Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ממזמין חבילות מאייבי/אליאקפרס והן מגיעות לפיצוחי נעמי וגלידות הרצל,

פעם זה היה בתדירות של 1 ל10 משלוחים וזה כבר מתחיל להתקרב ל 50%.

חלק אולי חושבים מה זה משנה במקום להגיע לנקודה א' צריך להגיע לנקודה ב',

אז לא במקרה שלי, אני גר במושב עם מכולת שאליה גם מגיע כל הדואר וזה פשוט מרחק הליכה מהבית שלי.

עכשיו אני צריך להוציא את הרכב לנסוע לעיר לסופר דוד ובניו ולקחת חבילה של כפכפים שעלו לי 15 שקל.

יש לי הרבה הזמנות שאני מזמין לא כי אין בארץ אלה כי פשוט אין לי כוח להתחיל להסתובב וזה הופך למצב של חוסר פואנטה.

אז בפעם האחרונה שהלכתי לחנות כזאת לאסוף את החבילה שאלתי מדוע אתה מקבל כאלה חבילות? הרי כתוב לך שזה למושב **** 

והוא בעצמו עוד עונה לי "כן אני יודע שיש לכם חלוקה במושב אבל לא יודע למה מביאים לי את החבילות האלה"

מה אפשר לעשות? זה לא מגיע דרך דואר ישראל. אני מקבל כל הזמן הודעות מחברות שליחות שונות שהחבילה שלי נמצאת במקום ככה וככה ופתוחה בשעות כאלה וכאלה לך תאסוף (בלי אפשרות בחירה).

נשבע שגם אם יהיו לי אורחים והדבר היחיד שהם ירצו זה פיצוחים ולא יהיה לי בבית. אני לא אלך לקנות מפיצוחי נעמי!

פורסם

חדשה לך אולי.

אני אוסף מהמכולות (ברבים...) השכונתיות כבר שנים. כמעט שום דבר לא מגיע לדואר.

הרבה יותר נוח. שעות הפתיחה של מכולות תמיד יהיו טובות יותר, ואין תור.

לא יודע לגבי איביי, אבל לגבי עליאקספרס -

אם אתה רוצה להעלות את הסיכויים לקבלת מסרון/אימייל ניתוב,

תבחר תמיד במשלוח דרך עליאקספרס / קיינאו. אז שיעלה יותר. עוד 1-3 דולר. כלום. במשלוחים החינמיים לרוב אין אפשרות בחירה, יגיע איך שיגיע.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)

גם לי זה לא חדש ויותר נוח מאשר לעמוד בסניף. 

מה שכן חדש, לפחות בסניף הדואר השכונתי, זה שהחליטו סוף סוף להפריד את אזור קבלת החבילות משאר הסניף

וזה הרבה יותר מהיר ויעיל בהשוואה למצב הקודם. 

חבל שלקח להם כל כך הרבה זמן להגיע למסקנה הזו, אבל לפחות שינו משהו. 

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

תופעה כזאת יש גם אצלי.

יש לי חנות שמחלקת דואר מתחת לבית שלי. ממש באותו בניין.

במקום זה שולחים אותי לחפש חניה במרכז העיר.

דיבורים עם כל הדרגים בסניף הדואר העירוני לא צלחו 

לא שלא רצו לעזור. רק שאמרו שאין להם אפשרות לשנות את האלגוריתם.

חלם זה כאן.

.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כנראה לחברות שליחויות שהמוצרים שהזמנת מגיעים דרכן אין נקודת הפצה במושב שלך אז הם שולחים למקום הכי קרוב אליך שעובד איתם.

חלק מהיתרונות של לגור בעיר זה שלחברות האלה יש המון נקודות איסוף ואתה יכול לבחור מה שהכי מתאים לך. אני פשוט אוסף את זה ברגל בדרך חזרה מהעבודה, בלי חיפושי חניה ובלי כאבי ראש.

