Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעיונות לריח "בהפסקות"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לנו רכב שני במשפחה שמשמש לעיתים רחוקות יחסית, כפעם - פעמיים בשבוע. היינו שמים פחיות ריח אבל הבנו שזה לא הרעיון הכי משתלם לרכב שנוסעים בו מעט, כי הוא מתבזבז לחינם.

אז אני רוצה לשאול, יש לכם המלצה למפיץ ריח שאפשר לעצור או לסגור אחרי השימוש, ולהמשיך רק כשנוסעים שוב? פחיות בקבוקונים או אולי תרסיס שאפזר לפני הנסיעות?

אני באופן אישי אוהב את הריחות של בתי מלון ורכבים חדשים, אם קיימים רייחנים כאלה.

תודה לעוזרים

פורסם

יש כמה פתרונות.

קיימים תרסיסים של בישום למייבש כביסה שאתה יכול לרסס על הריפוד.

אופציה נוספת הינה להשתמש באפקט (הריח) המשני של מוצרי דיטילינג שונים.

למרות זאת, לי אישית הרגשת הכניסה לרכב מבושם היא הדבר החשוב ולא בישומו לאחר הכניסה.

האף מתרגל לריחות ככה שלא משנה איזה בישום תשתמש ריחו ידעך לאחר שהותך ברכב בעת הנסיעה.

פורסם

אפשר גם לא להשתמש בכלום.
תדאג להחליף בזמן מסנן מזגן, לשמור על פנים הרכב נקי וזהו.

• אהבתי 1

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

יש מפיצי ריח חשמליים שמחוברים לשקע מצית, ונותנים תרסיס קטן אחת לכמה דקות, כאשר הרכב מונע. 

ת'כלס, תענוג. 

יש לי כזה, במקום שימוש במבשמים המקוריים שמתי תמצית ריח של מלון 'כרמים'. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

www.olor.co.il

אני בטוח שאצל דוד עלי יש כזה בעשירית מחיר. עוד לא יצא לי לחפש. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לחברת miyo scent יש מפזר ריח מבוסס חיישן תנועה, מגיע בנוסף עם 2 מיכלי ריח לבחירה. עוד לא קניתי את המוצר אבל הבנתי שמדובר במבשמים ברמה הגבוהה ביותר.

פורסם

בסיום נסיעה, אם היא מתבצעת עם מזגן, תבטל A/C , תעביר לכניסת אוויר חיצונית ותן למערכת לעבוד לפחות 5 דקות ע"מ לייבש את הלחות בצנרת.
ככה תימנע מריח עובש בצנרת שמכה בך בכל הפעלת מזגן בנסיעה הבאה.
כמו כן, לוודא שאין שאריות מזון ברכב, נוזלים או לחות כללית.

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם

זה כלכך לא ריאלי בקיץ, זה או להשאיר את האוטו בלעדייך בלי מזגן 5 דק' או לבשל את עצמך 5 דק'.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אני מבצע זאת כל יום, 2 דקות ראשונות עוד יוצא אויר קר מהמערכת... ואפשר לחנות בצל ולסבול פחות בזמן ניקוי הצנרת.

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

• תוכן חדש...