Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טוסון החדש, יש פרטים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואני טוען שזו תשובה טעונת שיפור,

תגיד "לצערי לא, הרכב מגיע בהנעה קדמית בלבד" 
ואז תבין בשאלות נוספות מה הצורך ב4*4 ותכוון לדגם שיש לך שמגיע ככה - אם יש לך, ובמידה ולא תבין שכנראה איבדת לקוח כי אין לך רכב עם פיצ'ר שחשוב לו בארסנל.

אבל זה לשרשור אנשי מכירות :-)

• מעניין 1

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 4 דקות, Super_T כתב:

המוכר זרק על אבא שלי מנטרות כמו "אין לך מה לעשות עם 4*4" או "אני שם לך 4*4 ואתה תשלם לי עד 15 אלף אז למה זה טוב?" (זה טוב כי אני מליין ובא לי 4*4 אוקיי?) או "יש לרכב ככה וככה קג"מ וכוח-סוס" בלי לראות שניה קודם שאבא שלי שעוד מעט בן 70 והאם הוא בכלל מבין מה זה קג"מ ומה החשיבות של הנתון...

בו, המוכר, אין לו מושג מה אומרים ללקוח, אבל מה שהוא אמר זה מנטרות, אבל נכונות עובדתית. למי שלא יורד לשטח/חי באיזור מושלג, 4X4 זה בעיקר עלות. אבא שלך לא מבין מה זה קג"מ, אבל גם לא מבין מה זה 4X4 (או יותר נכון AWD). פשוט ברקו עשה עליו עבודה טובה בפרסומת...

זה המקום שלך להסביר לאבא שלך מי נגד מי, ולקנות את הקונה אם היא מתאימה לו, בלי קשר לשיגולי הדעת של איש המכירות.

לפני 7 דקות, zuzut5 כתב:

זאת לא תשובה כזאת רעה אם אין לו את הדגם במלאי והוא בכל זאת רוצה למכור, ובינינו מי. צריך רכב כזה 4x4.

איך אומרים, הניתוח הצליח והחולה מת.

התשובה נכונה, אבל מכירה לא תצא לו מזה שהוא הוציא את הלקוח שלו מטומטם. 

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לא יודע מה היה בתהליך המכירה , וכנראה שגם אתה לא , אבל אני יכול לתת לך אין ספור דוגמאות של לקוחות לווא דווקא מתחום הרכב שבאים עם שאלות של פסח ושורפים את הזמן שלהם ושל הנציג, ויכול להיות שמכאן הגיע התשובה של הנציג, שוב פעם אין לי מושג מה היה שם , אבל תסכים איתי שמי שנכנס לסוכנות יונדאי מברר על  טוסון ושואל אם זה 4x4  ועל זה מפיל את העיסקה לא באמת מבין מה מזה 4x4 וברכישת רכבים מהסגמנט הזה זה אמור להיות שיקול אחרון 

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם (נערך)

חייב לציין שאבא שלי מבין (בגדול) את המשמעות של AWD, לא ממש בפרטי פרטים,
שאל מתוך סקרנות היות והתאכזב מהחבילה שסובארו הציעו לו מבחינת עלות תועלת,

וכן, כנראה @falouצודק וברקו עוד הצליח לשדר לו למוח שסובארו, עם היצע המנועים הבאמת בעייתי שלהם בישראל לעומת חו"ל, שווים רכישה או בדיקה של הרכבים שלהם 🙂

אגב, איש מכירות טוב מאוד, היה מסביר לאבא שלי את מה שאני נתבקשתי לו, ואולי אפילו מרוויח מכירה.

