Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

תלוי באיזה דגם, אבל ברוב החדשות זה ממש לא המצב. גם אני הייתי בטוח שIS זו קורולה בתחפושת עד שנהגתי באחת (והפסקתי להתעלם מהעובדה שהיא הנעה אחורית בכלל). 

אם תתאמץ תוכל לאתר חלק פה וחלק שם שמתאים לטויוטה עממית, אבל הסיכוי פוחת ככל שמדובר ברכב יקר יותר. 

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

נכון לימינו אנו. אני זוכר את ה IS250  שנת 2008 שהייתה בחברה. היא לא התנהגה טוב יותר מקורולה של אותן שנים ובטח לא הייתה קוטלת BMW כמו שניסו להציג אותה.

אבל ויש אבל, יש עדיין אחוז גבוה מאד של מק"טים משותפים בקונצרן טויוטה . ושוב אני מפנה אותך להשוואה בין אבלון הדגם המאובזר ביותר ללקסוס המקבילה לה.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

לא קוטלת BMW, אבל יש מעט מאוד במשותף בין IS250 לקורולה (אולי המולטימדיה ה%$#&% של טויוטה וכמה מק"טים של ברגים).

אם כבר, אז CT200h זאת באמת אוריס עם בודי קצת שונה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ודים- מה שציינתי זה שהיא לא התנהגה טוב יותר מקורולה של אותן שנים

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 1 דקה, zaf כתב:

ודים- מה שציינתי זה שהיא לא התנהגה טוב יותר מקורולה של אותן שנים

האופניים שלי מתנהגות יותר טוב מקורולה לכל דורותיה.

וברצינות, אני ממש לא מסכים עם האמירה הזו, יצא לי לנהוג עליה בכביש ולראות אותה במסלולים וימי דריפטים, אין מקום להשוואה.

פורסם

or  את ה IS250 שנת 2008? 😉

פורסם

ימי מסלול עם IS250  שנת 2008 במצב stock?  

באותה שנה לא הייתה לי הזדמנות לבחון אותה כמו היום. 

פורסם
לפני 20 דקות, zaf כתב:

ימי מסלול עם IS250  שנת 2008 במצב stock?  

באותה שנה לא הייתה לי הזדמנות לבחון אותה כמו היום. 

סתם מחיפוש של שניה ביוטיוב (לא מכיר את המצולמים)

פורסם (נערך)

אויי, ימי המגרש באשדוד. רק תבוא ותרביץ 😂  אני שרפתי שם את הצמיגים של  המונדאו 🤣 ב MDC שאורגן שם.

עריכה אחרונה על ידי zaf

פורסם

or  כמה הערות על הסרטונים - זה לא היה ב 2008! הרכב הוא אכן ותיק אבל משופר .  במקור הרכב היה "נחמד" לא יותר מזה. 

image.thumb.png.d214b0c0b742a6ead329416e5114975b.png

הרכב ממש לא סטוק!

גם השני לא :

image.png.3cd58688ae1b88ec88961278b93f6ef9.png

פורסם
לפני 22 שעות, EliC25 כתב:

במקומך לא הייתי מחליף את ה508. מדובר ברכב מדהים ומצויין לקטגוריה.

חוץ מזה שהוא במוסך כל שני וחמישי על תקלה אחרת.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...