Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

האם אתם מעדיפים לעבוד מהבית או מהמשרד?  

69 הצבעות

1. 1. האם אתם מעדיפים לעבוד מהבית או מהמשרד?

• משרד
      28
    • בית
      41

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 23 שעות, Blaz00r כתב:

למה אין בסקר אפשרות של 'עבודה היברידית' שמשלבת את הטוב משני העולמות

רוצה היברידי תקנה פריוס 😀

פה או משרד או בית

לפני 39 דקות, Blaz00r כתב:

חייב לומר שמאוד (מאוד) מופתע מתוצאות הסקר, שלא תואמות שום סקר אחר שראיתי בנושא שבוצע בהיקפים גדולים (העדפה לעבודה מהבית בפער גדול). חברי קארספורום מיוחדים 😄

אני שמתי לב שבדרך כלל נשואים עם/בלי ילדים מעדיפים בית, רווקים מעדיפים משרד.

עוד דבר שראיתי - בעבודה של חבר סגרו את המשרדים לגמרי והעבירו את כולם לעבוד מהבית בצורה גורפת. אחרי זמן מה אחוז די גדול מהעובדים התפטרו. כנראה לא כולם עפים על הרעיון.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ואחרי זה אומרים שהייטקיסטים (ומילניאלס בכלל) הם קבוצה שפתוחה לשינויים וחידושים...
בסוף מסתבר שגם הם צריכים את הקיוביקל הקטן שלהם, ולרדת ב1:30 עם הסיבוס לאכול צהרים באיזו פלסטיקיה סמוכה.

• מצחיק 3

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
לפני 4 דקות, vadim6385 כתב:

אני שמתי לב שבדרך כלל נשואים עם/בלי ילדים מעדיפים בית, רווקים מעדיפים משרד.

מעניין, אני רואה דווקא הפוך, מי שעם ילדים רוצה להגיע למשרד כי הילדים משגעים אותו בבית ומי שרווק אין לו בעיה לעבוד מהבית כי יש שקט וכו'. אני אישית רווק ולוקח עבודה מהבית בלי לחשוב פעמיים (עכשיו 100% מהמשרד, בלי שום הצדקה, וזה סיוט אחד גדול).

החברה שסגרה - אתה מדבר על LivePerson?

פורסם

מהבית, ללא ספק.
ללא ילדים, אז אין הפרעות.
הענין הלוגיסטי נפתר תוך זמן קצר ויש לי עמדת עבודה מלאה.
החיסכון בזמן ההגעה (גם אם זה בסך הכל חצי שעה לכל כיוון).
הגמישות לקפוץ באמצע היום לסופר, לבית מרקחת, לתור לרופא.
זמן איכות עם חיות המחמד שבאות לקבל ליטוף מידי פעם, והגמישות בטיולים עם הכלב.

מאפשרים אצלנו לעבוד מהמשרד ברישום מראש, לא בעמדה שלך ספציפית (כדי לרווח), וממילא העמדה שלי הועברה לבית, כך שזה ממש לא נוח להתחיל לסדר עמדה.
העבודה שלי לא מצריכה הרבה פגישות, וכנראה שיש לי נטיה למיזנטרופיות, אז גם העדר החברה לא כזה נורא. נפגשים עם חברים בערב. 
נחמד מידי פעם לראות את הקולגות, אבל לא הכרחי מבחינתי, כך מסתבר.

• אהבתי 2
  • מעניין 1
פורסם (נערך)

@LotusElise
2012,יאהו, דוגמא רלוונטית.

״זמני לגמרי בגלל הקורונה״ - 
אתה קובע כך מתוך ידיעה, או משערך?
כי יש לי דוגמאות נגד רלוונטיות ל2021 (salesforce' twitter) ששם חלק גדול מהעובדים יעבוד מהבית, או היברידי למי שרוצה לבקר במשרד

עריכה:
מנהלים (people manager) זה לא משרה שאפשר לעבוד מהבית 100%, הם צריכים להפגש עם מנהלים אחרים במשרד, אלו יחזרו בתדירות גבוהה יותר מעובדים בדרגים נמוכים 

עריכה אחרונה על ידי maxcher
9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
לפני 18 דקות, maxcher כתב:

אתה קובע כך מתוך ידיעה, או משערך?

עבודה מהבית זה דבר שלא היה מקובל לעשות לפני 2020.

חכה 5 שנים לראות מה התוצאות של העבודה מהבית של היום.

אתה מנסה לראות את העתיד על דבר שאף פעם לא ניסו ופעם אחרונה שניסו הראתי לך את התוצאה

אייל

פורסם
לפני 58 דקות, LotusElise כתב:

מריסה מאייר נכנס לתפקיד מנכ"ל יאהו ב 2012 ואחד הדברים הראשונים שהיא עשתה זה אסרה על עבודה מהבית.

