Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין צורך לצטט הודעה אחת מעליך.

זה שזה לא שינה צבע או נסדק (מאוד נדיר בשנים האחרונות, תופעות ששייכות בעיקר לתחילת שנות ה2000) לא הופך את זה לפלסטיק איכותי, אלא עמיד. ועדיין מרגיש נורא זול, הכי גרוע היה הפלסטיק סביב ידית ההילוכים

שעקב ניסיון קצר עם אחת מהשכרה מול אחד באולם תצוגה, נהיה מחוספס מחשיפה לשמש.

הפיקנטו מרגישה יותר מהודקת מבפנים עם פחות חופשים בפנלים, לפחות מההתרשמות שלי.

פורסם

כן הרגל שלי הציטוטים

אף פעם לא הרגשתי חופשים בספארק, אני לא שמתי לב גם לידית מחוספסת לא נראה לי שזה קרה אצלי והאוטו עמד הרבה בשמש.
הפיקנטו והספארק עמדו בערך על אותו הרמה מהבחינות האלו מהעין שלי.
בכל מקרה לא מצדיק את המערכת הנעה הפרימיטיבית של הפיקנטו והעגלתיות וצריכת בדלק.
לי הדברים האלו עושים הרבה יותר הבדל מאשר טיפה יותר חופשיות בפלסטיקים (שלא הרגשתי אפילו אבל לטענתך)

Sent from my SM-G970F using Tapatalk

פורסם
לפני כשעה, יענקו כתב:

תבקש את הפרטים של הנהגת כדי לדבר איתה. ואם אין, תתנהל כמו שהיו עשרה נהגים.

תודה לכל המגיבים, עזרתם לי לוודא/לבדוק כמה דברים שלא חשבתי עליהם 🙏

פורסם
לפני 3 שעות, idan897 כתב:

פיקנטו הינו רכב נפוץ בכבישי ישראל.

חפש דגם EX  מיד פרטית(צורה חדשה)  עם היסטוריית טיפולים מסודרת.

היית (או הייתם) משקיע בזה עוד 7000 ש״ח? 

על ה - EX, יד פרטית ולא ליסינג, 33 אלף ק״מ אל מול 60 אלף ק״מ 

פורסם

האם הרכב הפרטי במצב ויזואלי יותר טוב?

האם יש היסטוריית טיפולים מלאה?

קח בחשבון שקיה פרטית מקבלת עוד 4 שנות אחריות חלקיות שאתה לא מקבל ברכישה מליסינג או השכרה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני שעה, YarYar כתב:

היית (או הייתם) משקיע בזה עוד 7000 ש״ח? 

על ה - EX, יד פרטית ולא ליסינג, 33 אלף ק״מ אל מול 60 אלף ק״מ 

בהחלט כן. 

מאמין שניתן להוריד את המחיר עוד קצת ולקבל 4 שנים אחריות מנוע וגיר של היבואן, רכב מפואר ומעניין יותר שישמור טוב יותר על הערך מול ההצפה של הדגם הפשוט. 

במיוחד אם מדובר באחד שמור עם היסטוריית טיפולים במורשה. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
לפני 7 שעות, yoav911gt2 כתב:

לא מסכים איתך, הפיקנטו עדיפה יותר מבחינת איכות חומרים והרכבה לעומת הספארק. יש בספארק פלסטיקים שהיו צריכים להפסיק להשתמש בהם מזמן. 

אתה בטוח מדבר על הספארק החדשה? אם כן, ממליץ לך לנסות אותה שוב ולהבין כמה לא נכון מה שאתה רושם. שתייהן מאוד פלסטיקיות ופשוטות אבל הספארק עולה על הפיקנטו באיכות החומרים או לפחות איך שהם מרגישים.

