Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אז הרכב פולט ריח לא טוב מהאגזוז ומסתבר אחרי בדיקת גזים רעילים ומוסך שהממיר הלך. כבר עשיתי שיפוץ בעבר ועכשיו הבעיה חזרה.. 

קיה רוצים ממני 8000 שקלים על ממיר חדש שזה נראה לי אבסורד כי זה כמעט 50% משווי הרכב .

האם ממיר אוניברסלי כדאי? שמעתי על המון אנשים שהרכיבו וזה עבד שנים ארוכות ולא היתה בעיה עם זה והעלויות באיזור ה300-500 שקלים. האם למישהו יש המלצה על דבר כזה ? התנסה בעבר? חברה מוכרת שכדאי לבדוק?

אני מהוד השרון.

תודה לעוזרים

פורסם

מתי פעם אחרונה החלפת ממיר קטליטי.
כנראה שאם הלך עוד ממיר זה תוצאה של משהו אחר לא תקין .
ריח חזק באגזוז ? כנראה שהממיר עובד קשה עקב תערובת עשיר.
מומלץ לבצע בדיקה יותר מעמיקה

פורסם

ממיר עבר שיפוץ לפני שנתיים. אחרי בדיקות של 2 מוסכים התוצאה היתה שהממיר גמור וחייב להחליף. 8000 שקל לא אשלם על רכב ששווה 20 בערך ולכן אני שואל מה אתם חושבים על ממירים אוניברסליים. באינטרנט ראיתי שהמחירים נעים באיזור ה300-500 שקל ושמעתי על ביקורות טובות אבל רוצה לוודא ולבדוק אם יש מישהו שהתנסה או יכול להמליץ .

פורסם (נערך)

ממיר מחול יעלה 500 בלי המיסים שתשלם .

אצל רוני אגזוזים ברחובות (אם אני זוכר נכון) /אבי פרטס בפתח תקווה ממיר תחליפי חדש יעלה סביב 1000-2000.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

וממירים אוניברסליים? כדאי להרכיב? 

ראיתי שממיר של magnaflow מומלץ בכל מיני מקומות באינטרנט. מישהו שמע?

פורסם

שמתי לב שבזמן האחרון בפורום לא מעט בעלי קיה ויונדאי מתלוננים על לכתו בטרם עת של הממיר,והם דופקים מחיר מטורף,פי 2 מממיר חדש של רכבים אחרים מקורי.

אין לך מה לחשוש מממיר אונברסלי ,בכל מקרה אתה הולך לבעל מקצוע ,ויש לו אחריות לעבודה שלו.

פורסם
בתאריך 1.2.2021 בשעה 20:33, ronrcz כתב:

שמתי לב שבזמן האחרון בפורום לא מעט בעלי קיה ויונדאי מתלוננים על לכתו בטרם עת של הממיר,והם דופקים מחיר מטורף,פי 2 מממיר חדש של רכבים אחרים מקורי.

אין לך מה לחשוש מממיר אונברסלי ,בכל מקרה אתה הולך לבעל מקצוע ,ויש לו אחריות לעבודה שלו.

יש לך המלצה למקום כזה שעובד עם ממירים איכותיים? 

פורסם
לפני 6 שעות, LuppiK כתב:

מהיכן אתה בארץ ?

במרכז יש שניים מומלצים שהוזכרו כם בשרשור הזה:

רוני אגזוזים ברחובות ואבי פרטס בפתח תקווה

• רעיון טוב! 1

פורסם

הממיר שהלך זה סימפטום, נכון שהם הולכים בסופו של דבר אבל אם אתה אומר שהלך ממיר שני בהפרש קצר זה שווה בדיקה, כמה קילומטר עשית בין הממירים ?

אל תחליף לממיר חדש בלי לבדוק מדוע הוא הלך כלכך מהר, חבל לשים ממיר ולהחליף אותו שוב בקרוב...

פורסם

במכון לאגזוזים יחברו סורק תקלות ויבדקו מה בדיוק קורא שם- לפחות אצל אבי פרטס זה ככה ואני מאמין,שגם לרוני יש מכשירי אבחון.

פורסם (נערך)
לפני 7 שעות, colauti 9 כתב:

במכון לאגזוזים יחברו סורק תקלות ויבדקו מה בדיוק קורא שם- לפחות אצל אבי פרטס זה ככה ואני מאמין,שגם לרוני יש מכשירי אבחון.

אצל רוני אגזוזים רחובות יש מכשיר לאבחון תקלות. 

וגם מכשיר 4 גזים. 

תודה על ההמלצה ידידי 

עריכה אחרונה על ידי barak5915
  • אהבתי 1
פורסם (נערך)
בתאריך 3.2.2021 בשעה 00:49, LuppiK כתב:

כן,סע לאביפרטס,הוא מייבא את הממירים של EMICO,זה סחורה טובה מאד,ויש לו שם מרכז התקנות.

עריכה אחרונה על ידי ronrcz
  • תוכן חדש...