Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מתלבט בין ניסאן קשקאי או סוזוקי קרוסאובר 

התקציב הוא עד 50,000 ש"ח 

ניסאן שנים 12-14 וסוזוקי 15-16

נסיעה של 13,000 ק"מ בשנה למשפחה פלוס 3 

מחפש: אמינות ובטיחות מעל הכל , ביצועים פחות מעניין

אם יש עוד רכבים דומים אשמח להצעות 

ידוע על תקלות סדרתיות בדגמים האלו ?

אשמח לחוות דעת 

פורסם

אמינות לא תמצא בניסן, המנוע בעייתי. אם אתה מחפש אמינות ובטיחות, קח קיה ספורטאז, יש לו מערכות בטיחות אקטיבית שיודעת למנוע תאונה. אין את זה כמעט בשום רכב אחר התקציב הזה.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

• ספונסר פורום
פורסם
לפני 25 דקות, ace_syndrome כתב:

היי,

אני מתלבט בין ניסאן קשקאי או סוזוקי קרוסאובר 

התקציב הוא עד 50,000 ש"ח 

ניסאן שנים 12-14 וסוזוקי 15-16

נסיעה של 13,000 ק"מ בשנה למשפחה פלוס 3 

מחפש: אמינות ובטיחות מעל הכל , ביצועים פחות מעניין

אם יש עוד רכבים דומים אשמח להצעות 

ידוע על תקלות סדרתיות בדגמים האלו ?

אשמח לחוות דעת 

לגבי אמינות בקשקאי - אנא ראה כאן https://thecar.co.il/תביעה-ייצוגית-נגד-רנו-וניסאן-מנועי-ה-1-2-ל/   - זה נופל בול על רכבים בתקציב שלך.

באמת חבל - כי הרכב בסה"כ נחמד, אבל מבחינתי ללכת על מנועי 1.2 הנ"ל זה דיל-ברייקר.

לגבי סוזוקי - כל הסימנים מעידים על אמינות גבוהה. אני אוהב אותו פחות מאשר את הספורטז' בגלל ציון בטיחות נמוך יותר, וגם אם הספורטז' לא ממש נראה לך, הייתי בודק את זה, כי הנתונים נראים טוב על הנייר: https://www.yad2.co.il/s/c/jtcw4t9s 

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

פורסם (נערך)
לפני 53 דקות, guy.a כתב:

אמינות לא תמצא בניסן, המנוע בעייתי. אם אתה מחפש אמינות ובטיחות, קח קיה ספורטאז, יש לו מערכות בטיחות אקטיבית שיודעת למנוע תאונה. אין את זה כמעט בשום רכב אחר התקציב הזה.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

שטויות, בשנים שפותח השרשור התכוון אליהם אין את מנוע ה1.2 בקשקאי, איזה בעיות יש למנוע 2.0 ליטר אטמוספרי של ניסאן??

פות"ש אם קשקאי אז רק את רמות האבזור ACENTA או TEKNA.

קנינו לאשתי לפני חמישה חודשים קשקאי שנת 2011, היא ממש אוהבת את האוטו, בעיקר את עניין הגג השקוף.

עריכה אחרונה על ידי Jeka88

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

• ספונסר פורום
פורסם
לפני 11 דקות, Jeka88 כתב:

שטויות, איזה בעיות יש למנוע 2.0 ליטר אטמוספרי של ניסאן??

פות"ש אם קשקאי אז רק את רמות האבזור ACENTA או TEKNA.

קנינו לאשתי לפני חמישה חודשים קשקאי שנת 2011, היא ממש אוהבת את האוטו, בעיקר את עניין הגג השקוף.

אכן מנוע 2 ליטר בקשקאי הוא בסדר גמור.

אולם לגבי ת"ה רציפה - פחות....  https://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3769617,00.html  - המדובר בתיבות ממודל 2013 ואילך.

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

פורסם
לפני 18 שעות, lior2321 כתב:

הגיר הרציף של הסוזוקי לא אמין בכלל ויש לו חיים מאוד קצרים בשנים הראשונות של הדגם

באילו שנים יש את הבעיה שתיארת?