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4349239,00.html

הרעיון של עבודה מהבית הוא זמני לגמרי בגלל הקורונה

סלח לי, אבל מה שכתבת זה קשקוש מקושקש, מידיעה בהמון חברות במשק מתחומים שונים (ממש לא רק הייטק).

והגברת מאייר, אם הייתה יוצאת במהלך כזה היום, היא זו שהייתה מקבלת בעיטה, ולא העובדים.

פורסם

ב-6 השנים האחרונות עבדתי במודל היברידי של יומיים מהבית ו-3 ימים במשרד.

בתקופת הקורונה זה הפך ל"רק בית", התחיל בסדר ואט אט נהיה יותר ויותר קשה. ברגע שהתאפשר לחזור למשרד, ולו ליום אחד בשבוע, עשיתי את זה.

כרגע במקום אחר שמאפשר מודל היברידי, חופשי על הבר - ואני עדיין מתעקש להגיע רוב הזמן למשרד. הנסיעות הארוכות מבצעות reset למערכת מבחינת ריכוז, ומבחינת העבודה עצמה - יש אפשרות לפינג-פונג של דעות/התייעצויות/תכנות משותף הרבה יותר אפקטיבי. 

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני שעה, Blaz00r כתב:

החברה שסגרה - אתה מדבר על LivePerson?

כן, נראה לי

לפני שעה, natco כתב:

ואחרי זה אומרים שהייטקיסטים (ומילניאלס בכלל) הם קבוצה שפתוחה לשינויים וחידושים...
בסוף מסתבר שגם הם צריכים את הקיוביקל הקטן שלהם, ולרדת ב1:30 עם הסיבוס לאכול צהרים באיזו פלסטיקיה סמוכה.

אני אישית חייב שתהיה לי הפרדה.

לא רוצה להכניס עבודה הביתה, ובית לעבודה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

זה תלוי בהמון משתנים . האם בבית יש לך ילדים? האם המשרד הוא עם חדר כושר כמו שציינת..

בסגר שאתה עם ילדים זה מחרפן אותך לעבוד מהבית. היו ימים שהגנים עבדו ואני עבדתי מהבית היה לי שקט מצד אחד ומרחב חופשי לעשות מה שבא לי לראות סרטים , ללמוד ועוד.ופעמיים - שלוש בשבוע להגיע למשרד.

זה השילוב הכי טוב לדעתי לעבוד גם וגם. 

פורסם

עבודה מהבית. אני מג׳נג׳ל עוד ביזנס ואני חושב שלא היה לי כ״כ נעים במשרד לנהל שיחות לגביו בטלפון. 

לפעמים אני גם דופק שנ״צ באמצע היום או הולך לעשות איזה סידור שאני צריך לדפוק. 

• אהבתי 1

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

האמת בתור רווק מתאים לי חצי חצי או איזה יומיים מהמשרד בכיף, במיוחד בחורף ובמיוחד בימים חמים.

בכלל לזוגות עם ילדים בתקופת הקורונה זה עשה טוב כיוון שלא היה צורך בלהביא בייביסיטר.

Opel Adam S 2017

פורסם
לפני 5 שעות, LotusElise כתב:

עבודה מהבית זה דבר שלא היה מקובל לעשות לפני 2020.

חכה 5 שנים לראות מה התוצאות של העבודה מהבית של היום.

אתה מנסה לראות את העתיד על דבר שאף פעם לא ניסו ופעם אחרונה שניסו הראתי לך את התוצאה

לא שמעת על remote employees?
למה לא מקובל? אולי לא מקובל כמדיניות חברה, אבל בהחלט יש המון עובדים שהיו מגיעים היברידית או בכלל לא (כמובן שהשכר היה בהתאם למי שנחשב remote)

לפני הקורונה עבדתי במודל היברידי, פעמיים-3 בשבוע במשרד - זה היה חלק מהדרישות שלי בחוזה, היה לי יותר חשוב מהמשכורת.
בקורונה ירדתי ל0
אחרי קורונה אני עדיין על 0, כאשר ב1.1.2022 נעבור למודל שנבנה כרגע, כנראה עם יום אחד מרוכז בשבוע , אך ללא חובת הגעה, וכמובן מי שרוצה יכול יותר

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
לפני 5 שעות, netanel1014 כתב:

בסגר שאתה עם ילדים זה מחרפן אותך לעבוד מהבית

גם אם אתה מבלה ימים ושבועות בלי לדבר עם אדם חי זה מחרפן (תקשורת דרך מסכים זה מבחינתי לא תקשורת עם אדם חי).

היו לי גם ימים שהייתי בטוח ששכחתי איך מדברים. ממש כמו שורד בעולם פוסט אפוקליפטי.

אני אחד שחייב את השקט והספייס שלו, אבל שום דבר בהגזמה זה לא טוב.

• אהבתי 1

• תוכן חדש...