Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקטע עם היוטיוב מקומם. לא מדובר רק על נזק לילדים. גם משפחות (כמונו)

שעברו את תהליך הטיפול בילד ומתמודדים עם צלקות הפטירה והשכול, סובלות

מאד מהפרסומות האלו.

אני עשיתי מנוי פרימיום רק בגלל הקטע הזה. כרגע אני על מנוי רגיל אבל מזמן לא ראיתי

את הפרסומת לשמחתי.

איך בדיוק ניתן לנתב את סוג הפרסומות לא הבנתי.

אני אגב הייתי נוהג לתרום אבל מאז הפרסום האגרסיבי הזה חדלתי לחלוטין.

• תגובות 151
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני שעתיים, m3x7r3m3 כתב:

את זה עושות גם חשפניות וגם מסאג'יסטיות עם Happy End וכו' לא?

המתרימים מוכרים לך את התחושה שעשית מעשה נכון וטוב.

עזוב שהכסף הולך בסוף לריינג׳ רובר של הסרסור מנכ"ל העמותה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

לא יודע אם עלה פה כבר, אבל יש דרך פשוטה לדלג על הפרסומות (רלוונטי יותר לטלפון כשחוסם לא עוזר):

לחיצה על ה-i שצמוד לזמן שנותר לפרסומת --> Stop seeing this ad --> אישור --> מעבר ישר לסרטון (גם אם היתה אמורה להיות עוד פרסומ(ו)ת בהמשך)

עריכה אחרונה על ידי Blaz00r
  • רעיון טוב! 1
פורסם
בתאריך 8.4.2021 בשעה 02:54, Adani כתב:

סרטון די חדש שיצא בנושא, לא חשבתי בכלל על כיוון של מה זה עושה לילדים. מעניין גם מה שהוא אומר על הרווח של יוטיוב מהעניין הזה.

כל כך נכון.

ההגדרה של הסוגה כ-"פורנו חסד" פשוט מדויקת.

ואפרופו יש לא מעט עמותות שפשוט הופכות את הכאב למסחר זול ברגשות. 

פורסם (נערך)
לפני 8 שעות, Blaz00r כתב:

לא יודע אם עלה פה כבר, אבל יש דרך פשוטה לדלג על הפרסומות (רלוונטי יותר לטלפון כשחוסם לא עוזר):

לחיצה על ה-i שצמוד לזמן שנותר לפרסומת --> Stop seeing this ad --> אישור --> מעבר ישר לסרטון (גם אם היתה אמורה להיות עוד פרסומ(ו)ת בהמשך)

או פשוט להתקין Youtube Vanced אם אתה באנדרואיד (אין צורך ברוט, רחמנא ליצלן), ולא, לא דרך ה Playstore.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
  • רעיון טוב! 1
  • חודשיים מאוחר יותר...
  • שנה מאוחר יותר...
פורסם

*אני מקפיץ כי אינני חושב שראוי לפתוח טופיק חדש בנושא אבל אם מנהלים חושבים אחרת אז אין לי בעיה שימחקו*

טוב, אני כבר מזמן מנוי ליוטיוב פרימיום ונהנה מצפיה סטרילית ללא פרסומות מעיקות על הלב והנשמה,(שווה כל שקל!)

השאלה היא לגבי פורטלי החדשות שגם הם מצמידים תמונות והתרמות לילדים חולים. אני מוכן אפילו לשלם על אתר אקטואליה טוב ללא פרסומות.

אודה להמלצות.

פורסם

^ רק מוסיף, adGuard עובד גם בiOS (גם באייפד) ובמחשב מעולה.

• אהבתי 1

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

פורסם

אצלי AdBlock עושה את העבודה כבר שנים, בעמודים רגילים וגם ביוטיוב. לקח לי כמה חודשים ללמד אותו לסנן את כל הפריימים הפרסומיים כולל הסרטן הממאיר של טבולה ואאוטבריין, אבל מאז יש שקט תעשייתי ובערך 70% דף לבן בכל אתר חדשות ישראלי שאני מבקר בו. זה נהיה די משעשע, האמת. את החלונות הקופצים אני מנטרל באמצעות ההגנה המובנית של הדפדפן, ומשום שאני גר באירופה נאלצתי להתקין עוד תוסף שמסרב אוטומטית לכל העוגיות.

אנצל את ההזדמנות כדי לאחל הרפס באיברי המין למי שעומד מאחורי אאוטבריין וטאבולה, ומייצג את ישראל באותו כבוד כמו מייסדי דסנר וסרסורי העגלות למיניהם.

