Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוסיה VS אוקראינה. 2022 - ?

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לא.

האוקראינים הסכימו שיסכימו להפסקת אש של חודש. 

עריכה אחרונה על ידי David32

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)
בתאריך 9.3.2025 בשעה 14:39, Derish כתב:

, אבל יצא לך לדבר עם מישהו שאשכרה חי שם לאחרונה?

כן, כל הזמן, וזה כולל אנשים שברחו משם (וגם מקייב), כמו גם אנשים שעוד גרים שם, אבל איתם זה פעם בכמה חודשים, לאור המצב.

את המידע שלי אני לא לוקח מ"קבוצות וואטסאפ".

כמעט אף אחד כבר לא מדבר על "ניצחון", רק רוצים שהסיוט הזה יגמר.

היחידים שעוד מצייצים על ניצחון זה כאלו שברחו לחו"ל, ויושבים עם הקפה מול המסך ומקשקשים איך אוקראינה מנצחת.

בתאריך 9.3.2025 בשעה 14:39, Derish כתב:

ה'ניצחון' היחידי שהם יכלו לקוות לו זה בלימת הכיבוש ושמירה כלשהי על העצמאות והזהות המדינית שלהם. אף אחד שם לא בנה על כך שרוסיה תהיה תחת שלטון אוקראיני או אפילו שדונבס יחזור אליהם, כך שלא ברור מה אתה מגדיר כ'הפסד' של זלנסקי.

ואיך הולך להם עד כה?

מ-7% שטח כבוש זה הפך ל-20%, מעצמאות אפשר לשכוח (חובות ו"הסכמים" מול המערב, שזה למעשה סוג של שעבוד), שלא לדבר על מיליוני פליטים ומאות אלפי גברים הרוגים או פצועים.

אגב, זלנסקי התעקש עד לאחרונה שרוסיה תיסוג מכל השטחים, כולל קרים, כמדומני, כתנאי לשלום.

אז אם זה לא הפסד אני לא יודע מה כן.

לפני 4 שעות, David32 כתב:

זה היה אנדרסטייטמנט.

אם להאמין למפות ולדיווחים, נראה שרוסיה כבשה או בדרך לכבוש חזרה את רוב השטח, או לפחות את כל הכפרים שם, וכי הכוחות האוקראינים נסוגים משטח רוסיה.

האידיוט זלנסקי ומנהיגי הצבא שלו החליטו לצאת לעוד הרפתקה מטומטמת, להקריב מאות, אם לא אלפי חיילים בכשירות גבוהה, וכל זה כשהם סופגים מפלות בחזית, וסובלים ממורל ירוד והיעדר כח אדם מיומן בשדה הקרב.

עריכה אחרונה על ידי gadik6
  • אהבתי 2

פורסם

נשמע כמו מלחמת התשה עם תוצאות צפויות מראש. הרוסים התישו את אוקראינה, האמריקנים והאירופאים התישו את הרוסים, וכו'. עדיין, אני בספק אם משאל עם בין האוקראינים יראה שהם מעוניינים בעסקה שטראמפ מציע, במיוחד כשהיא מוגשת באופן כ"כ מזלזל ולעגני.

https://www.instagram.com/reel/DG05fgpsJLf/

פורסם
לפני 6 דקות, Derish כתב:

אני בספק אם משאל עם בין האוקראינים יראה שהם מעוניינים בעסקה שטראמפ מציע, במיוחד כשהיא מוגשת באופן כ"כ מזלזל ולעגני.

כמו שאמרו חז"ל, Beggars can't be choosers 

ארה"ב שפכה 60+ מיליארד דולר (לא יודע כמה בתשומות של מתן סיוע מודיעיני וכו'), ולטראמפ לא בא יותר לממן את ההקזה של רוסיה.

לא נראה לי שאפשרי להגיע לתוצאה טובה יותר מול הרוסים, כאשר הבעיה האיראנית יותר דחופה לארה"ב, ושם יש עוד מה לעשות, כמו גם הסוגייה הטאיוונית.

תוסיף לזה שאירופה צריכה להתרכז בבניית הכוח שלה... ונראה לי שהכיוון של טראמפ נכון.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 24 דקות, Derish כתב:

בספק אם משאל עם

אני חושב ש:

יהיה הבדל גדול בין מערב אוקראינה למרכז.

אתה תופתע.

אלה שמתנגדים לא יהיו אלה ששולחים את הגברים במשפחה לחזית.