חוץ מזה, בכל סניפי הדואר פה באזור יש תור נפרד לחבילות. חובה לקבוע תור מראש באפליקציה ולא קרה לי שחיכיתי יותר מ10 דק' בסניף בשביל לאסוף חבילה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אותי שולחים לכל רחבי חיפה, כאשר הקריטריון החשווב ביותר הוא שעות עבודה מוזרות והשני מחסור בחניה נוחה, זאת למרות שיש נקודת חלוקה סבירה לגמרי בשופרסל אקספרס השכונתי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לפעמים האלגוריתם או אזורי החלוקה לא ממש הגיוניים גם בסניפים בתוך העיר. אני מצאתי לזה פתרון יחסי אני פשוט מזמין את הכל לכתובת של הוריי שם זה מגיע לסניף/מרכזי חלוקה שסמוכים לבית שלי.

במושבים אכן זו בעיה יותר רצינית (אבל למושב יש יתרונות משלו:) )

פורסם

בהזמנות מאליאקספרס אני תמיד מזמין עם מעקב אחר המשלוח,

ויש לי אפשרות לבחור נקודת מסירה גם בדואר ישראל וגם בצ'יטה

"בלי סיכון אין סיכוי"

פורסם

אי אפשר לשלוח את זה לתיבות כאלה? Parcel Lockers?

אצלנו פיזרו כאלה בכל העיר - ברמה של 1-2 כאלה בכל רחוב כמעט. כולם שולחים לשם - זה הכי נוח שיש. תאסוף מתי שבא לך.

What is a Parcel Locker ? How does it work? | ACP

פורסם

אם אתה מסמין מעלי, תבחר AliExpress standard shipping.

אז אתה מקבל הודעה, שבה אתה יכול לבחור איפה לקבל את המשלוח

Screenshots_2022-02-18-16-41-29.png

• אהבתי 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 3 שעות, garicho כתב:

אצלנו פיזרו כאלה בכל העיר - ברמה של 1-2 כאלה בכל רחוב כמעט. כולם שולחים לשם - זה הכי נוח שיש. תאסוף מתי שבא לך.

מאיזה עיר אתה בארץ?

פורסם

@garicho גר בפולין.

בארץ היה אפשר להזמין חלק מהחבילות לתאים מסוג זה - בעיקר חבילות מעליאקספרס שבהם אפשר לבחור את מקום קבלת החבילה - אבל ההסכם של הדואר עם החברה המפעילה אותן הסתיים ולא חודש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 5 שעות, garicho כתב:

בקושי יש לי מכולת במושב אתה מביא לי כזה דבר חח

לפני 3 שעות, vadim6385 כתב:

אם אתה מסמין מעלי, תבחר AliExpress standard shipping.

אז אתה מקבל הודעה, שבה אתה יכול לבחור איפה לקבל את המשלוח

Screenshots_2022-02-18-16-41-29.png

הלוואי אין אפילו אופציה לבחירה..

הקטע הוא שזה רק בשנה האחרונה, אני תמיד מזמין באותה הדרך שום דבר לא השתנה

פשוט איכשהו זה פתאום זה התחיל להגיע לחניות פרטיות שלא קשורות לחלוקה אצלי במושב

וכרגיל דבר ללמפה

פורסם
לפני 6 שעות, מרק10 כתב:

מעת לעת נקודות מסירה של חבילות נסגרות ואחרות נפתחות במקומן. לפעמים לטובת הלקוח לפעמים לא.

לא על זו הטרוניה. 

שים לב שיש נקודה פעילה דקה הליכה מביתו של לקוח ואנשים מקבלים הגעה לנקודה 20 דקות נסיעה מהם. 

כמו כן שים לב שמישהו פנה לדואר המקומי ויל אף שהעובדים ניסו לעזור לו הם לא הצליחו. 

הדבר נטבע מכך שהדואר בישראל הוא ארגון שמנזה בכל כוחו להיות לא יעיל, ואני אומר את זה כי ההסבר האחר הוא שהדואר מהנוהל על ידי אנשים חסר כל קונפט טיות בעבודתם ולא בא לי להאמין בזה. 

• רעיון טוב! 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...