פורסם
בתאריך 12.7.2023 בשעה 16:27, yossy כתב:

*אני מקפיץ כי אינני חושב שראוי לפתוח טופיק חדש בנושא אבל אם מנהלים חושבים אחרת אז אין לי בעיה שימחקו*

טוב, אני כבר מזמן מנוי ליוטיוב פרימיום ונהנה מצפיה סטרילית ללא פרסומות מעיקות על הלב והנשמה,(שווה כל שקל!)

השאלה היא לגבי פורטלי החדשות שגם הם מצמידים תמונות והתרמות לילדים חולים. אני מוכן אפילו לשלם על אתר אקטואליה טוב ללא פרסומות.

אודה להמלצות.

כמו שהמליצו adblock עושה את העבודה. אם אתה צריך עזרה בהתקנה מרחוק או עד אליך אם אתה מאשור המרכז צור איתי קשר. ללא עלות כמובן.

אבל זה לא מסובך מדי

https://chrome.google.com/webstore/detail/adblock-—-best-ad-blocker/gighmmpiobklfepjocnamgkkbiglidom

לוחצים על הלינק, לוחצים על הכפתור הירוק להתקנה, לוחצים אישור בתיבת הדו שיח שאמורה להפתח, נכנסים לאתרים ואין יותר פרסומות כמעט בכלל.

• אהבתי 1

Miata ND2

פורסם

תחקיר של התוכנית זמן אמת בכאן 11:

https://www.kan.org.il/content/kan/kan-11/p-12043/עונה-7/440537/

על חשבון הילדים - מי האנשים שעומדים מאחורי תעשיית ההתרמות למען ילדים חולים שכולנו נחשפים אליה, ומדוע בחלק מהמקרים רוב הכסף שנתרום לילדים ולמשפחות כלל לא יגיע אליהם?

• אהבתי 2
פורסם
בתאריך 14.7.2023 בשעה 01:49, Or05230 כתב:

אם אתה צריך עזרה בהתקנה מרחוק או עד אליך אם אתה מאשור המרכז צור איתי קשר. ללא עלות כמובן.

תודה רבה על העזרה רק לא הבנתי למה להגיע עד הבית ו או סיוע מרחוק בשביל  adblock ???

adblock (שמותקן אצלי) וגם  adblock פלוס  לא תמיד עוזר כי לפעמים הפרסומת מוצגת כמודעה רגילה, וגם הרבה פורומים ואתרים שונים מבקשים ממני לבטל אותו

ובצדק, כי זה פוגע בפירסום שלהם.

להזכיר אני בקשתי אתר ו/או פורטל אקטואליה אפילו בתשלום סמלי רק נטול פרסומות.

שוב תודה.

פורסם (נערך)
לפני 15 דקות, yossy כתב:

תודה רבה על העזרה רק לא הבנתי למה להגיע עד הבית ו או סיוע מרחוק בשביל  adblock ???

adblock (שמותקן אצלי) וגם  adblock פלוס  לא תמיד עוזר כי לפעמים הפרסומת מוצגת כמודעה רגילה, וגם הרבה פורומים ואתרים שונים מבקשים ממני לבטל אותו

ובצדק, כי זה פוגע בפירסום שלהם.

להזכיר אני בקשתי אתר ו/או פורטל אקטואליה אפילו בתשלום סמלי רק נטול פרסומות.

שוב תודה.

נכון.

לא מכיר אתר כזה לצערי, אבל מאקו ושות' אצלי לא מציגים שום פרסומת. מציע גם לשחק בהגדרות של adblock, יש אפשרות לחסום עוד פרסומות מסוימות על ידי שינוי הגדרות והתקנת חבילות מסוימות (לדוגמא יש חבילת עברית מוכרת שאולי מותקנת בדיפולט, ואם לא שווה להתקין)

הצעתי סיוע רק כי לא הכרתי את הרקע הטכני ויודע שהנושא רגיש. שמח שאין לך בעיה עם זה :)

עריכה אחרונה על ידי Or05230
  • אהבתי 1

Miata ND2

פורסם
לפני שעה, yossy כתב:

בקשתי אתר ו/או פורטל אקטואליה אפילו בתשלום סמלי רק נטול פרסומות

בעבר ניתן היה להשיג את השירות הזה אצל עיתון הארץ. החסרון העיקרי היה שזה עיתון הארץ.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...