Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה ההבדל בין פג'ו 3008 ל-3008 החדשה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הסתכלתי במחירון של לוי יצחק וראיתי שיש פג'ו 3008 ו-3008 החדשה.

אני משווה באתר ICAR רכבים ומכיון שחשבתי גם על קנית קיה נירו, השוויתי בין קיה נירו 2018 EX ל-3008 1.2 בנזין פרימיום והפג'ו די מנצחת אותה (חוץ מבצריכת דלק שזה ברור כי הנירו היברידי אבל זה פחות משנה לי).

הקטע שאני לא יודע להתאים את הרכב הזה שהשוויתי ב-ICAR למה שיש בלוי יצחק כדי לבדוק מה המחיר שלו. ראיתי שיש משהו דומה בלוי יצחק שאני לא בטוח אם זה הוא ב-3008 רגיל, לא החדשה, יש דגם שנקרא "פיג'ו 3008 החדשה פרימיום [1200] 130 כס אוטו". לפי הנתונים של ICAR זה נשמע דומה אבל אני לא בטוח. גם מוזר לי למה בחרתי 3008 רגיל אבל בשם של הדגם הוא עדיין כותב על זה "החדשה".

על איזה מהם הייתם ממליצים עבורי שאני נוסע מעט מאוד בשנה לרוב בתוך העיר?

עריכה אחרונה על ידי יהונתן84
פורסם

3008 ה"ישנה" לא שווקה מעולם עם מנוע ה 1200. היא גם ירדה מפס היצור ב 2016.

אז מה שראית בלוי יצחק זה הדגם הנכון. 

הפיג'ו, במיוחד בדגם הפרימיום, עולה על הנירו בכל פרמטר (פרט לצריכת דלק וזיהום אויר). 

הבעיה מבחינתך היא שרכבים מעטים מדגם זה עלו לכביש ב 2018. השיווק החל בדצמבר והרכבים שעלו בחודש זה הם בעיקר רכבי ההדגמה. 

לקוחות פרטיים קיבלו אותם בינואר. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

אבל ב-3008 יש דגמים שונים מב-3008 החדשה וכאמור מה שמצאתי לא היה בתוך הקטגוריה של החדשה, אבל אתה אומר שזה כן בעצם החדשה.. אז קצת קשה להבין מי נגד מי שם

פורסם
לפני שעה, יהונתן84 כתב:

על איזה מהם הייתם ממליצים עבורי שאני נוסע מעט מאוד בשנה לרוב בתוך העיר?

למה לך רכב כזה גדול ומאובזר בשביל מעט נסיעות קצרות בתוך העיר?

אם אתה לא משתמש ברכב לקחת חמישה אנשים / המון ציוד, קנה איזו סופר מיני בסיסית ופשוטה בת 2-3 כמו מאזדה 2, סוזוקי סוויפט או קיה ריו / יונדאי i20 (מלפני מתיחת הפנים שהכניסה לשתיהן גיר רובוטי), תחסוך המון כסף ברכישה ועל ירידת ערך בהמשך, ותוכל למצוא חניה בקלות יחסית.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

מיועד גם לכסא בטיחות מאחורה.

בעיקרון מהגודל בהתחלה חשבנו על סוזוקי קרוסאובר אבל אי אפשר להשיג אותו באף מקום, ואז קיה נירו. אבל ראיתי שהדגם ההוא שציינתי זול יותר מהנירו וגם כאמור עולה עליו אז חשבתי לשנות את הבחירה

• תוכן חדש...