Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 25 דקות, אופיר36 כתב:

לפי לוי יצחק - 28,000 

ואם המחיר האמיתי יותר נמוך אז עוד יותר אני לא מבין למה לגנוב.  

שכונה שקטה בצפון הישן של תל אביב.  נגנב מהחניה של הבניין.  זה פשוט פסיכי.  

טוב שעשית מקיף.  

ברכב הבא שלי אני אדאג לשים איתוראן.  

ומכל המקומות לחפש רכב כזה, יבואו לחנייה בבניין בשכונה שקטה בתל אביב? 

פשוט מדהים.  לא להאמין.  זה כל כך שונה ממה שחשבתי. הייתי בטוח שרק רכבים יקרים או מיוחדים, נגנבים. 

הפוך. דווקא רכבים מיוחדים ויקרים הכי פחות נגנבים. יש הרבה יותר מה לעשות עם רכב ישן פלוס זה הרבה יותר קל לגנוב אותו. 

פורסם

תצבע את הרכב הישן בורוד זוהר, כל גנב יחשוב פעמים אם הוא רוצה לנסוע ברכב מאוד בולט 😂

• מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1

Kia Niro 2018 | Honda civic 94 MT

פורסם

אל תנסה לחפש הגיון, סתם תתעייף ותשאר צמא אחרי...

ישנן מס' סיבות למה... שורה תחתונה נגנבה.. תעדכן את המשטרה ותבקש לקבל את הכסף מהביטוח :) 

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם
לפני 11 שעות, eitanuch כתב:

כי הוא יודע שהסיכוי שמישהו יחפש אותה נמוך ולכן הסיכוי שלו לצאת מזה גבוה.

זה הדבר היחיד שעלה לי בראש. בחניון של הבניין יש רכבים הרבה יותר חדשים ויקרים.  אולי באמת הגנב עשה חשבון שבהם יש אולי אזעקה יותר מתוחכמת או איתוראן, ויהיה לו קצת יותר קשה.  

לפני 11 שעות, Smiro כתב:

הפוך. דווקא רכבים מיוחדים ויקרים הכי פחות נגנבים. יש הרבה יותר מה לעשות עם רכב ישן פלוס זה הרבה יותר קל לגנוב אותו. 

כן אני מתחיל להבין שכנראה ככה זה עובד...

לפני 11 שעות, idan94 כתב:

תצבע את הרכב הישן בורוד זוהר, כל גנב יחשוב פעמים אם הוא רוצה לנסוע ברכב מאוד בולט 😂

ורוד זוהר? אמנם רכב זה חשוב אבל אל תגזים (:

לפני 9 שעות, ac cobra כתב:

אל תנסה לחפש הגיון, סתם תתעייף ותשאר צמא אחרי...

ישנן מס' סיבות למה... שורה תחתונה נגנבה.. תעדכן את המשטרה ותבקש לקבל את הכסף מהביטוח :) 

עדכנתי את המשטרה.  ויש ביטוח מקיף.  אבל אני הייתי יד ראשונה וטיפלתי בו כמו שצריך.  מה אני אקנה עכשיו ב 25,000-30,000 שאני אקבל מהביטוח?  לא אמצא אוטו כזה שמור כמו שהיה לי.  

ואתה צודק - אני לא אמור לנסות להבין מה קרה פה, אבל זה באמת משגע אותי.  זה פשוט הלם לרדת לחניה ולראות שהרכב לא שם.....ואז להבין שגנבו אותו.  

• מבאס 2
  • מעניין 1
פורסם

פורטה גניב מאוד שתדע לך פות''ש.
לחבר גנבו אחת סופר שמורה, אחרי כמה ימים המשטרה מצאה את גופת הרכב באיזה דיונה, לקחו ממנו הכלללל השאירו רק את המרכב.
הכסף שתקבל מהביטוח תוסיף כמה שקלים ותקנה פורטה מהצורה החדשה 2013-14.

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
לפני 9 שעות, אופיר36 כתב:

עדכנתי את המשטרה.  ויש ביטוח מקיף.  אבל אני הייתי יד ראשונה וטיפלתי בו כמו שצריך.  מה אני אקנה עכשיו ב 25,000-30,000 שאני אקבל מהביטוח?  לא אמצא אוטו כזה שמור כמו שהיה לי.  

תתפלא. עם סבלנות אפשר למצוא.

לבן דוד שלי מצאתי רכב ב7 אלף שמור.

אני אישית מחזיק 2 רכבים שמורים, שמי שיקנה אותם (בקושי ב15-20K) יהנה מרכבים חפים מתקלות ומתוחזקים טוב.

פורסם
לפני 22 שעות, אופיר36 כתב:

ברכב הבא שלי אני אדאג לשים איתוראן.  

אני משתעשע עם הרעיון של לחבר מכשיר אנדרואיד ישן שיתפקד כאיתוראן וישלוט על משבת מרוחק למנוע.

לאתר את האוטו דרך חשבון גוגל ולהשבית אותו עם שיחת טלפון או אפליקציה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 6 שעות, vadim6385 כתב:

אני משתעשע עם הרעיון של לחבר מכשיר אנדרואיד ישן שיתפקד כאיתוראן וישלוט על משבת מרוחק למנוע.

לאתר את האוטו דרך חשבון גוגל ולהשבית אותו עם שיחת טלפון או אפליקציה.

סביר להניח שאם זה יהיה, זה הדבר הראשון שיפרקו וישביתו.

אבל אם תפתח אחד כזה לעצמך, יש מצב שהשגת חתיכת ביטוח.

• תוכן חדש...