Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2048 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה הולך אנשים,

אני אשמח להמלצה לגבי רכב לנסיעות בין עירוניות של בסביבות 80 ק"מ (חיפה-תל אביב). ברכב אני אשתמש לפחות 3 פעמים בשבוע(שאר הימים עובד מהבית).

מה שחשוב לי ברכב לפי הסדר:

1.בטיחותי

2.אוטומטי

3.בעל ביצועים טובים

4.צריכת דלק סבירה

5.מאובזר

אני רווק ולכן רוב הנסיעות לא יהיו יותר ממקסימום 2-3 אנשים. חשובה לי האמינות מאוד אבל ידוע לי שאמינות זה בעיקר קשור למצב המכאני של הרכב יותר מאשר הדגם עצמו,

אבל אשמח לשמוע המלצות לדגמים שהם "יותר אמינים מהרגיל". אני מחפש רכב בסביבות התקציב שרשמתי למעלה, אבל מה שכן אם יש לפי דעתם אופציה שהיא יותר זולה,

שהיא סבירה לשימושים שאמרתי מבלי שהיא תגרע מאוד מאיכות הרכב, אז מאוד אשמח לשמוע!

תודה!

פורסם

הייתי מתחיל ממאזדה 2 מהדור הנוכחי, סביב 15-16. היא לא מצטיינת בשום דבר (פרט אולי לאמינות) אבל די בסדר בהכל.

אם אתה מרגיש קצת יותר הרפתקן, פיג'ו 308 יכולה להיות בחירה מאוד מעניינת, אבל חשוב מאוד להיות מודע לבעיה עם רצועת התזמון ולטפל בה (או לפחות לבדוק). תריץ חיפוש קצר, יש פה לא מעט מידע (שלא לומר, חפירה אינסופית).

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

הייתי בודק פיגו 208, זריזה, נוחה, מעוצבת, כדי לחפש ברמת אבזור אקטיב הבכורה ולא אקסס.

לרכב יש מחלה בדמות רצועת טיימינג שיכולה להתפורר, לכן כדי לבדוק האם הוחלפה, אם לא להחליף.

אך מעבר לזה מדובר בתמורה טוה לכסף עקב ירידת ערך, תוכל לרכוש מודל מתקדם יחסית.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...