 2015 מוסבת לגפ''מ

פורסם
לפני 5 שעות, traka64 כתב:

שלום חברים.

לא מבין, כל מי ששואל כאן על C4, לרבות דיזל כמו המוניות, בורח די מהר אחרי השחור משחור שעושים לו כאן על האוטו ואמינותו, אז איך זה "דגם מוצלח" ? התמהון גובר אחרי שהתקלות שאתה מתאר ב C5 שייכות למערכת ההנעה, זו להבנתי זהה לזו שב C4. אני מניח שאתה מכיר בעלי מוניות רבים עם C4, מכאן אולי ההתרשמות שלך, ברר איתם יותר לעומק, אין סיבה ש C5 יגלה אמינות נחותה ביחס.

פורסם

סתם נדחף לשירשור,

לכמה ק"מ הגעת עם הדאסטר?

ואיזה מחלות הוא ביצע?

איזה שנה הוא? דיזל? 4X4?

כי אני מאמין שעשית המון קילומטרז וזה יתן אינדקציה לי כבעל דאסטר, שלא מוצא דאסטרים שחרשו קילומטרז'

תודה רבה.

אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם
לפני 7 שעות, traka64 כתב:

גם על הדאסטר שיש לי היום קיבלתי בזמנו אזהרות והרכב התגלה כמוצלח מאוד , כרגע עומד על 350000 ק"מ ללא בעיות מיוחדות פרט לבלאי שגרתי.

מסקנה: קח הכל בערבון מוגבל. רס"ן שמועתי עובד חזק כאן... (מה חזק ? עושה שעות נוספות כל יום).

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לפני 7 שעות, llaavvii כתב:

ומה רע להמשיך בדאסטר חדשה (למעט הבטיחות)?

הלוואי והיה , אין יותר דאסטר דיזל אוטומאט.

לפני שעה, WE988244 כתב:

סתם נדחף לשירשור,

לכמה ק"מ הגעת עם הדאסטר?

ואיזה מחלות הוא ביצע?

איזה שנה הוא? דיזל? 4X4?

כי אני מאמין שעשית המון קילומטרז וזה יתן אינדקציה לי כבעל דאסטר, שלא מוצא דאסטרים שחרשו קילומטרז'

תודה רבה.

עשיתי יותר מ- 350000 , האוטו תקין לחלוטין ואני הופך אותו לפרטי עבור אשתי.

2017 דיזל 2x4

פורסם (נערך)
לפני 14 דקות, traka64 כתב:

הלוואי והיה , אין יותר דאסטר דיזל אוטומאט.

יש, אלא אם כן הזמני אספקה לא ריאליים או שהאתר שלהם לא מעודכן.

החל מ-115. 

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם
לפני שעה, traka64 כתב:

עשיתי יותר מ- 350000 , האוטו תקין לחלוטין ואני הופך אותו לפרטי עבור אשתי.

2017 דיזל 2x4

ואוווו,

זה מבחן מצוינות לאוטו הזה,

אני כולה עם 195אלק"מ.

אז יש לי עוד הרבה זמן איתו😀, הלואי בעז"ה,

בכל מקרה תודה רבה שימחת אותי.

אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם
לפני 5 שעות, איש שמח כתב:

מיכל אוריאה הולך בד''כ מחליפים אותו פעם אחת ואז יש אחריות לכל החיים

נע לא לרשום דברים לא נכונים. אין דבר כזה. מיכל אוריאה שהחולף תחת אחריות, האחריות עליו עד לסיום האחריות של האוטו. מיכל שהוחלף על חשבון הלקוח, האחריות לשנה. 

פורסם
לפני 13 שעות, איש שמח כתב:

אחלה רכב אבל באמת מיכל אוריאה הולך בד''כ מחליפים אותו פעם אחת ואז יש אחריות לכל החיים אבל יש לי רעיון יותר מעניין בשבילך

זה:image.thumb.png.ccac2de5c543c32857056d606f10c2cc.png

טויוטה היברידת קצת יותר השקעה ברכישה אבל ישאר לך מה למכור לאחר התקופה ולא כמו הצרפתיות שנמכרות אחרי זה במחיר קרטון חלב זה נקרא טויוטה ונזה

שלום

מה הסיבה שאתה מקדם את הרכב הזה ?

פורסם
לפני 17 שעות, איש שמח כתב:

עם הקילומטראז' שהוא עושה לא ישאר לו מה למכור בכל מקרה, כי המחיר יהיה של קרטון חלב בכל מקרה.

ורכב זו לא השקעה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני 3 שעות, dorsht כתב:

עם הקילומטראז' שהוא עושה לא ישאר לו מה למכור בכל מקרה, כי המחיר יהיה של קרטון חלב בכל מקרה.

ורכב זו לא השקעה.

חולק עליך אחי... רכבי טויוטה תוציא אותם למכירה גם 900K ק''מ יהיה להם ביקוש כי אנחנו חיים במדינה שאנשים תמורת סמל טויוטה על מכסה המנוע ישלמו כל מחיר...

לפני 7 שעות, הרקוליטו כתב:

שלום

פשוט התאהבתי בו

לפני 7 שעות, הרקוליטו כתב:

שלום

פשוט התאהבתי בו

לפני 14 שעות, Buki כתב:

נע לא לרשום דברים לא נכונים. אין דבר כזה. מיכל אוריאה שהחולף תחת אחריות, האחריות עליו עד לסיום האחריות של האוטו. מיכל שהוחלף על חשבון הלקוח, האחריות לשנה. 

אני החלפתי אצלי והם אמרו לי שיש אחריות על המיכל לתמיד

לפני 14 שעות, Buki כתב:

אני החלפתי אצלי והם אמרו לי שיש אחריות על המיכל לתמיד

לפני 16 שעות, yoav911gt2 כתב:

החל מ-115. 

יש עכשיו גם אוטו' הגיע בסוף 2021

לפני 16 שעות, yoav911gt2 כתב:

החל מ-115. 

יש עכשיו גם אוטו' הגיע בסוף 2021

ניתן להתייעץ בכל הנוגע למערכות גפ''מ והסבה - ללא תשלום

בעבר: מיצובישי אטארז' 2015-טויוטה קורולה 2009 GLI מוסבת לגפ''מ

בהווה: סובארו B4 2015 מוסבת לגפ''מ

• תוכן חדש...