Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 1 דקה, ocsi4u כתב:

מסביר למי?

הצצתה בכלל בתמונה שצירפתי ?
לפי דעתי אתה לא מבין מה זה CAR DATA,אז אצרף לך דוגמה של סתם רכב,הרי זה 5 עמודים של כל קוד PR קיים באוטו,שמן הסתם שום מדבקה וספר רכב שלך לא יעזור !!!

חבר יקר, אני מבין היטב. יש לי את תוכנת ETKA וגם ELSA כבר יותר משני עשורים ככה שאינני צריך שתסביר לי מה זה CAR DATA.

איזה כייף לי :)

פורסם
Just now, מרק10 כתב:

חבר יקר, אני מבין היטב. יש לי את תוכנת ETKA וגם ELSA כבר יותר משני עשורים ככה שאינני צריך שתסביר לי מה זה CAR DATA.

כל ילד מחזיק גרסה ישנה אופליין,בכל זאת מנסה להסביר משהו לא נכון,חייב את זה אונליין,ולא צריך שום ספר רכב או מדבקה,רק VIN

פורסם (נערך)
לפני 13 דקות, ocsi4u כתב:

כל אתר אירופאי מתממשק עם ETKA ו-ELSA PRO,אין שום "ייחודיות" לרכבים הנמכרים בארץ,חוץ מרשימה קצרה יותר כי האיבזורים עלובים לרוב,וזה מידע מלא רמת יצרן !!! - לא הבנת את כוונתי. יישנם אתרים המאפשרים לבצע חיפש לפי מספר רכב/שלדה אבל לא לפי מספר שילדה של רכבים שנמכרו בישראל.

שאלתי באיזה  אתרים  אני יכול להזמין/לחפש חלקים לרכבי קונצרן VAG לפי מספר שילדה מבלי שאצטרך לשלוח לספק מספר שילדה ?

לפני 9 דקות, ocsi4u כתב:

כל ילד מחזיק גרסה ישנה אופליין,בכל זאת מנסה להסביר משהו לא נכון,חייב את זה אונליין,ולא צריך שום ספר רכב או מדבקה,רק VIN.
ברור שגרסאת ON LINE עדיפה אבל אפשר לחיות היטב גם עם גרסת OFF LINE ללא שום בעיה לאנשים בעלי ניסיון.

שוב פעם והפעם לאט לאט. אדם מהיישוב לא יכול להזמין רפידות בלמים באתר של ATE או פילטר דלק באתר של MANN רק על סמך מספר שילדה לרכבי קונצרן VAG  !!! חיייבים מספר PR בכדי לקלוע בול לחלק שאתה צריך או על סמך תיאור שזה לא תמיד ידוע לכולם.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

פורסם
Just now, מרק10 כתב:

שאלתי באיזה  אתרים  אני יכול להזמין/לחפש חלקים לרכבי קונצרן VAG לפי מספר שילדה מבלי שאצטרך לשלוח לספק מספר שילדה ?

כל אתר אירופאי גדול שמוכר חלקי חילוף,פותח הדיון חיי בפולין,מי מדבר בכלל על הארץ,אבל גם בארץ,אנשים בודקים את המחירון החינמי (שצ'מפיון מוטורס מחויב לפרסם) אחר כך מזמינים מחו"ל בגלל הפרשי מחירים הזוים.
לחלק מהמוסכים כדאי להם לרכוש גישה בתשלום לאתרי EPC לפי VIN,כי מן הסתם בארץ אין לך אופציה לרכוש חשבון דילר,ששם זה הכי נוח/גמיש לפי זמן או מס' VIN ,תודות לשליטה וחסימה מוחלטת של היבואן !!!

פורסם

דוגמא:

כנס בזמנך הפנוי לאתר של MANN-FILTER וחפש פילטרים לפי מספר שילדה של הרכב שלי:

WVWZZZ1KZ6W099866

בטבלת התוצאות צריך לבחור את דגם המנוע ולאחר מכן יש צורך לבחור את סוג הפילטר המותקן ברכב שלי. מי שלא יודע איזה פילטר מותקן ברכבו צריך עוד מידע.

למה מספר שילדה לא מספיק לאתר של MANN FILTER בכדי למוצא חד משמעית את דגם פילטר הדלק המתאים לרכב שלי ?

