Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני 5 דקות, Boltik כתב:

מבטיחה או נותנת אחריות?

סבבה, אבל מי ירצה לקנות את הרכב כזה אחרי 5 שנים? אתה היית לוקח סיכון וקונה רכב חשמלי משומש כאשר אין לך שום אחריות על הסוללה?
אנשים חוששים לקנות וואגיות עם DSG בגלל תקלה פוטנציאלית שתיקונה עולה כמה אלפי שקלים בודדים. במקרה של חשמלית יותר זול לפוצץ את הרכב מאשר להחליף סוללה.

השאלה היא על מה אתה תהמר היום? 

כי נשמע לי שכל רכב שאתה מתכנן להחזיק יותר מ - 5 שנים הוא הימור במידת מה לגבי שוויו העתידי. 

ואני כן רוצה לחזור לאמירה המקורית, האם אין תחושת של מיצוי עד הטיפה האחרונה מצד חברות הרכבים?

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 4 דקות, eitanuch כתב:

הנסועה הממוצעת בישראל היא 45 ק"מ ביום. לכן רכב עם טווח של 400 ק"מ יספיק בממוצע ל9 יום. אם אתה צורך מעל הממוצע זו בעיה. אבל אם אתה צורך מתחת לממוצע אז אתה תהנה. 

אתה לא חייב לנצל את הטכנולוגיות החדשות להגדל הטווח, אפשר במקום זה להקטין משקל של הרכב.

פורסם
לפני 5 דקות, gild כתב:

כי נשמע לי שכל רכב שאתה מתכנן להחזיק יותר מ - 5 שנים הוא הימור במידת מה לגבי שוויו העתידי. 

אני מהמר שגם בעוד 5 שנים יהיו מספיק נהגים שיעדיפו מנועי בנזין, אולי בתצורה היברידית, מיקרו היברידית או כל וואריאציה אחרת.

לפני 1 דקה, eitanuch כתב:

נכון.. 

אז כן יש צורך בטכנולוגיות החדשות גם עבור המשתמש הממוצע.

פורסם

נקווה, גם פיגו/סיטרואן הבטיחו החלפת טיימינג כול 10 שנים, לא בדיוק הצליח.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 3 דקות, Boltik כתב:

Talk is cheap

זה לא רק דיבורים. ברגע שהם כותבים כזה דבר באתר אנטרנט רשמי הם חשופים לתביעות יצוגיות אם מדובר בפרסום שיקרי. לא מאמין שחברת רכב כל כך גדולה תעשה דבר כזה, במיוחד חברה יפנית.

פורסם

אני חושב שאנחנו מנסים להטיל של שוק המשומשות של היום על שוק המשומשות בעידן של רכבים חשמליים וזה עשוי להיות מעט שונה. 

למה אני מתכוון? ברכבים המסורתיים (בנזין / דיזל) הממוצעים, זה עשוי להיות מלחיץ לקנות רכב עם 200,000 ק״מ ומעלה ואפילו עם פחות. הכלי היחיד שיש למגרשים זה לצבוע את הרכב, ספריי סיליקון על הפלסטיקים ולנסות למכור אותו לאיזו סבתא שתרגיש שקנתה רכב יחסית חדש. בכל מקרה, היחס בין מחיר של הרכב כחדש למשומש הוא גבוה מאוד (רכב שנקנה ב-150,000₪ יימכר אחרי 10 שנים בכ-20,000₪, כלומר יחס של 7.5).

בעידן של רכבים חשמליים, הבלאי מתנקז בעיקר לסוללה. חברות ישקיעו בשיפוץ סוללות ויוכיחו עם בדיקה את ביצועי הסוללה, יוכלו עם צבע וספריי סיליקון למכור רכב בן 10 בצורה הרבה יותר רחבה ועם חששות מועטים משמעותית. קצת כמו לקנות מחשב מחודש.

מיצובישי כריזמה 98 -> מאזדה 3 2008 -> סוזוקי SX4 2013 -> מיצובישי אטראז׳ 2015 -> קיה ספורטאז׳ 2012

מתנדב בחלפים - סיוע בהזמנת חלקי חילוף לרכב מחו״ל

פורסם

רכב חשמלי זה לא רק סוללה יש עוד דברים שיכולים להתקלקל
מה עם האינורטר והמטען שיש בתוך הרכב?
המנוע סיכוי נמוך שיתקלקל אבל אם יצרנים ירצו לעשות כסף יש מצב שהמיסבים של המנוע ילכו מהר ואז גם זה יהפוך להיות עלות לא נמוכה

פורסם

מי שנגד רכב חשמלי - ימצא את כל הסיבות למה עבורו זה לא מתאים. וממש ממש יאמין בזה. 

מי שבעד רכב חשמלי - ימצא את כל הסיבות למה עבורו זה הכי מתאים בעולם, יזמין אחת כזו. 

• אהבתי 5

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לפני 19 דקות, dotSYS כתב:

בעידן של רכבים חשמליים, הבלאי מתנקז בעיקר לסוללה. חברות ישקיעו בשיפוץ סוללות ויוכיחו עם בדיקה את ביצועי הסוללה, יוכלו עם צבע וספריי סיליקון למכור רכב בן 10 בצורה הרבה יותר רחבה ועם חששות מועטים משמעותית. קצת כמו לקנות מחשב מחודש.

יתכן שיצרני הרכב יעשו מאמצים להגביל אפשרות לשיפוץ סוללות, בין אם באמצעים טכנולוגיים או רגולטוריים. 

פורסם
לפני 12 דקות, lior134 כתב:

רכב חשמלי זה לא רק סוללה יש עוד דברים שיכולים להתקלקל
מה עם האינורטר והמטען שיש בתוך הרכב?
המנוע סיכוי נמוך שיתקלקל אבל אם יצרנים ירצו לעשות כסף יש מצב שהמיסבים של המנוע ילכו מהר ואז גם זה יהפוך להיות עלות לא נמוכה

ברכב חשמלי יש הרבה פחות רכיבים מאשר רכב בנזין, ולכן הרבה פחות דברים יכולים להתקלקל, אני בטוח שגם אתה מסכים עם זה.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, Gopher כתב:

זה לא רק דיבורים. ברגע שהם כותבים כזה דבר באתר אנטרנט רשמי הם חשופים לתביעות יצוגיות אם מדובר בפרסום שיקרי. לא מאמין שחברת רכב כל כך גדולה תעשה דבר כזה, במיוחד חברה יפנית.

לא רואה כאן מקום לתביעות, לפחות בישראל. אתה מקבל את כל המידע על הרכב, כולל תנאי אחריות בתהליך הזמנת הרכב וזה מה שקובע.
עכשיו שמתי לב שמדובר באתר אירופאי, אז לכל מה שכתוב שם אין תוקף משפטי בישראל.

עריכה אחרונה על ידי Boltik
  • תוכן חדש...