Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש את המקט (או אתר להזמנה) של שטיחוני גומי לגולף 8 ETsi. ברוב המקומות שראיתי השטיחונים לגולף 8 לא מתאימים לגרסה הזאת.

צריך שטיחוני גומי בגלל כל השלג והמלח שמצטבר על הרגלים ונספג בשטיחי הבד. האם מישהו יכול לעזור ולהושיע?

פורסם (נערך)

כמי שרכש שטיחי בד מקוריים לגולף MK7 מחו"ל בכמעט אלף שקל, אני יכול לעזור לך :-)

אלו כל המק"טים לשטיחי "all weather" לגולף MK8:

image.thumb.png.8b00dba5cef6395c773efef8aeb46ad7.png

ניתן לראות שהמק"ט הראשון (5H1061500) אכן רשום שאינו מתאים ל-GTE (Electric), אני לא יודע למה.

בכל מקרה, במקומו, יש לך את 5H1061502 לקדימה ו-5H1061512 לאחורה.

אני אישית הזמנתי מספק שאני עובד מולו מספר שנים בצורה מקצועית שנמצא בצ'כיה ומשיג כל חלק אפשרי,

אך אתר כמו cars245 יכול לעשות את העבודה. שווה לוודא איתם לפי מספר השלדה (VIN) לפני ההזמנה.

עריכה אחרונה על ידי Fraysa
  • אהבתי 1

2016 BMW M235i.

פורסם

תבדוק באתר justcarpet, תחת לשונית material.

לא מופיע שם מס' קטלוגי, אך הם כותבים שניתן להזמין מגומי.

מצאתי ב-eBay שטיחים יחודיים שאמורים להתאים, תבדוק. שם המוכר lospfurros. 

שטיח1

שטיח2

אם תיאור המוצר נכון, זה אמור להתאים רק לדגם etsi. בתאור מופיע גם מספר קטלוגי, אבל אני לא יודע אם הוא של היצרן או של המוכר.

• אהבתי 1

פורסם (נערך)

לא ציינת,אתה חי במדינה עם הגה שמאלי או ימני?.

תמיד כדאי לחפש מק"ט לפי VIN.

עריכה אחרונה על ידי ronrcz
  • אהבתי 1
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הזמנת כבר?

בנתיים הסתדרתי בד"כ עם לשבת עם הישבן ברכב והרגליים בפתח הדלת מחוץ לרכב ולדפוק את הסוליות אחת כנגד השניה.

אתה מתכוון להחליף בין העונות בין שטיחוני הגומי לשטיחוני בד?

תספר אבל על הרשמים שלך איך זה לחיות עם שטיחוני גומי.

OM654 - 140 kW(190PS: 188hp) b47 - 140 kW (190 PS; 188 hp)

פורסם

כן, הזמנתי באתר ש @pasat04 המליץ לי עליו. (ותודה רבה לו על כך!). בינתיים לפני שהם הספיקו להגיע טסתי לארץ, אז אני אבדוק אותם אחרי שאחזור (ביקשתי מהאתר שיפנו את החבילה לחבר, והם טיפלו בזה בלי בעיה. הוא כבר קיבל אותם).

כן, המטרה להשתמש בקיץ בשטיחוני בד, ובחורף עם שטיחוני הגומי. בחורף בכל מקרה שוטפים פחות את הרכב. מספיק שטיפה חיצונית של 10 דקות והרכב מספיק נקי כדי שהמשטרה לא תציק. אין טעם יותר עם כל הבוץ והשלג.

בקיץ נשקיע יותר בשטיפה. 

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
בתאריך 2.3.2021 בשעה 12:22, garicho כתב:

תודה לכולם על התגובות! מאיזשהי סיבה ה-VIN שלי משויך לגולף משנת 92... 🤷‍♂️

אין דבר כזה, VIN זה ת.ז. של האוטו,לפי זה יודעים כל פריט שהורכב ברכב,תבדוק את עצמך !!!
לא רק זה,כל חלק שלך באוטו  "מחותן" עם המספר הזה,אתה חייב להכניס 17 ספרות,לרוב בחלק התחתית חיצונית של השמשה הקדמית,או מדבקה בדופן שפותחים דלת נהג.
כל אתר מכירות נורמלי,מבקש לרוב VIN כדי למנוע טעויות כי TRIM/דגם של אוטו,לא אומר כלום לרוב,יש שינויים שנעשו בדגמים שרק לפי VIN אפשר להתאים חלקים !!!

