Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 15 שעות, dotan123 כתב:

בעצם מהמתיחת פנים (2015?) אתה טוען שאין בעיה? אני אגיד לך למה אני שואל, כי כיום זה אחד הרכבים עם השוק הכי חזק שיש. האמת נהגתי על 2015 או 16 טורבו, מאוד נחמד בסה"כ

ולא, אין לי כזו....

מתיחת הפנים והחלפת מהרכת ההנעה התרחשו ב-2017.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הסיפור מאוד לא ברור. ניסיתי לקבל מידע מהמוסכניק שלי - מילא פיו מים. גם חיפושים במרשתת לא העלו תשובה ברורה, אם כי כנראה מדובר בסדרות ייצור מסויימות של הדגמים המוקדמים. אבל, כאמור זה ברמת ה"כנראה" ולפחות בחיפושים שלי לא מצאתי תשובה ברורה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 1 דקה, sperial כתב:

הסיפור מאוד לא ברור. ניסיתי לקבל מידע מהמוסכניק שלי - מילא פיו מים. גם חיפושים במרשתת לא העלו תשובה ברורה, אם כי כנראה מדובר בסדרות ייצור מסויימות של הדגמים המוקדמים. אבל, כאמור זה ברמת ה"כנראה" ולפחות בחיפושים שלי לא מצאתי תשובה ברורה.

הנושא הזה מאוד מעניין אותי כי אני מאוד מתעניין בשוק הרכב מבחינה של ביקוש והיצע. אני יודע שהקרוסאובר נחשב כאחד מהרכבים המבוקשים כיום בשוק הפרטיות ומעניין אותי מתי הייתה הבעיה הזו. אישית שמעתי שזה בדגמים של 15-14, חלק טענט שזה מסדרות מסוימות וחלק טענו שאין כלום

פורסם
בתאריך 15.10.2020 בשעה 19:51, dotan123 כתב:

בעצם מהמתיחת פנים (2015?) אתה טוען שאין בעיה? אני אגיד לך למה אני שואל, כי כיום זה אחד הרכבים עם השוק הכי חזק שיש. האמת נהגתי על 2015 או 16 טורבו, מאוד נחמד בסה"כ

ולא, אין לי כזו....

יודע לספר מהחוויות שלי ושל חברי בלבד - קיבלנו מהאוטו הזה את כל הגזר

יש מלא מידע באינטרנט על הבעיות בגיר

שוק חזק? יד2 מפוצץ ברכבים למכירה במחירים נמוכים, תשווה לרכבים אחרים מאותו שנתון שעלו אותו דבר שהיו חדשים ותבין כמה הוא בעייתי

פורסם
לפני 5 שעות, Jeka88 כתב:

אם אני לא טועה היבואן לקח אחריות מלאה על הגיר בסוזוקי לעשר שנים או 150 אלף ק"מ

חחח + חחח + חחח

היבואן לוקח אחריות רק על קוד תקלה אחד ספציפי מכמה אפשריים שכולם סופם יהיה כשל של הגיר הרציף עד דגמי 2015, רק אם טיפלת אצלו בלבד ועוד כל מיני תנאים שלא באמת תוכל לממש בלי להשאיר עוד סכום לא מבוטל במוסך.

אני טיפול אחרון שכלל בכלל החלפת בלמים בלבד עשיתי במוסך אחר בגלל הצעת מחיר מוגזמת. מוסך מורשה ומוכר. בכל זאת ניגנו לי על זה בכינורות ולא לקחו אחריות למרות שאת הכשל הראשוני בגיר (החלפת חיישן בשיטת מצליח) דחפו לי אצלם (עדכון תוכנה ב 900 שקל שאמרו שיעזור). מזכיר שהאוטו אומנם 2014 אבל עשה רק 65 א"ק.

למוסך הזה אנחנו לא מתקרבים. גם ברכבים של העבודה ביקשו על 2 ריקולים שלהם כסף על התיקון, לא שילמת על הדרך דחפו לאוטו כל כך הרבה תוספים שהוא נוסע על קריז.

יכול להיות שזה תפוח אחד רקוב, לא יודע.

את 2 הדודג'ים של החברה העברנו השנה לסילברדו למרות הראם 2500 החדשה. אין לא כוח וזמן להתעסק עם זה...העפנו את הקרוסאובר הנבלה בטרייד ליונדאי תוך הפסד ויש כרגע עו"ד שבודק את המקרה.

• תוכן חדש...