פותח השירשור - לא מבין למה להתעקש לשלם מעל המחירון על רכב יוצא ליסינג, נפוץ ועוד ממגרש. נשמע שאתה קצת להוט מדי כנראה כתוצאה מלחץ מסויים של איש מכירות מסויים. אם להסתכל על העיסקה בצורה אובייקטיבית, אז כמעט בטוח שאחרי מעט חיפושים תמצא עסקה טובוה יותר עבורך. 

אגב, גם אם נהג אחד נהג על הרכב, השיקול שצריך להרחיק קונים פרטיים מרכבי ליסינג זו דווקא שגרת הטיפולים בהם. לרכב פחות אכפת אם נחמה או יעקוב נהגו עליו.

פורסם (נערך)

כן על המחודשת לאחר מתיחת הפנים, ולא ,פשוט לא מסכים איתך. הפיקנטו מרגישה יותר אוטו ויותר מוצקה.

שברולטים אף פעם לא היו חזקים בקטע של איכות חומרים, למרות שבחלק מהדגמים היקרים שלהם מתחילים לראות יישור קו.  לא בספארק.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

אישית לא ראיתי הבדלים באיכות החומרים, בשניהם הפלסטיק קשיח אשר מרגיש זול.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 20 דקות, Taipan כתב:

אתה בטוח מדבר על הספארק החדשה? אם כן, ממליץ לך לנסות אותה שוב ולהבין כמה לא נכון מה שאתה רושם. שתייהן מאוד פלסטיקיות ופשוטות אבל הספארק עולה על הפיקנטו באיכות החומרים או לפחות איך שהם מרגישים.

פותח השירשור - לא מבין למה להתעקש לשלם מעל המחירון על רכב יוצא ליסינג, נפוץ ועוד ממגרש. נשמע שאתה קצת להוט מדי כנראה כתוצאה מלחץ מסויים של איש מכירות מסויים. אם להסתכל על העיסקה בצורה אובייקטיבית, אז כמעט בטוח שאחרי מעט חיפושים תמצא עסקה טובוה יותר עבורך. 

אגב, גם אם נהג אחד נהג על הרכב, השיקול שצריך להרחיק קונים פרטיים מרכבי ליסינג זו דווקא שגרת הטיפולים בהם. לרכב פחות אכפת אם נחמה או יעקוב נהגו עליו.

קיבלתי את ההערה שלך על הלהיטות, כמובן אני גם מכיר את השוק פחות מכם ויש פה אלמנט פסיכולוגי של לסיים את החיפוש שלפעמים יכול להיות מתיש.

לכן גם היה לי חשוב לקבל פה את הפידבקים, אז שוב תודה!

• מעניין 1
פורסם

ארבעה דברים שמעולם לא עושים בלהט הרגע: השקעה, חתונה, קניית רכב וקניית דירה. יש עוד הרבה דברים אבל אלה לדעתי הכי קריטים. 

תמשיך לחפש ולעלות לפה רכבים ולשמוע את חכמת ההומנים בפורום. יכל מאד לעזור לך.

• אהבתי 1
פורסם

בהמשך להתייעצות פה, אני שוקל לרדת שנה אחורה ל2016, עד כמה גדול ההבדל בין 2017 ל2016 בקיה פיקנטו?

בדגמי הEX ביד 2 יש הבדל של בין 10 ל15 אלף ש״ח

מצאתי 2016 יד 1 פרטית,  80 אלף ק״מ EX ב41 אלף ש״ח

כבר פער משמעותי...

פורסם

ב2017 הפיקנטו עברה מתיחת פנים משמעותית מבחינה פנימית וגם קצת מבחינה חיצונית (בידוד רעשים טיפה יותר טוב) עדיף להוסיף מעט ולשהאר עם שנת 2017,

בכל מקרה מנסיום ארוך עם שלל פיקנטו (ידני ואוטומט) האוטומט ממש לא עצלה וסה"כ נוסעת סביר לחלוטין,

הגיר 4 הילוכים שלה זה לטוב (אמינות מצויינת) ולרע (צריכת דלק טיפה יותר גבוה).

• תוכן חדש...