עריכה אחרונה על ידי ocsi4u
פורסם
לפני 14 דקות, ocsi4u כתב:

אין דבר כזה, VIN זה ת.ז. של האוטו,לפי זה יודעים כל פריט שהורכב ברכב,תבדוק את עצמך !!!

לא מדוייק. החל מגולף דור 5 על-מנת להזמין חלקי רכב מסויימים יש צורך להצטייד גם בקוד תוספות בעיקר הדבר נכון לגבי רפידות/דיסקים.

Untitled.jpg

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)
לפני 19 דקות, מרק10 כתב:

לא מדוייק. החל מגולף דור 5 על-מנת להזמין חלקי רכב מסויימים יש צורך להצטייד גם בקוד תוספות בעיקר הדבר נכון לגבי רפידות/דיסקים.

Untitled.jpg

מה לא מדויק?
ולא קשור ספציפית לגולף,זה גורף לכל רכב בעשור האחרון.
רשמתי כל אתר מכירות נורמלי,יש לו גישה אונליין למספרי PR לפי VIN,גם אני יכול להוציא CAR DATA של אוטו לפי VIN.
VIN מספיק להכל ברגע שיש לך גישה לדטה בייס של היצרן ,אתה אמור לדעת בתור מומחה חשמל/אודיו ברכב !
אחרי VIN,המלך PR CODES

כך נראה ETKA יותר נורמלי :cool:2021-03-19_23-47-40.thumb.png.2082e1ea6c35c8c61b34f5500d74ddeb.png

עריכה אחרונה על ידי ocsi4u
פורסם
לפני שעתיים, ocsi4u כתב:

מה לא מדויק?

אני אסביר. במספר VIN אצל קונצרן VAG לא מקודד כול המידע לגבי התוספות המותקנות ברכב לכן אם אתה רוצה להזמין רפידות לגולף אתה חייב גם את מספר ה-PR שמופיע אצלך בספר הרכב או מדבקה בתא המטען.

גם באתר של ATE מופיעה הודעה בעניין.

PR numbers (production codes)

VW, Audi, Seat and Skoda vehicles also have a PR number, which is also required for an exact identification in the catalogue.

The manufacturer calls it a “customer service data record” and it’s a sticker that you’ll find in the vehicle’s boot and/or the service booklet.

The two arrows in our example show the PR numbers used for the brake system.

https://www.ate-brakes.com/catalogues/vehicle-identification-numbers-vins/

פורסם

מסביר למי?

הצצתה בכלל בתמונה שצירפתי ?
לפי דעתי אתה לא מבין מה זה CAR DATA,אז אצרף לך דוגמה של סתם רכב,הרי זה 5 עמודים של כל קוד PR קיים באוטו,שמן הסתם שום מדבקה וספר רכב שלך לא יעזור !!!

WVWZZZ1KZAW418364.pdf

פורסם
לפני שעתיים, ocsi4u כתב:

רשמתי כל אתר מכירות נורמלי,יש לו גישה אונליין למספרי PR לפי VIN,

איזה אתרים מציעים גישה למשתמש לחיפוש חלקי חילוף לרכבי קונצרן VAG על-פי מספר שילדה של רכב שנמכר בארץ ? בודדים וגם אז המידע לא מלא.

פורסם
Just now, מרק10 כתב:

איזה אתרים מציעים גישה למשתמש לחיפוש חלקי חילוף לרכבי קונצרן VAG על-פי מספר שילדה של רכב שנמכר בארץ ? בודדים וגם אז המידע לא מלא.

כל אתר אירופאי מתממשק עם ETKA ו-ELSA PRO,אין שום "ייחודיות" לרכבים הנמכרים בארץ,חוץ מרשימה קצרה יותר כי האיבזורים עלובים לרוב,וזה מידע מלא רמת יצרן !!!

• תוכן חדש...