Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם

התחלתי לשמוע בזמן נסיעה רעש מהרכב ואני חושב שאחד הבלמים שלי נשחקו וצריכים החלפה

אני רוצה לקחת את הרכב שלי למוסך מורשה בפתח תקווה מחר על הבוקר שיבדקו את הבלמים ויגידו לי אם הרעש מגיע מהם או לא. כמה זמן נראה לכם שכל העסק הזה אמור לקחת?

בגלל שהרעש התחיל רק עכשיו לא הספקתי לקבוע תור למוסך ואני מנחש שאני הולך לחכות שם בתור יחד עם עוד אלף אנשים לחוצים

פורסם

מוסך מורשה - חייב מוסך מורשה (משרד התחבורה).

מורשה יבואן - לא חייב (אא"כ הרכב באחריות יצרן ואז יש את השיקולים של בעל הרכב אם כן או לא).

הרעשים הם רק בזמן בלימה או נשמעים בצורה קבועה בנסיעה ?

בכל מקרה - עם חשד לבעייה בבלמים רצוי לגשת למוסך.

צריך המלצה למוסך ? (רשום בבקשה מהיכן אתה וסוג הרכב)

alfa 156 2.5.

פורסם
לפני 11 שעות, חולגי כתב:

מוסך מורשה - חייב מוסך מורשה (משרד התחבורה).

מורשה יבואן - לא חייב (אא"כ הרכב באחריות יצרן ואז יש את השיקולים של בעל הרכב אם כן או לא).

הרעשים הם רק בזמן בלימה או נשמעים בצורה קבועה בנסיעה ?

בכל מקרה - עם חשד לבעייה בבלמים רצוי לגשת למוסך.

צריך המלצה למוסך ? (רשום בבקשה מהיכן אתה וסוג הרכב)

הלכתי היום בבוקר למוסך, זה מוסך מורשה של היבואן. ת'כלס יכלתי סתם לחפש באזור שלי מוסכים וללכת למקום אחר שיהיה זול יותר אבל בגלל שזה רכב ראשון שלי ופעם ראשונה שאני לוקח אותו למוסך אחרי הבדיקה בשביל הקנייה (אגב, לא אמרו לי שם שאני אצטרך להחליף את הבלמים אחרי פחות משנה של נסיעה על הרכב) אז לא רציתי להתחיל להסתבך

בהתחלה הרעש היה מופיע סתם בזמן נסיעה. חמש דקות היה רעש, ואז שעה בלי רעש. זה נמשך ככה יומיים בערך. הרעש היה נעלם בד"כ אחרי שהייתי בולם אז בגלל זה ניחשתי שזה קשור לבלמים איכשהו

היום בבוקר בדרך למוסך הרעש הופיע גם בלי קשר לבלמים, כל עוד הרכב בתנועה היה רעש

במוסך אמרו לי שצריך להחליף שתי רפידות ודיסק אחד. היה הרבה עומס במוסך כי לא קבעתי תור אז לקח להם בערך שעתיים מהרגע שהגעתי (עד שהתפנו אלי, העלו את הרכב על הליפט, הסתכלו, אמרו לי שצריך להחליף בלמים, החליפו, החזירו לי את הרכב)

אחרי הטיפול יצאתי עם הרכב והוא היה הכי שקט שהוא אי פעם היה. סה"כ אני מרוצה מהטיפול הזה למרות שהוא היה מאוד יקר ולקח יותר מידי זמן

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 12 דקות, Shab00 כתב:

דיסק אחד? מחליפים דיסקים בזוגות לא בבודדים. נראה לי שהתכוונו לזוג דיסקים ולא הבנת נכון.

בדקתי בחשבונית ואתה צודק

שני דיסקים קדמיים והרפידות שלהם

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...