באופן כללי, יונדאי לא עשו רושים של רוצים למכור, יותר רושם של "אנחנו נמכור - אם לא לך, אז לבא אחריך" ולכן לא נקשיב לך, אלא נזרוק עליך פרטים שאותם אתה יכול לקרוא בחוברת, רק בסדר אחר, ונקווה שזה יתפוס.
מסכים לגמרי עם "הניתוח הצליח והחולה מת" - @falou פגע בול 👌

אני דווקא לא חושב שמי שמבקש 4*4 בטוסון לא מבין את הסגמנט,
אם כך, לא צריך 4*4 בטיגואן ולא בויטארה ולא ב-CX5 ולא בשם רכב שמוגדר "שטח קל" או "ג'יפון",
העובדות אומרות שהמערכת מגיעה שם, ואולי יש לזה קהל למרות הכל.

טוסון, או כל רכב גבוה שמוגדר "פנאי שטח" יכול להכיל בחלק מרמות הגימור שלו 4*4, אין בזה שום דבר פסול בעיני.

עריכה אחרונה על ידי Super_T
  • אהבתי 1

פורסם

יש למערכות האלה יתרון אולי בחול, בשלגים או שהכביש קפוא, בארץ  אני לא רואה סיבה לרכוש רכב 4x4 אם אין כוונה לטייל איתו מבחינתי רכב 4x4  ללא low זה סתם גימיק  ולא  רואה סיבה לרכוש אותם ועם הרכבים שיש לשוק להציע אין הרבה רכבים כאלה מלבד אולי סוזוקי עם הגימני , לנד קרוזר , דיפנדר  וכמובן הרנגלרים .

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם
לפני 12 דקות, zuzut5 כתב:

לא יודע מה היה בתהליך המכירה , וכנראה שגם אתה לא , אבל אני יכול לתת לך אין ספור דוגמאות של לקוחות לווא דווקא מתחום הרכב שבאים עם שאלות של פסח ושורפים את הזמן שלהם ושל הנציג, ויכול להיות שמכאן הגיע התשובה של הנציג, שוב פעם אין לי מושג מה היה שם , אבל תסכים איתי שמי שנכנס לסוכנות יונדאי מברר על  טוסון ושואל אם זה 4x4  ועל זה מפיל את העיסקה לא באמת מבין מה מזה 4x4 וברכישת רכבים מהסגמנט הזה זה אמור להיות שיקול אחרון 

זמן שרוף זה חלק מהעבודה. אפשר להיות יעיל ותמציתי, בלי להוציא את הלקוח הפוטנציאלי מטומטם.

פורסם
לפני 23 דקות, zuzut5 כתב:

יש למערכות האלה יתרון אולי בחול, בשלגים או שהכביש קפוא, בארץ  אני לא רואה סיבה לרכוש רכב 4x4 אם אין כוונה לטייל איתו מבחינתי רכב 4x4  ללא low זה סתם גימיק  ולא  רואה סיבה לרכוש אותם...

תגיד את זה לשלל רכבי הספורט שמגיעים ככה, שם אין LOW,
נשמע מהדברים שלך שמכונות כמו אאודי RS6, ניסאן GT-R ושאר המכוניות עם הנעה כפולה הן טעות. 🙃

אלא אם כן, לא הבנתי את דבריך והכוונה לרכבים גבוהים נטו.

פורסם
לפני 5 שעות, רועי5 כתב:

פורשה קאיין טורבו, מרצדס G קלאס, או במוו X7 נחנו בניראות מרשימה יותר, אין בזה ספק, הצרה היא שהם לא מתאימים לכל כיס. טוסון הוא המכנה המשותף הקלאסי למעמד הביניים שחפץ בניראות ג'יפונית ולא מתלהב למכור ילד בשביל זה. זו הניראות לה כיוונתי, צבע, חוץ ופנים, או איכות החומרים קצת פחות רלבנטיים, לפחות  להבנה הלא מושלמת שלי.

על טעם ועל ריח אבל,

לדעתי אם תשים לפורשה סמל של מותג סיני אף אחד לא יגיד שהאוטו יפה או מרשים, לא נראה משהו בכלל.

המרצדס מזעזעת אבל נראית שונה ומיוחדת בנוף.