MANN-FILTER Online Catalog Europe - VIN Search WVWZZZ1KZ6W099866 (mann-filter.com)

פורסם (נערך)

בחיים לא השתמשתי באתר הזה,מאיפה לי מאיפה מושך נתונים,אולי מגרסה "מבושלת" שרובם משתמשים,ולפעמים לא שלם ברכבים ישנים

2021-03-20_3-15-38.png

לכן חייב למלא ידנית,אבל הנה הוכחה ש-VIN מספיק,לא הולך לפרסם לך 5 עמודי PR

G1.png.b69285f935afebde9a2b2e9bb678dc9a.pngg2.png.6ba227017617695377a5fced19ed19dd.png

והנה תעשה בדיקה מול מק"ט שלך,מה מציעים לפי VIN

G3.png.3b162182be938e446a0755576760ed13.pngG4.thumb.png.627d7e22922a1c918e2b3065dff92ed3.png 

לפני 52 דקות, מרק10 כתב:

שוב פעם והפעם לאט לאט. אדם מהיישוב לא יכול להזמין רפידות בלמים באתר של ATE או פילטר דלק באתר של MANN רק על סמך מספר שילדה לרכבי קונצרן VAG  !!! חיייבים מספר PR בכדי לקלוע בול לחלק שאתה צריך או על סמך תיאור שזה לא תמיד ידוע לכולם.

האמת עכשיו שאני מסתכל על החתימה שלך:
"..זכותך לחשוב שאני טועה ומטעה,  רק שחבל להטעות אחרים עם התיאוריות האלה..."
ולפי ניסוחים שלך הכל ברור,הרי אני מדבר עם "עוסק בתחום",ובכלל עניתי לבן אדם שחי בפולין,ששם זה קלי קלות,פשוט נראה לי לא הגיוני שלפי VIN מקבל תוצאה של רכב אחר.
מיצינו,אתה צודק ואני מטעה,בהצלחה ! 

עריכה אחרונה על ידי ocsi4u
פורסם
לפני 26 דקות, ocsi4u כתב:

ולפי ניסוחים שלך הכל ברור,הרי אני מדבר עם "עוסק בתחום",ובכלל עניתי לבן אדם שחי בפולין,ששם זה קלי קלות,פשוט נראה לי לא הגיוני שלפי VIN מקבל תוצאה של רכב אחר.

לא ממש ברורה לי התגובה שלך. אנא הסבר בבקשה.

פורסם

תשמע, @ocsi4u, אפילו כשחיפשתי את השטיחונים, הופיע שהשטיחונים הרגילים לא מתאימים לקוד PR ספציפי (מה שגרם לי לפתוח את בשאלה מלתחילה). הנה דוגמא:

01B720BE-855B-465D-867C-A87B197F11E0.thumb.jpeg.3755b9737639e5ddf3cbde03e0e6e1a4.jpeg

פורסם

כי חיפשתה הפוך,מוצר להתאים לאוטו,ולא לפי VIN באתר מקושר לבסיס נתונים של היצרן,שיתן לך פריטים רק לפי PR של האוטו שלך,כזה פשוט !

פורסם
בתאריך 20.3.2021 בשעה 10:57, ocsi4u כתב:

כי חיפשתה הפוך,מוצר להתאים לאוטו,ולא לפי VIN באתר מקושר לבסיס נתונים של היצרן,שיתן לך פריטים רק לפי PR של האוטו שלך,כזה פשוט !

במקום לכתוב לכולם איפה הם טעו אולי תרים את הכפפה ותמצא לחבר הפורום את מבוקשו. הרי יש לך גישה לכול המידע ON-LINE וכלי חיפוש מתקדמים יותר מאשר לנו.

פורסם

אם יפרסם VIN אין לי בעיה לבדוק לו.
אם היה מפרסם מהתחלה,מזמן הייתי בודק לו ולא מנסה להסביר כלום,כי זה גם כך מיותר!

פורסם
בתאריך 19.3.2021 בשעה 19:50, garicho כתב:

כן, המטרה להשתמש בקיץ בשטיחוני בד, ובחורף עם שטיחוני הגומי. בחורף בכל מקרה שוטפים פחות את הרכב. מספיק שטיפה חיצונית של 10 דקות והרכב מספיק נקי כדי שהמשטרה לא תציק. אין טעם יותר עם כל הבוץ והשלג.

לדעתי חשוב לשטוף את הרכב מדי פעם גם מלמטה בשביל להוריד את כל המלח.

למה שהמשטרה תציק אם הרכב מלוכלך? לא מספיק לנקות את המספרי רישוי של הרכב והחלונות?

OM654 - 140 kW(190PS: 188hp) b47 - 140 kW (190 PS; 188 hp)

• תוכן חדש...