Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אשמח להמלצה, לסוכן סבלני, שמוכן להיפגש, להסביר ולהציע את האפשרויות.

אין בעיה עם מישהו שייקח כמה עשרות שקלים יותר מאחד אחר, אבל שיהיה באמת סוכן מוצלח, שידע לעזור להתנהל מול חברת הביטוח ולתת שירות טוב וסבלני.

אשמח שההמלצה תהיה מניסיון.

מעדיף מישהו מנוסה המומחה בביטוחי בריאות ספציפית ולא סוכן בן 25 שאתמול סיים קורס והיום מבין בכל הביטוחים. 

תודה וסופ"ש נעים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

הסוכן שלי לא צעיר, מקצועי וההכרות שלי איתו הייתה לפני שהפכתי ללקוח שלו

הייעוץ שלו מתבסס על ראיה כוללת והוא לא דוחף - שי ספקטור - http://www.spector-ins.co.il/

אני לא בטוח שהוא מומחה לביטוחי בריאות - תרים טלפון ותבדוק, אם הוא לא האדם בשבילך הוא יגיד לך.

• אהבתי 1
פורסם

יש לי סוכן ביטוח שמומחה בכל המטריה הביטוחית , בריאות סיעוד וכו וכו . 

הכרתי אותו דרך חבר בעבודה ואני לקוח שלו כבר 5 שנים. 

הוא בהחלט יודע את העבודה ולא דוחף סתם מוצרים , הוא מציג אלטרנטיבות בצורה אובייקטיבית וכשלקחתי משכנתא והחברות הישירות הציעו הצעות זולות משמעותית לביטוח חיים הוא בכלל לא היסס ושלח אותי לבחור בהכי זולה כי טען שאין לו ערך מוסף וחבל על הכסף. 

אם תרצה אתה מוזמן לפנות בפרטי ואשלח לך פרטים שלו 

• אהבתי 1

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...