Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טוסון החדש, יש פרטים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני 16 דקות, ronrcz כתב:

בחיים לא הייתי משלם פקדון על נסיעת מבחן, לדעתי צריך להיות ממש מכור בשביל לשלם.

תגיד את זה לכל אותם אנשים ששילמו 2,000 ש"ח לראש על מנת לשריין "הזמנה" על גולף GTI (החדשה) - רק כדי שיאפשרו להם להזמין נסיעת מבחן.

ויש לא מעט כאלה.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בתאריך 2.4.2021 בשעה 10:52, markb205 כתב:

אין ספק שיש כאן כנראה להיט מכירות ישראלי חדש. 

לא מזמן ישבתי בקודמת כנוסע.

איזה רכב מדכא, אלא אם אתה בקטע של מכרות פחם.

לא מבין איך שיממון כזה הפך ללהיט. רכב בלי טעם ובלי ריח.

• אהבתי 3
  • מצחיק 2
  • רעיון טוב! 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

על דבר אחד לא יכול להיות ויכוח, לטוסון קהל יעד מאוד נרחב, מדובר באחד ה"ג'יפים" הנחשקים ביותר בשוק. היכולות פחות חשובות, חשובה הניראות והדגם החדש צועד צעד קדימה מבחינה זו, אז מי שרוצה לקבל אותו לפני השכנים צריך להזמין עוד לפני שהוא רואה את האוטו מחוץ לצילומים, אחרת חלילה יצטרך להמתין לנגלה הבאה וזה לא בא בחשבון.

• אהבתי 1
פורסם

איזו "נראות" יש לרכב הזה?!

אוטו לבן עם בפנים קשיח ושחור.

פורסם

אל דאגה הליסיניג יציף את הרכב הזה על הכביש עוד מספר חודשים ככה שהוא כבר לא יהיה כל כך "מיוחד"

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

במחיר התחלתי משוער של 155k שקל לדגם עם מנוע 2000 מיושן, יהיה להם קשה למכור כמויות לליסינג. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
לפני 11 דקות, markb205 כתב:

במחיר התחלתי משוער של 155k שקל לדגם עם מנוע 2000 מיושן, יהיה להם קשה למכור כמויות לליסינג. 

לפני מספר חודשים הגיע הזמן להחליף את הרכב בליסינג, שאלתי אם יוכלו להביא לי את הקיה סלטוס, הרכב הגיע כמעט עד האישור הסופי ולבסוף פסלו אותו על זיהום אוויר גבוה 15. לבסוף לקחתי את האטקה שהייתה יקרה יותר ולה זיהום אויר 11. ציי הרכב לא קונים רכבים מזהמים, הטוסון מזהם בדיוק כמו הסלטוס, אני בספק אם הם יקחו טוסון 2 ליטר.

• מעניין 1
פורסם
לפני 13 שעות, falou כתב:

איזו "נראות" יש לרכב הזה?!

אוטו לבן עם בפנים קשיח ושחור.

פורשה קאיין טורבו, מרצדס G קלאס, או במוו X7 נחנו בניראות מרשימה יותר, אין בזה ספק, הצרה היא שהם לא מתאימים לכל כיס. טוסון הוא המכנה המשותף הקלאסי למעמד הביניים שחפץ בניראות ג'יפונית ולא מתלהב למכור ילד בשביל זה. זו הניראות לה כיוונתי, צבע, חוץ ופנים, או איכות החומרים קצת פחות רלבנטיים, לפחות  להבנה הלא מושלמת שלי.

פורסם

ל3008 תא נוסעים שנראה ומרגיש הרבה הרבה יותר טוב מזה של הטוסון,המחירים דומים עד זהים.

אפילו לקשקאי המיושנת תא נוסעים נעים יותר מבחינת מראה.

הטוסון פשוט נראה ומרגיש זול ולא נעים.

• רעיון טוב! 2
פורסם

כמו רוב המכוניות של יונדאי פחות או יותר.

הייתי עם אבא שלי בסיבוב סוכנויות בחיפה לפני החג,

מדהים איך אתה שם לב להבדלים בגימור הפנימי כשאתה יוצא בהדרגה מסוכנויות VW ואז SEAT ואז יונדאי,

זה פשוט משוגע,

אגב, לצערי, גם מקצועיות אנשי המכירות שפגשתי בסוכנויות יונדאי היתה מביכה לעומת איש המכירות של מאזדה (מנהל האולם העצום בחיפה) ואנשי צ'מפיון באשר הם (שניים ב-VW ושניים בסיאט),
איש המכירות של יונדאי העיף לאבא שלי (שפחות סבלני ממני) את הסבלנות לקיביני אחרי 35 שניות בערך כשאבא שלי שעמד ליד הקונה החדשה שאל שאלה אחת:
"שלום, האם הרכב הוא 4*4 ?"

והתשובה המעולה שקיבל היתה:

"לא, למה אתה צריך בכלל 4*4? זה לא חשוב.." 🤷‍♂️🤦‍♂️

פורסם
לפני 48 דקות, Super_T כתב:

איש המכירות של יונדאי העיף לאבא שלי (שפחות סבלני ממני) את הסבלנות לקיביני אחרי 35 שניות בערך כשאבא שלי שעמד ליד הקונה החדשה שאל שאלה אחת:
"שלום, האם הרכב הוא 4*4 ?"

והתשובה המעולה שקיבל היתה:

"לא, למה אתה צריך בכלל 4*4? זה לא חשוב.." 🤷‍♂️🤦‍♂️

זו תשובה מאוד רעה לאיש מכירות, אבל זה באמת לא חשוב...

• מצחיק 1

פורסם

תלוי למי, אבא שלי שאל את השאלה בתמימות אגב, 
הוא במקור רצה XV בגלל ה-4*4 של סובארו,

אבל ירד מהרכב בגלל המנוע ושאר עניינים,

רצה לראות את הקונה, כבדרך אגב, נכנסנו לסוכנות, אחרי שביקרנו בסוכנות של סיאט (בשביל סידור לגבי הרכב שקנתה בת זוגתי) ו-VW (בשבילי),
מעבר לזה שביונדאי היתה מוסיקה מזרחית חזקה (יחסית לסוכנות...) שהפריעה לדבר,

המוכר זרק על אבא שלי מנטרות כמו "אין לך מה לעשות עם 4*4" או "אני שם לך 4*4 ואתה תשלם לי עד 15 אלף אז למה זה טוב?" (זה טוב כי אני מליין ובא לי 4*4 אוקיי?) או "יש לרכב ככה וככה קג"מ וכוח-סוס" בלי לראות שניה קודם שאבא שלי שעוד מעט בן 70 והאם הוא בכלל מבין מה זה קג"מ ומה החשיבות של הנתון...

לפני כשעה, cabrio כתב:

זה מה שקורה כשיש מותג שמוכר כמויות גדולות, אנשי המכירות לא מתאמצים יותר מידי.

מסכים, בטויוטה זה היה גרוע יותר, אבל לא זה נושא השרשור. 

פורסם (נערך)

זאת לא תשובה כזאת רעה אם אין לו את הדגם במלאי והוא בכל זאת רוצה למכור, ובינינו מי. צריך רכב כזה 4x4.

עריכה אחרונה על ידי zuzut5

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

• תוכן חדש...