Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנהלים עד 200K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

ברשות אבי מאזדה 6 שנת 2013 (המודל החדש) ברמת גימור פרמיום. הוא מעוניין להחליפה משום ההתיישנות ומספר הקילומטרים שמתחיל להיות גבוה.

בעיקרון אנו שואפים להישאר בקטגוריית המנהלים אך פוזלים מעט לכיוון הקרוסאוברים.

העניין העיקרי הוא שאבי מרוצה מאוד מהרכב הנוכחי שלו מבחינת איכות, אבזור ונוחות נסיעה. הסיבה היחידה שהוא רוצה להחליף זה בגלל מספר הקילומטרים וההתיישנות.

אז - מחפשים רכב באותה הרמה לפחות מבחינת האלמנטים שהזכרתי מעלה. 

חשבנו על מספר אופציות:

א. טיוטה קאמרי - העניין ברכב זה הוא שהדגם עצמו מתחיל קצת להתיישן.

ב. סקודה סופרב - אנו חוששים מעט מהיחס של היבואן.

ג. פאסאט - כמו בסעיף ב'.

ד. פיג'ו 508 

ה. מאזדה CX5 - אני הייתי נגד אופציה זו. המאזדה 6 הנוכחית היא השלישית ברצף שברשות אבי ועל כן הצעתי קצת לשנות כיוון ולגוון.

מה דעתכם? אמשח לשמוע עצות נוספות.

שבוע טוב,

אופיר 

עריכה אחרונה על ידי ofir1000
פורסם

הCX5 רכב טוב.

אני לא הייתי מסתכל על הסקודה והפאסאט בגלל תקלות ושירות גרוע של היבואן.

הקאמרי מרווחת ונוחה.

הפיגו מרגיש כמו רכב שמגיע לדגמים יוקרתיים יותר.

פורסם

השאלה מה אבא שלך מחפש. אם הוא מחפש רכב אמין ופשוט (אבל מאובזר, מרווח ואיכותי) אז מאזדה 6 חדשה נשמעת כמו בחירה מעולה.

אם לא, זה מאוד תלוי מה יותר חשוב לו.

הייתי מוסיף את הסונטה החדשה לרשימה, והייתי פשוט הולך לבצע נסיעת מבחן במה שנראה לכם. אחרי נסיעת מבחן תהיו הרבה יותר חכמים.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

אז כן, בעיקרון רכב אמין פשוט אבל מאובזר מרווח ואיכותי מגדיר בדיוק את הדרישות, אבל הוא עבר ממאזדה 6 דור ראשון, למאזדה 6 דור שני ולמאזדה 6 דור שלישי.

לכן, מעבר לֹcx5 או ל6 החדשה מרגיש כמו להישאר במקום.

מבחינת הקאמרי - האם אמור להתחלף דגם בקרוב?

הצעתי גם את הוולוו xc40 אבל אני לא חושב שהוא מציע את אותם הדברים כמו שהמאזדה 6 הציעה (לא מדבר על רמה והתקדמות טכנולוגית אלא על אבזור).

יש למישהו אולי הצעה מעניינת? 

פורסם

לא רואה שום דבר רע בלהישאר במקום. אם אבא שלך מחזיק רכב 7 שנים, שווה לשים דגש על אמינות לטווח ארוך, המאזדה ללא ספק מצטיינת בזה (ולא רעה בתחומים אחרים, פרט אולי לכח).

בסוף צריך שהרכב יתאים למי שרוכש אותו. יש לא מעט אנשים שמחפשים בעיקר אמינות, ושמחים לקבל קצת כח ואבזור. אין שום דבר רע בזה (מה גם שהמאזדה מאוד איכותית, זה לא רכב "סתמי" שקונים רק כי הוא אמין).

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

באיכות חומרים עשו קפיצת מדרגה אחורה.
הרכב אולי נראה טוב מבחוץ ומבפנים אבל ברגע שיושבים בתוכו מקבלים תחושה זולה.

פורסם (נערך)

לא ראיתי מבחן כזה. כאן באתר פבל נתן לה את הכינוי בינונית, לטעמי אף פחות מזה. 

איכות הרכבה שגורמת לאיוניק להראות כמו פאר היצירה בהשוואה. לפחות ויזואלית הוא יפה.

סמי פרימיום זה ממש לא, גם הקודמת לא הייתה, אבל לפחות ההרכבה הייתה טובה.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

הייתי שוקל גם את הקיה אופטימה. זה רכב היברידי אז מבחינת צריכת דלק הוא מצויין וחסכוני וגם נוסעת בשקט. זה רכב מאובזר ונוח ויכול להיות אופציה מצויינת לדעתי.  

פורסם

קיה אופטימה משווקת כרגע ללא מערכות בטיחות ודגם חדש כבר הוצג בעולם, לא רואה שום סיבה לשקול אותה.

הסונטה באמת קצת מאכזבת בתא הנוסעים, העור נעים ואיכותי אבל הפלסטיק מאכזב, חלול ופשוט. עיצוב זה עניין של טעם, לדעתי היא מאוד מקושקשת ומבולגנת בחוץ אבל יהיו כאלה שיאהבו.

קאמרי מרגישה מיושנת לעומת הסונטה, היא עברה לאחרונה מתיחת פנים קלה ושווה לברר מתי היא תגיע. אם כבר טויוטה והכיוון של קרוסאובר בא בחשבון הייתי בודק את הראב 4. הוא מרווח, נוח וחסכוני, שמירת הערך עד היום הייתה מצויינת וצפויה להישאר כזאת וגם רמת האמינות גבוהה.

סובארו פורסטר יהיה פחות חסכוני מהטויוטה אבל הוא נוח מאוד, מרווח, נעים לשימוש ופותח אופציה אמיתית לרדת מהכביש.

לגבי מאזדה, גם CX5 וגם 6 הנוכחיות הן מכוניות מעולות, מלוטשות מאוד, איכותיות, הנדסת אנוש מצויינת ובמקרה שלכם גם ניסיון חיובי, ככה שלא בטוח שלרכוש מאזדה נוספת תהיה שגיאה. בין 6 ל-CX5 אני הייתי בוחר באחרון שמרגיש עדכני יותר.

פורסם

מכל האפשרויות שרשמת המכונית היפה, המיוחדת והמעניינת ביותר היא ה508. הביקורות עליה מצויינות ואם הוא מתעניין באיכות, אבזור ונוחות נסיעה
ה508 כנראה תתאים לו בהחלט. האמינות של פיג'ו התשפרה בשנים האחרונות, קיים ספק לגבי שמירת ערך. מדובר במכונית נדירה למדי גם בגלל דעיכת הקטגוריה וגם בגלל מחירה הגבוהה.
אני הייתי לקוח אותה לנסיעת מבחן. 

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

• תוכן חדש...