פורסם

לא יודע לגבי הקאשקאי אבל אני בעלים של קרוסאובר שנתון 2015 רכב ממש טוב לפי דעתי האישית אני נוהג על ידני ככה שעל הגיר אין לי יותר מדי מה להגיד כי מהבנתי אתה מחפש אוטומט, מה שכן סוזוקי זה סוזוקי טיפולים לא יקרים נוחות נסיעה בסדר גמור, הכסאות לא גורמים לי להתרפסות או לאי נוחות כלשהי גם אחרי נסיעה של שעה וחצי שעתיים, רעשי רוח לא הרגשתי שיש גם במהירות גבוהה.

המנוע סוחב מאוד יפה ולא מרגיש שיש מחסור בכוח למרות שזה סך הכל 1600 אטמוספרי.

בקיצור רכב אמין ונוח אבזור בסיסי אבל מספק(האוטומט יותר מאובזר שוב אני אישית עם הידני) רכב מוצלח מאוד לדעתי למי שמחפש רכב אמין זול לאחזקה, נוח וזריז יחסית.

פורסם
לפני 34 דקות, dotan123 כתב:

באילו שנים יש את הבעיה שתיארת?

הדגמים הראשונים מאוד בעיתיים 2013-14 עשו סקרמבל מהר לסדר כמה דברים ואפשר לראות את ההבדלים בין הדגמים בגלגלי מגנזיום של הרכב (הכסופים המלאים הרגילים לעומת האפור כהה הגדולים יותר) היו בשנים האלה גם כמה ריקולים של מחלות ילדות תחילת דגם. יש הרבה תביעות בנושא (תרשום "גיר סוזוקי" בגוגל) והיצרן לוקח אחריות - היבואן מתנהל בשיטת מצליח וצמצם את התקלה לקוד מאוד ספציפי למרות שהגיר עדיין הלך על תקלה אחרת. אני ועוד חבר סבלנו קשות מהבעיה ובביקורים במוסך גילינו שאנחנו לא לבד. פתחתי על זה מספר תגובות ואפשר לבדוק. אני לא ממליץ על הקרוסאובר מנסיון אישי. הבנתי 2015 ומעלה יש שיפור. המתיחת פנים הרשמית כבר עברה למנוע טורבו וגיר 6 הילוכים רגיל וכבר חיסלה את הבעיה.

פורסם

ברשותי  קשקאי 2010 ,     מנוע 2000 

אחלה רכב, נוסע מצויין סוחב מצויין, לא מבין מה מתלוננים על הגיר הרציף, לדעתי הרבה יותר טוב מרובוטי, שרוב הסיכויים שבשלב מסויים המצמדים היו מתחילים לעשות בעיות, 

המנוע 1.2 מכל מה שקראתי עליו (חשבתי לשדרג) הוא עגלתי ביותר, ואפשר להבין את זה ,הרכב גדול וכבד, 

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
לפני 9 שעות, lior2321 כתב:

הדגמים הראשונים מאוד בעיתיים 2013-14 עשו סקרמבל מהר לסדר כמה דברים ואפשר לראות את ההבדלים בין הדגמים בגלגלי מגנזיום של הרכב (הכסופים המלאים הרגילים לעומת האפור כהה הגדולים יותר) היו בשנים האלה גם כמה ריקולים של מחלות ילדות תחילת דגם. יש הרבה תביעות בנושא (תרשום "גיר סוזוקי" בגוגל) והיצרן לוקח אחריות - היבואן מתנהל בשיטת מצליח וצמצם את התקלה לקוד מאוד ספציפי למרות שהגיר עדיין הלך על תקלה אחרת. אני ועוד חבר סבלנו קשות מהבעיה ובביקורים במוסך גילינו שאנחנו לא לבד. פתחתי על זה מספר תגובות ואפשר לבדוק. אני לא ממליץ על הקרוסאובר מנסיון אישי. הבנתי 2015 ומעלה יש שיפור. המתיחת פנים הרשמית כבר עברה למנוע טורבו וגיר 6 הילוכים רגיל וכבר חיסלה את הבעיה.

בעצם מהמתיחת פנים (2015?) אתה טוען שאין בעיה? אני אגיד לך למה אני שואל, כי כיום זה אחד הרכבים עם השוק הכי חזק שיש. האמת נהגתי על 2015 או 16 טורבו, מאוד נחמד בסה"כ

ולא, אין לי כזו....

פורסם (נערך)

לא שמעתי על שום תקלות בקשקאי דור ראשון. אולי תחפש באמת ספורטאז' 2013 מנוע 2.0 או 1.6 יוצאת ליסינג 2015. 

עריכה אחרונה על ידי ST12345

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...