הבמוו נראית רגיל, שום דבר מיוחד.

נגיד על Genesis gv70 הייתי אומר שזה ג'יפון מאוד יפה.

לפני 5 שעות, ronrcz כתב:

ל3008 תא נוסעים שנראה ומרגיש הרבה הרבה יותר טוב מזה של הטוסון,המחירים דומים עד זהים.

אפילו לקשקאי המיושנת תא נוסעים נעים יותר מבחינת מראה.

הטוסון פשוט נראה ומרגיש זול ולא נעים.

אתה מדבר על הטוסון הקודם.

בוא נחכה ונראה איך ירגיש תא הנוסעים של החדש.

וגם הרבה אנשים לא יקנו רכב צרפתי בחיים, מזל שיש אוהבי צרפתיות.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

לא מבין אנשים שקונים רכב לפי הלאום של היצרן. ה-3008 מוצלחת בפנים ובחוץ, נוסעת טוב, ומוניטין אמינות טוב מאוד עד כה. הטוסון הקודם בהשוואה, זה בכלל לא אותה ליגה.

פורסם

אכן, יש כבר כמה מאות טוסונים בנמל, מחכות לקונים המאושרים (?).

מחירים - לא יודע.

ישנן 3 רמות גימור.

הבדלים שראיתי בעין - גודל וצורת ג'אנטים שונה, גג פנורמי (בגרסה הבכירה), חימום בכיסאות (בגרסה הבכירה), לוח מכוונים דיגיטלי לגמרי (בגרסא האמצעית ובבכירה, ב"פשוטה" לוח מכוונים רגיל), קונסולת תיבת הילוכים שונה (מתגים בגרסא הבכירה, ידית הילוכים "רגילה" בפשוטות יותר) וכו'.

תשמחו לדעת שבכל שלושת הגרסאות יש פתחי איוורור עם אפשרות כיוון טמפ', ובכלל, נראה שעיצוב ואיכות הפנים בטוסונים החדשים עלתה רמה, ובפרט בגרסא הבכירה.

התרשמתי מאוד לטובה.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם
לפני 3 שעות, Shmelov כתב:

על טעם ועל ריח אבל,

לדעתי אם תשים לפורשה סמל של מותג סיני אף אחד לא יגיד שהאוטו יפה או מרשים, לא נראה משהו בכלל.

המרצדס מזעזעת אבל נראית שונה ומיוחדת בנוף.

הבמוו נראית רגיל, שום דבר מיוחד.

נגיד על Genesis gv70 הייתי אומר שזה ג'יפון מאוד יפה.

אתה מדבר על הטוסון הקודם.

בוא נחכה ונראה איך ירגיש תא הנוסעים של החדש.

וגם הרבה אנשים לא יקנו רכב צרפתי בחיים, מזל שיש אוהבי צרפתיות.

אבל זה בדיוק מה שאנשים קונים, סמל. 

פורסם (נערך)

הדור החדש הרבה יותר טוב מהקודם, יותר חומרים רכים וכו

עריכה אחרונה על ידי me5000
פורסם
לפני 11 דקות, ronrcz כתב:

הוא דווקא מציין במבחן שהתא נוסעים נוסעים של הטוסון לא ברמה של ה3008.

נכון אבל הוא הרבה יותר טוב מהדור הקודם של הטוסון לא אמרתי שהוא יותר טוב מה3008🙂

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 18 שעות, Mr_Shankly כתב:

תשמחו לדעת שבכל שלושת הגרסאות יש פתחי איוורור עם אפשרות כיוון טמפ', ובכלל, נראה שעיצוב ואיכות הפנים בטוסונים החדשים עלתה רמה, ובפרט בגרסא הבכירה.

התרשמתי מאוד לטובה.

לפחות עכשיו הוא יהיה ראוי לשהיית אדם

• מצחיק 1
  • תוכן חדש...