Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים, רציתי

לדעת לפי הבדיקה אם יש שילדה לאוטו או שאני לא מבין טוב תבדיקה , למרות שנירא לי חצי מהדברים המכון דחף בשביל להתנער מאחריות כי משיחה אישית מהבוחן הדברים שאובחנו היו יותר נורמלים והוא ציין כי הבדיקה מצוינת לרכב

מדובר ברכב גולף 20150404B5CC-3E2C-40C4-966F-B171D112B772.thumb.jpeg.4e8733d4768c52dc106782c598592f21.jpeg

BB9489FE-8180-43F1-AA3F-34F04DC0E6E1.jpeg

פורסם

אתה שואל אם לרכב יש שילדה? ברור שיש, אחרת המרכב היה מתרסק על הכביש...וברצינות, בטח התכוונת האם יש פגיעה בשילדת הרכב.

לפי הבדיקה סעיפי שילדה ומרכב עם ליקויים במשמעות נמוכה + שולית.  כלומר, יש ליקויים מסויימים שאינם ממש משמעותיים. מבחינה אסתטית - תשפוט לבד. 

אני הייתי יותר מודאג מסעיף "העברת הכוח" ומברר לעומק מה משמעות "פירוק והרכבת תיבת ההילוכים". יעזור להבין אם תציין מה סוג הרכב, שנת ייצור סוג הגיר וכו'. 

תבקש לבחון היסטוריית טיפולים/תיקונים רציפה ומהם התיקונים החריגים שבוצעו. 

פורסם

כמו שציינתי כבר בפוסט למעלה מדובר בגולף 2015, גיר DSG

וכן בשביל זה פתחתי אשכול כדי לקבל התייעצות אם יש פגיעה בשלדה של הרכב או שהכל בסדר.

ולגבי סעיף העברת כח, בדקתי בהיסטוריה והבנתי שהחליפו מצמדים במסגרת האחריות של המוסך מורשה בגלל זה רשום שנפתח ?

מבדיקה הבנתי שרוב המכוניות בעלות גיר DSG מחליפים להם תמצמדים.

פורסם

בדיקה טובה ותואמת לגיל הרכב. 

אין פגיעת שילדה

פירוק הגיר בטח לצורך החלפת מצמדים. 

הייתי בודק מה מצבם האמיתי של תושבות המנוע/גיר ומה עלות ההחלפה. 

מראות ומחזיר אור אחורי פגומים לא יעברו טסט. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

בדיקה ממוצעת, אין משהו חריג.

בדקת היסטורית טיפולים?

הייתי מבקש דוח מאתר הסליקה של חברות הביטוח.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה לכולם על המענה .

דרך אגב בדקתי היסטוריה של טיפולים רק במוסך מורשה כל 15 אלף

ובדקתי גם עבר ביטוחי מאתר סליקה של חברות ביטוח אין שום רישום ב-7 שנים האחורנות.

ולגבי המראות אני לא יודע למה הוא רשם שהם פגומות סך הכל הפלסטיק מסביב לא ישב טוב זה היה קליפס שהיה צריך לחזור למקום מוזר...

פורסם

אם היה משהו לא תקין במראות, לגיטימי שהוא ירשום שהמראות לא תקינות, אם מדובר בקליפס או בשבר, זה כבר פחות בעיה שלו, אבל מראות לפחות זה משהו שאתה יכול לאבחן גם בעין לא מקצועית ולכן לראות מה המצב.

בדיקה ממוצעת, המוכר פרטי או מגרש (ליסינג/מגרש פרטי/מגרש יבואן..)?

פורסם

זה בן אדם מבוגר שעשה החלפה לקח אוטו יותר חדש אותו דגם ממגרש והמגרש מוכר אותו.

היד היא 00 פרטית 78 אלף קילומטר שנתון 15

פורסם

לדעתי בדיקה די טובה . הרכב נקי מתאונות ומטופל במוסך מורשה באופן סדיר .

אם תבין את משמעות הליקויים , המחיר הוגן ויקח בחשבון יישור קו אם צריך - אפשר להתקדם

פורסם
לפני שעה, Ronronbe כתב:

תודה לכולם על המענה .

דרך אגב בדקתי היסטוריה של טיפולים רק במוסך מורשה כל 15 אלף

ובדקתי גם עבר ביטוחי מאתר סליקה של חברות ביטוח אין שום רישום ב-7 שנים האחורנות.

ולגבי המראות אני לא יודע למה הוא רשם שהם פגומות סך הכל הפלסטיק מסביב לא ישב טוב זה היה קליפס שהיה צריך לחזור למקום מוזר...

עושה רושם שמצאת רכב מטופל עם היסטוריה טובה.

תתחדש.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...