Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתלבט, בעל כורחי, להחליף את הבונבוניריה שלי.

מעוניין להישאר בדרגת מנהלים.

אז היום אני על 508.

המקביל ל-508 שאני זוכר כרגע, זה סקודה סופרב, יונדאי סונטה, פולסוואגן פאסאט....אילו עוד דגמים מקבילים ישנם?.

תודה רבה.

פרנקופיל מושבע!

פורסם (נערך)

שנמכרים כחדשים או בשנים האחרונות? 

, ניסן אלטימה, טויוטה קאמרי, מאזדה 6, שברולט מאליבו, אופל אינסיניה, 

שיווק פסק:  קיה אופטימה, סובארו B4. 

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

לדעתי סופרב l&K עם מנועי ה 2 ליטר וטויטה קאמרי יתנו תמורה מצויינת יותר מהשאר.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 4 שעות, ariel000 כתב:

מתלבט, בעל כורחי, להחליף את הבונבוניריה שלי.

מעוניין להישאר בדרגת מנהלים.

אז היום אני על 508.

המקביל ל-508 שאני זוכר כרגע, זה סקודה סופרב, יונדאי סונטה, פולסוואגן פאסאט....אילו עוד דגמים מקבילים ישנם?.

תודה רבה.

תכין הרבה כסף

החלפה לרכב מנהלים ממה שיש לך תעלה לך יותר ממחיר התקלות שהיו ועלולות להיות לך

שקט תקבל אך תשלם על זה לא מעט כף

אם הכסף פקטור משמעותי תרד מהעניין

לפני שעה, zaf כתב:

כן כן הסופרב יתנו לך שקט נפשי, ומחיר בדיוק בתקציב שלך

אה, גם בטיפולים השוטפים היא כנראה ממש זולה..

פורסם

חייב מנהלים?

כי יש את הדגמי בין לבין, משפחתיות סדאן גדולות, דוגמת רנו גראנד קופה, אוקטביה, וכן, מזדה 3 2 ליטר.

גם שאר המשפחתיות די תפחו בגודל בזמן האחרון.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 19 שעות, אליהו שבת כתב:

תכין הרבה כסף

החלפה לרכב מנהלים ממה שיש לך תעלה לך יותר ממחיר התקלות שהיו ועלולות להיות לך

שקט תקבל אך תשלם על זה לא מעט כף

אם הכסף פקטור משמעותי תרד מהעניין

כן כן הסופרב יתנו לך שקט נפשי, ומחיר בדיוק בתקציב שלך

אה, גם בטיפולים השוטפים היא כנראה ממש זולה..

הוא לא ציין תקציב.

מעבר לזה, למה הציניות?   😒 יש לך או היו לך הדגמים האלה? אתה יכול להעיד ממקור ראשון?  

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 46 דקות, zaf כתב:

הוא לא ציין תקציב.

מעבר לזה, למה הציניות?   😒 יש לך או היו לך הדגמים האלה? אתה יכול להעיד ממקור ראשון?  

לא אישי חלילה

התכוונתי לפות"ש היקר, אם המטרה היא כאב בכיס על תקלות אז החלפת הרכב כלכלית תעלה הרבה הרבה יותר.

פורסם

תקלות פוגעות ומקלקלות את "חווית המשתמש" 😉 אבל אם פות"ש מחפש תמורה לכסף על פני טווח זמן ארוך, שני הדגמים שציינתי יתנו לו את זה כולל חווית משתמש משופרת בהשוואה ל 508.

פורסם
לפני 19 דקות, אליהו שבת כתב:

לא אישי חלילה

התכוונתי לפות"ש היקר, אם המטרה היא כאב בכיס על תקלות אז החלפת הרכב כלכלית תעלה הרבה הרבה יותר.

ברור שהחלפת רכב תעלה יותר,

השאלה מה עדיף - להמשיך לשפוך כסף על גרוטאה שתמשיך להיות גרוטאה, או להוציא יותר ולנסוע בראש שקט, בלי לפחד מכל רעש קטן, ולתהות מה עוד הולך להתחרבן עכשיו וכמה זה יעלה לך הפעם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ניסאן מקסימה גם אופציה.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם
לפני 7 שעות, vadim6385 כתב:

חייב מנהלים?

כי יש את הדגמי בין לבין, משפחתיות סדאן גדולות, דוגמת רנו גראנד קופה, אוקטביה, וכן, מזדה 3 2 ליטר.

גם שאר המשפחתיות די תפחו בגודל בזמן האחרון.

אני אוהב את המנהלים, התאהבתי בסגמנט ובפינוק הזה.

בנוסף, רוב הנסיעות שלי הן בין עירוניות, אז רכב מנהלים גם נוח יותר.

לפני 4 שעות, אליהו שבת כתב:

לא אישי חלילה

כיצד אתה מגיע לכך?.

לפני 4 שעות, o.r כתב:

כל עוד לא תגדיר תקציב ודרישות, יהיה קשה לעזור לך.

בעיקרון, זה 100K אבל לאחר שיטוט ביד2 אני רואה שאני אפילו לא בכיוון.

לפני 3 שעות, yonisi כתב:

ניסאן מקסימה גם אופציה.

צריך לבדוק.

בתאריך 31.10.2021 בשעה 14:16, zaf כתב:

מה זה i&K?

פרנקופיל מושבע!

פורסם

הייתי בודק את הוולוו s60 , משנת 2016  למיטב זכרוני הגיעו עם מנועי 2 ליטר טורבו בגרסה מחודשת שפתרה בעיות צריכת שמן. מהדיווחים פה הרכב נחשב אמין ולדעתי יספק לך תמירה נהדרת לכסף.

• תוכן חדש...