Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדיף את הדגם מתוח הפנים, הוא זכה לשיפור באבזור ובבטיחות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מדובר על רכב אחר לגמרי. החדשה מרגישה הרבה יותר אוטו ועושה טוב יותר הכל מהדגם שקדם לה. אם זאת, יכל להיות שהדגם הקודם יענה על הדרישות שלך. האחזקה שלהם תהיה דומה, רק צריך שתעשה עלייה סיבוב איכשהו, תרגיש אותה ותראה אם היא מתאימה לך. 

פורסם

אתה מדבר על רכב עם 80k קמ לעומת ה 2017 עם 35k.

בלי קשר, ישנו פער מורגש באיכות הנסיעה ובמיוחד בבטיחות. 

אם ישנה יכולת כלכלית, לא הייתי מתפשר על 2016.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

אחי קנה פיקנטו 2016 מליסנג. אני אישית לא סובל את הרכב הזה וחושב שהוא פח אשפה.

אחרי שנתיים יש לו בעיות חשמל (הלך המנגנון של החלונות) , קיבל מכה קטנה ממדרכה והלך מסרק הגה , משלושים כבר עייפים המרכב מרגיש כמו צעצוע.

רעשי כביש גבוהים. תחושה כללית לא טובה. לא ממליץ לך.

פורסם (נערך)

על רכב אחד אי אפשר לעשות סטטיסטיקה.

ובכל מקרה הלך המנגנון של החלונות זה לא בעיות חשמל.

אם היית אומר לי שכל יומיים הרכב נמצא אצל חשמלאי כי כל יומיים שובק חיים רכיב חשמלי אחר הייתי יכול להבין.

נשמע יותר שאחיך קנה רכב מליסינג שעבר חיים לא קלים.

במשפחה מחזיקים שתי פיקנטו,  (מהדגם לאחר מתיחת הפנים), שתיהן פרטיות, שתיהן מ-2017 (אחת בערך מאמצע 2017 והשניה עלתה על הכביש לקראת סוף 2017) ולשתיהן 0 בעיות חשמל, אין בעיות במסרק הגה ולא במשולשים.

גם רוב האנשים שאני מכיר מרוצים מנושא האמינות בפיקנטו.

חוץ מזה הוא שאל על פיקנטו מתוחת פנים שהיא שונה משמעותית מהפיקנטו שהייתה לאחיך.

מה הניסיון הזה רלוונטי?

עריכה אחרונה על ידי dorsht

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם
לפני 19 שעות, netanel1014 כתב:

אחי קנה פיקנטו 2016 מליסנג. אני אישית לא סובל את הרכב הזה וחושב שהוא פח אשפה.

אחרי שנתיים יש לו בעיות חשמל (הלך המנגנון של החלונות) , קיבל מכה קטנה ממדרכה והלך מסרק הגה , משלושים כבר עייפים המרכב מרגיש כמו צעצוע.

רעשי כביש גבוהים. תחושה כללית לא טובה. לא ממליץ לך.

לא יודע מה היה בעברה של הפיקנטו שלך אבל רובם המוחלט של הפיקנטו מגלים אמינות מופתית,

לא סתם היא חביבת חברות הליסינג.

פורסם
בתאריך 9.1.2021 בשעה 19:47, YarYar כתב:

היית (או הייתם) משקיע בזה עוד 7000 ש״ח? 

על ה - EX, יד פרטית ולא ליסינג, 33 אלף ק״מ אל מול 60 אלף ק״מ 

חד משמעית כן! ( גילוי נאות: לאשתי היה  פיקנטו 2017 צורה חדשה EXׂ) 

פער של 7000 שח במקרה הזה הוא מאוד קטן וזניח מכמה סיבות:

1. המון אבזור שאין בדגם הפשוט.

2. 7 שנים אחריות לעומת 3 בליסיניג!

3. שוק חזק יותר ומחיר מכירה כשתרצה למכור.

פורסם

רק הערה לגבי אחריות, אלו 3 שנים מלאות ועוד 4 על מנוע וגיר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

@yulianxאם אני לא טועה, האחריות של 4 השנים הנוספות מכסה גם את הציריות.

פורסם

אני כנראה הולך לקנות מאזדה 2 בסוף
ואני רוצה להודות לכל החברים היקרים בפורום הזה
העצות שלכם שוות זהב!

• תוכן חדש...