Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכירת רכב ללא טסט או לברזל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אופל קורסה ידנית שנת 2000 שכבר לא בשימוש ובאוקטובר הייתה צריכה לעבור טסט, בגלל הסגר השני הטסט היה בתוקף עוד כחודשיים (ניתנה הארכה ע''פ מה שראיתי אז שכתוב באתר משרד הרישוי). כלומר מאז התאריך המקורי עברו חודשיים ושבוע או לפי האקסטרה חודשיים נוספים שנתנו, עבר שבוע מהתוקף. שמעתי שיש חלון זמן של 3 חודשים לצורך העברת בעלות בדואר או במשרד הרישוי ולכן אני מציין את הזמנים.

אשמח לסדר בדברים ועצה:

1. ביטוח חובה וצד ג' עדיין משולמים. הביטוח רלוונטי בלי רישיון רכב וטסט בתוקף או שכדאי להפסיק? הייתי צריך בשביל רצף ביטוחי. אולי שווה להשאיר עד המכירה?

2. כדי למכור את הרכב צריך רשיון רכב משולם או שאפשר בלי?

3. מה המינימום שאני צריך להשקיע כספית בשביל למכור?

4. איפה אפשר להעביר בעלות, בדואר או במשרד הרישוי? זה בהתאם ל- 3 חודשים? לפי איזה תאריך במקרה שלי?

5. התקשרתי לקונה רכב לברזל אקראי לבדוק כמה הוא מציע ואמר 400/500 ש''ח (אחרי שצחקתי על ה- 200 ש''ח שהציע). מה מחיר הגיוני?

הרכב לא שווה הרבה למרות 2 מודעות שמופיעות עכשיו ביד 2 שלדעתי בחיים לא יקבלו שליש מזה.

תודה.

פורסם

רכב לברזל שווה כמה מאות שקלים.

אם אתה מוכר,תבטל את הרשיון בעצמך כדי שלא תהיינה בעיות

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

1. ביטוח חובה הנך חייב עד למכירת הרכב. ביטוח צד ג' לשיקולך ולו לשם רצף ביטוחי.

2. ניתן למכור רכב גם ללא אגרה משולמת עד 3 ח' מיום פקיעת הרשיון(אוקטובר), זאת ללא צורך בחתימה על טופס מיוחד.

3. 0 ש"ח

4. ניתן להעביר בעלות גם בבית כשהמוכר/קונה נמצאים בו זמנית באתר האישי שלהם במשרד התחבורה.

5. 400-500 ש"ח הנו מחיר טוב לברזל.

6. בינתיים תקפיא את רשיון הרכב כדי שלא יצבור אגרה לחינם.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם (נערך)
לפני 12 שעות, kompy כתב:

יטוח חובה הנך חייב עד למכירת הרכב

מומלץ. אם לא נוהג לא חייב

לפני 12 שעות, kompy כתב:

4. ניתן להעביר בעלות גם בבית כשהמוכר/קונה נמצאים בו זמנית באתר האישי שלהם במשרד התחבורה.

במערכת ההזדהות הממשלתית .

לגבי רצף ביטוחי לצד ג': דבר עם חברת/סוכן הביטוח לגבי הקפאת הביטוח וברר לכמה זמן זה שייך ללא קטיעת רצף. תסביר להם שבינתיים אין לך רכב אחר.

עריכה אחרונה על ידי tinoki

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
לפני 30 דקות, tinoki כתב:

מומלץ. אם לא נוהג לא חייב

@tinoki

כל עוד הרכב עומד ברשות הרבעים גם אם הוא לא נוסע - לדוגמא אם רוכב אופניים "יכנס" ברכב ויפגע - יש מצב שבעל הרכב יצטרך להפעיל את ביטוח החובה גם אם הרכב עמד.

לכן מה שכתבת לא מדוייק ומה ש @kompy כתב מדויק.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני שעתיים, zvit כתב:

יש מצב שבעל הרכב יצטרך להפעיל את ביטוח החובה גם אם הרכב עמד.

לכן לא חייב

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

בדיוק בגלל זה הוא חייב

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...