Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוסיה VS אוקראינה. 2022 - ?

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 1 דקה, Giant_TA כתב:

ובשורה התחתונה, הכלכלה שלהם עובדת על בסיס חוקים משל עצמה ובמידה וזו הייתה מדינה אחרת היא הייתה פושטת את הרגל. מבין?

איך הגעת למסקנה הזאת?

פורסם (נערך)
לפני כשעה, Giant_TA כתב:

רוסיה היא מדינה כושלת עם היסטוריה גדולה. היום היא מפוצצת באטום וזו הסיבה היחידה שהיא שורדת. אבל מצד שאני, אין באמת לאף אחד אינטרס לעזור לה להתפתח, כי מה לעשות שהמשמעות של השטח שלה והמשאבים הוא חלום לכול העולם.

כרגע זה ממש כמו באגדות, שיש איזה ענק רשע אוכל אנשים שגר בטירה עם המון אוצרות, האנשים סביבו התרגלו לשרת אותו כדי שהוא לא יהרוג אותם. מצד שני יש את כל ה"גיבורים" שרוצים להרוג את הענק כדי לזכות באוצרות האלה, רק שהם מפחדים, אז הם מנסים לשכנע את מי שגר מסביב לענק לעשות את זה בשבילם. הבעיה? שהם לא רוצים לשחרר את האנשים, אלה לקחת את האוצרות, מה שמונע מהם הצלחה...

נגיד ומחר יש הפיכה ורוסיה הופכת להיות מדינה דמוקרטית, מה יגידו לה מעצמות העולם? סין תשתלט על סיביר, ארה''ב תשים שם אנשים(חברות) מטעמה בדיוק כמו שהיא עושה ברוב העולם.

כל מיני חבלים כנו הקווקז אולי גם ירצו עצמאות. הטורקים שמלמדים בבית הספר שחלקים של רוסיה שייכים להם.

מי שחושב שמחר מתפנה חלקה בגודל של שישית מהיבשה בעולם וזה עובר בשלום, לדעתי טועה מאוד. מי שחושב שלארה''ב יש אינטרס שרוסיה תשאר בשטח שלה היום ותהפוך להיות מעצמה דמוקרטית גם תמים.

ובשורה התחתונה את אף אחד באמת לא יעניינו ה"רוסים". 

CVIiXEIXAAA_d-Y.jpg

המערב לא רוצה לשחרר את האזרחים מהמשטר האכזר אלא לשחרר את האוצרות טבע שלה מהמשטר האכזר...

אם לאוקראינה היה אוצר שכזה המערב היה מוצא סיבה ליפלוש לפני פוטין.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם (נערך)

מעדכן לגבי המצב, שני בנים של מכרים של ההורים שלי ברוסיה קיבלו צו 8, בני 27 ו-29. מיותר לציין שלא שירתו. ההורים שלהם(עשירים) קנו להם כרטיסים לדובאי כדי להבריח אותם מהמדינה, אבל קיבלו סירוב לעלות על הטיסה. אז כן, נראה שהמצב מחמיר. 

עריכה אחרונה על ידי Giant_TA
  • מבאס 4
פורסם

מעניין אם ישלחו אותם לחזית עם מקלות מטאטא

• מצחיק 1

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)
לפני 5 דקות, m3x7r3m3 כתב:

מעניין אם ישלחו אותם לחזית עם מקלות מטאטא

אני לא בטוח שזה קשור לאוקראינה. יכול להיות שזה יותר בכיוון של גיוס כוחות מחשש להפיכה...

או שאולי כבר רוצים לנסות ללכת על כל הקופה במלחמה מחוץ לגבולות אוקראינה... אין לי מושג. אם חדשות דומות יגיעו מעוד מכרים יתחיל להיות מפחיד... או שמפחדים מהתערבות צד נוסף...

פורסם (נערך)
לפני 3 דקות, BarryG כתב:

הם ממוסקבה/סנט פטרבורג?

סנט פטרסבורג

פורסם
לפני 4 דקות, Giant_TA כתב:

או שאולי כבר רוצים לנסות ללכת על כל הקופה במלחמה מחוץ לגבולות אוקראינה...

אני רוצה להאמין שפוטין לא מספיק הזוי לשלוח בני 30 ללא רקע צבאי להלחם על אדמות אירופה. לפי הדיווחים יש עוד עשרות אלפי חיילים סדירים ברוסיה שלא נשלחו לאוקראינה. מעניין ומפחיד.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

יש הרגשה שפוטין מאד רוצה שהדבר יגיע לכדי WW3.

בעניין אחר, מעניין כמה אמת יש בדיווחים על התפטרות רמטכ"ל בלרוס לאור סירוב המוני של חיילים להילחם באוקראינה לצד רוסיה.

• רעיון טוב! 1

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 1 דקה, יבגניפ כתב:

אני רוצה להאמין שפוטין לא מספיק הזוי לשלוח בני 30 ללא רקע צבאי להלחם על אדמות אירופה. לפי הדיווחים יש עוד עשרות אלפי חיילים סדירים ברוסיה שלא נשלחו לאוקראינה. מעניין ומפחיד.

יש לי המון חברים במוסקבה וסנט פטרסבורג, כולל משפחה מאוד גדולה ולכן כרגע זה משהו נקודתי. אז נראה מה יהיה...

פורסם

אולי זה לטווח ארוך ככה שיוכלו לאמן אותם לעתיד למקרה שיהיה אימות כולל?

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, hwgeek כתב:

אני משתעשע בלעקוב אחרי השיח על טראמפ וביידן מאז ארועי ה6 לינואר, אני כבר רואה את השינוי החד נגד ביידן ולטובת טראמפ- מה שעד לפני מס' חודשים ביכלל היה אסור להזכיר את האיש הכתום.

אחרי שטראמפ שיבח את פוטין, הרבה רפובליקנים מדברים נגדו, כולל כאלו שהיו בעלי תפקידים בממשל שלו.

https://www.yahoo.com/news/former-national-security-advisor-john-203811337.html

https://www.usatoday.com/story/news/politics/2022/03/04/mike-pence-no-room-republican-party-putin-apologists/9382130002

לפני 10 דקות, יבגניפ כתב:

עריכה אחרונה על ידי eladts
פורסם
לפני 6 דקות, Giant_TA כתב:

יש לי המון חברים במוסקבה וסנט פטרסבורג, כולל משפחה מאוד גדולה ולכן כרגע זה משהו נקודתי. אז נראה מה יהיה...

בן דוד שלי מסנט פטרבורג, בן 28, מעריך שכרגע הסיכוי שיגייסו אותו נמוך מהסיכוי להיות בתאונת דרכים... מצד שני, הם הופתעו מהפלישה לאוקראינה יותר מאיתנו.

פורסם (נערך)

השיבוח של פוטין הוצא מהקשרו אבל זה באופנה עכשיו ליהיות נגד פוטין אז ככה גם לגבי טראמפ

דקה 40:05

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

• תוכן חדש...