Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תדלוק עם הנייד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בשביל זה צריך קורא EMV, שבינתיים לא קיים במשאבות (צפוי בעוד שנה או משהו כזה). תוכל לשלם בקופה, אבל צריך לבדוק האם זה מחיר שירות עצמי או שירות מלא.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם אתה רוצה לשלם בלי לשלוף כרטיס אשראי, אתה יכול בעזרת אפליקציות של חברות הדלק.

בפז למשל, אפשר לשלם עם אפליקציית yellow.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

יש הנחה על מחיר הדלק? 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני כשעה, zaf כתב:

יש הנחה על מחיר הדלק? 

בפז לא.

אבל הם מאפשרים לצבור שקלים לשימוש בחנות שלהם. 

פורסם
לפני שעה, zaf כתב:

יש הנחה על מחיר הדלק? 

בסונול יש כמה אגורות הנחה בפעם האחרונה שבדקתי, 0.05 וגם צבירה של ליטרים נותנת פרסים לא שווים במיוחד, שישיית מים זה ההילייט.

Miata ND2

פורסם
לפני 34 דקות, Step כתב:

בפז לא.

אבל הם מאפשרים לצבור שקלים לשימוש בחנות שלהם. 

כרגע יש להם שת"פ עם לייפסטייל אז אם מגדירים כרטיס לייפסטייל באפליקציה של יילואו מקבלים 9 אגורות הנחה בשירות עצמי ואיזה 30 בשירות מלא.

צבירת הכסף בארנק שלהם חסרת תועלת מבחינתי. ניתן לממש רק אם צוברים 50 ש"ח בשלושה חודשים, אבל מותר לצבור רק 30 מתדלוקים, ואת יתרת ה-20 צריך לצבור מקניות בילואו. צוברים 10% מסכום הקניה, מה שאומר שצריך לקנות ב-200 שקל מה שבחיים לא יקרה אצלי (וזה עם זה שיש לי בבניין מיני יילואו שמדי פעם אני קונה בו חלב).

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

לא.

אני רגיל לתדלק בדור אלון כי יש 2 תחנות שנוחות לי מאד, אבל צריך להעביר כרטיס ולהקיש מס תז, מס רכב וסוג דלק.

חוץ מזה, האפליקציות של שלוש הגדולות מאפשרות צבירת נקודות, אבל אי אפשר להגיע לסכום המינימום בלי לקנות בחנות הנוחות, מה שאני עושה בממוצע פעמיים בשנה. אז בינתיים אני מעדיף להעביר את הכרטיס.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...