Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט ארונה - מערכת blind spot

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחבר יש סיאט ארונה FR שנת 21 חדשה. ברכב יש מערכת blind soot מקורית. כשהמערכת מזהה רכב בשטח מת מעל מהירות מסויימת, הנורה במראה דולקת, ואם מאותתים לעבור לאותו צד, הנורה במראה מהבהבת, אבל אין ציפצוף למשוך את צומת הלב של הנהג כמו שאני מכיר מרכבים אחרים. חיפשתי בתפריט בלוח שעונים ויש אפשרות להפעיל או לבטל את ה blind spot,  אבל לא מצאתי שום אופציה להפעיל שמע כאשר הנורה מהבהבת (כלומר שהופעל איתות לכיוון הספציפי). האם בארונה אין שמע לאופציה הזו? מה אני מפספס?

באור יום קשה להבחין בהבהוב הנורה במראה ונראה לי לא הגיוני שאין ציפצוף.

אם יש ציפצוף, איך מפעילים? 

בדקתי עם אדם אחר עם רכב זהה מודל 2019 וגם הוא טוען שלדעתו אין ציפצוף. הוא לא היה בטוח.

אשמח להבהרה ממי שמכיר את הרכב.

תודה

פורסם

ההתראה היא ויזואלית בלבד.

אגב fun fact, כשאני נוסע בלילה במהירות גבוהה, המערכת לפעמים נדלקת לשניה ונכבית, סתם ככה בכביש ריק. 

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

מניסיון של 3 שנים עם ארונה FR - אין צפצוף.

ניטור שטחים מתים והתרעה על תנועה חוצה בארונה כולל גם בלימה אוטונומית בנסיעה לאחור, אבל ליבואן לא היה מושג בהתחלה ורק אחרי חצי שנה בביקור במוסך השאירו ברכב תוספת לספר הרכב עם פירוט על המערכת.

לפני שעתיים, SuperBamba כתב:

ההתראה היא ויזואלית בלבד.

אגב fun fact, כשאני נוסע בלילה במהירות גבוהה, המערכת לפעמים נדלקת לשניה ונכבית, סתם ככה בכביש ריק. 

נשמע מוזר, אף פעם לא קרה אצלי, אולי שווה לבדוק איך מאפסים את המערכת.

פורסם
לפני שעתיים, SuperBamba כתב:

לא סתם כך, היא מזהה רוחות רפאים.

פורסם

מפליא שאין ציפצוף. בשעות השמש החזקות, לא תמיד ניתן להבחין בהיבהוב הנורית במראה. ציפצוף היה מוודא שהנהג לא מפספס את ההתראה. 

פורסם
לפני 3 שעות, SuperBamba כתב:

לפני כשעה, Mike808 כתב:

נשמע מוזר, אף פעם לא קרה אצלי, אולי שווה לבדוק איך מאפסים את המערכת.

קרה לי לא מעט פעמים בכמה רכבים שונים, בלי תלול במהירות או השעה. 

כנראה משהו ש"מקפיץ" את הרדאר.

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם
בתאריך 10.9.2021 בשעה 18:36, meir_gi כתב:

מפליא שאין ציפצוף. בשעות השמש החזקות, לא תמיד ניתן להבחין בהיבהוב הנורית במראה. ציפצוף היה מוודא שהנהג לא מפספס את ההתראה. 

מבחינים. אני נוסע בשעות שונות ולא נתקלתי מעולם בבעיה לשים לב להבהוב במראות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לא מספיק כל הציפצופים וההתראות,שקיימות,ברכבים החדשים.אתם מחפשים עוד אחת...

בכל שעות היום רואים את ההתרעה,שבדרך כלל מגיעה, בצבע כתום או אדום....

והיא,בתוך המראה. כך,שאתה גם רואה,אם יש רכב.וגם את ההתראה...

לאן עפתם,פרוייקט לצפצפה...

חג שמח 

גמר חתימה טובה

• מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...