• אהבתי 1

- By lifting money bags

פורסם
לפני כשעה, Derish כתב:

עדיין, אני בספק אם משאל עם בין האוקראינים יראה שהם מעוניינים בעסקה שטראמפ מציע, במיוחד כשהיא מוגשת באופן כ"כ מזלזל ולעגני.

יש זמן שבו אתה צריך להודות שקיבלת את הלקרדה ואתה צריך לשלם מחיר.

כמו שאנחנו מודעים לכך ששחרור חטופים יגיעו רק עם שחרור של מחבלים ויציאת צהל מעזה (גם אם זמנית), ככה הם צריכים להכיר בזה שכדי שאוקראינים יפסיקו למות בתעלות הם צריכים להפסיד שטח.

או שישלמו על המוות הזה בעצמם.

פורסם

בהסתכלות רחבה יותר על ארועי השנים האחרונות, האם לדעתכם יצא לאוקראינה משהו חיובי מכל הסיפור הזה?

למשל, זה שבתום הלחימה יהיו כמה שנים של שיקום וחידוש המבנים והתשתיות, אפילו אם חלק גדול מכספי הסיוע ילך לכיסי המקורבים. בטח יהיו כמה ארגוני צדקה שיהפכו לעסקים מוסדרים למטרת רווח. עכשיו שהוא למד אנגלית, זלנסקי יסדר לעצמו את הפנסיה עם הרצאות במיטב האוניברסיטאות בעולם. כנראה שרשת המטענים המהירים של טסלה במדינה תגדל משמעותית. דברים כאלה.

פורסם
לפני 7 דקות, Derish כתב:

בהסתכלות רחבה יותר על ארועי השנים האחרונות, האם לדעתכם יצא לאוקראינה משהו חיובי מכל הסיפור הזה?

1. נבנו כאומה נפרדת מרוסיה עם זהות לעומתית

2. יכולת צבאית

3. סימפטיה בעולם המערבי שתתורגם לעסקים

4. הוכחת כושר עמידה שלא ציפו שיהיה לה - קרי, יש לה הרתעה

• רעיון טוב! 2

פורסם
לפני שעתיים, David32 כתב:

אם ככה זה יגמר - שום דבר חיובי

תראה מה הבמבי כתב. זה בדיוק זה. זה המחיר שאותו שילמו על קירבה למערב במקום להיות גרורה רוסית. ולמרות שמשום מה לך קשה להבין את זה לאור הזיקה הקומוניסטית העקבית, זה שווה את המחיר.

• אהבתי 2

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

1, 2 ו 3 היו גם לפני ה 2022.

תראה, לי זה לא נראה שווה מינוס מאות אלפי גברים, פלוס של מאות אלפי פצועים ונכים, מינוס שטחים, מינוס מיליוני אנשים שלא יחזרו לשם.

רק בשביל הוכחת כושר עמידה כאשר הם נתמכו ע''י ארהב.

עבודה עם המערב הייתה גם אצל אוקראינה וגם אצל רוסיה לפני ה 2022. ואני בטוח שגם רוסיה תחזור להיות שותפה מלאה בטווח הבינוני-רחוק.

- By lifting money bags

פורסם
לפני כשעה, David32 כתב:

תראה, לי זה לא נראה שווה מינוס מאות אלפי גברים, פלוס של מאות אלפי פצועים ונכים, מינוס שטחים, מינוס מיליוני אנשים שלא יחזרו לשם.

כן, אין ספק שהדבר היחידי שאוקראינה רצתה ב-2022 זה פלישה רוסית מלאה לשטח שלהם.

פורסם
לפני 9 שעות, David32 כתב:

אני חושב ש:

יהיה הבדל גדול בין מערב אוקראינה למרכז.

אתה תופתע.

אלה שמתנגדים לא יהיו אלה ששולחים את הגברים במשפחה לחזית.

תמיד בכל המלחמות היו גייס החמישי ומשתפים, בטח במלחמה הזאת כאשר לפי המפקד האוכלוסין האחרון רוסים אתניים היוו כ17% מאוכלוסיית המדינה. ישנם כאלה גם בארץ ואפילו בפורום הזה. ברור שישנם פחות בחלק המערבי של אוקראינה. ברור גם שאלה אשר מוכנים למסור שטחי אוקראינה יחד עם אוכלוסייה מתגוררת שם תחת שלטונו של פוטין לא מתגוררים באותם שטחים. 

• מצחיק 1
פורסם
בתאריך 13.3.2025 בשעה 14:53, David32 כתב:

השאלה לא הייתה האם המלחמה השתלמה לאוקראינה. השאלה הייתה, האם אוקראינה קיבלה משהו חיובי מהמלחמה.

• תוכן חדש...