Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים, בסובארו פורסטר 2008-2012 מנוע 2 ליטר שלי נדלקה לי נורת Check Engine וביחד בקרת החלקה וגם הקרוז קונטרול. בדקתי ואותרה תקלה של חיישן חמצן אחורי

במוסך של סובארו החלק השטותי הזה עולה כ 1500 ש"ח אז הבנתי שיש תחליפים טובים (וגם ההתקנה לא מסובכת מידי).

רציתי לשאול האם מומלץ להזמין מאמזון או איביי או אתרים אחרים  ? שם המחירים בין 50$-120$ תלוי לאיזה סוג. אם לא יש בארץ (באיזור המרכז) מוסך שבמחיר סביר יחליף את החיישן ?    

בנוסף מומלץ לפתוח ולנקות חיישנים אלו מידי פעם לתחזוקה שוטפת ?

תודה

אשמח לדעת כמה זה משפיע על הרכב מדובר על סובארו

פורסם

תיקנה denso, חברות סיניות לא תמיד איכותיות ולפעמים יהיו לך בעיות שיהיה קשה להבין מאיפה וזה יהיה מהחיישן חמצן,אל תיתפתה לזול

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

בוודאי ראיתי שרוכשים או DENSO או BOSCH (כנראה המקורי) לא ראיתי OEM

האם החיישן האחורי הוא זה שנקרא Lamdaa או PROBE ? (הם לא מפרטים באתר מה אחורי ומה קדמי)  

שאלה נוספת האם שחיישן אחד (אחורי) סיים את חייו אומר שגם הקדמי בדרך לסיים בקרוב את חייו ?

עריכה אחרונה על ידי Aריגו
עדכון
פורסם

חיישן אחורי? בטוח?

בדרך כלל הקדמי הוא זה שנדפק.

בכל מקרה, תשלוף את מק"ט החיישן מפה: 

Partsouq.com

מק"ט חיישן קדמי הוא 22614AA480, הוא עולה סביבות 1300 לפני מע''מ במוסכי סובארו. הכי זול שהצלחתי למצוא בארץ זה 900 שקל בחנות חלפים. אל תתפתה לכל מיני חיישנים זולים מאלי אקספרס.

פורסם

חיישן חמצן חייב מקורי או DENSO. אני מבין שהם דומים וסובארו רוכשים מהם.  חבל לבזבז כסף וזמן. ביצעתי בעבר ברחובות ,רוני אגזוזים. הוא מתקין DENSO.  אחריות לחצי שנה. בדיעבד התברר שהמחירים שלו דומים למוסך יבואן. 1000 שקלים לערך.

פורסם

אם תרצה יש לי חיישן מקורי תקין שפירקתי אצלי כי חשבתי שהוא תקול(בסוף הוא לא היה בעיה והרכב נמכר)

denso 22641 AA480, אם מתאים לך אתה מוזמן ליצור קשר בפרטי, מוכר במחיר סימלי של 100 ש"ח.

• תוכן חדש...