Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזרוע שאני מדבר עליה מתחברת לזרוע של המראה המרכזית ולא למראה עצמה ככה שזה לא משפיע כלל על המראה. אם הזרוע הזאת הייתה מתאימה לרכב שלי, כבר מזמן הייתי משתמש בה, אך לצערי היא לא מתאימה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• תגובות 17.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אהלן

יש לי SJ4000, המצלמה מחוברת עם כבל למצת, איך אני עושה שהיא תידלק ותקליט אוטומטי עם ההתנעה ותפסיק להקליט ותיסגר עם כיבוי המנוע? פשוט לא נוח כל פעם להדליק, להפעיל אותה שתקליט, לעצור את ההקלטה ולכבות.

תודה מראש!

פורסם

צריך ליהיות לך הגדרה בתפריט.

עבור לדקה 13:25 - CAR MODE

[video=youtube;xnHDu-oW7_Y]

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

הצרה של המצלמות זה העיוותים מהשמש, וההסרה וההחזרה שלהן בכניסה וביציאה מהאוטו זה דבר מעיק, מה גם שזה לא פחות חשוב לפגיעות חניה. :(

פורסם

גם לי יש את הבעיה של הסרט האחרון, זה לא מפריע לי הרבה, כי אני מכבה אותה ידנית לפני סגירת המצת.

למי ששאל על עדכון תוכנה יש thread על עדכון לg1wc.

אולי ננסה השבוע לעדכן מ:

https://forum.dashcamtalk.com/threads/tutorial-updating-your-g1w-cs-firmware.11155/#post-143462

ובקשר לחיבור ל-USB, אין שום בעיה לחבר למטען טלפונים רגיל, הבעיה בכבלים USB זולים וארוכים שהמתח נופל אם הם לא בנויים טוב, והמצלמה לא עובדת כמו שצריך עם מתח נמוך מ-4V.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

תשמע, אני לא משאיר את המצלמה אף פעם על השמשה כשהרכב חונה, ולא בגלל השמש. אני יותר מפחד מזה שאיזה ילד ערס אדיוט יחליט לשבור לי את החלון בשביל מצלמה שעולה 160 שקל באיביי ושהוא כנראה בכלל לא ישים ברכב שלו אלא זה היה סתם בשביל הכיף. אז לקנות מצלמה חדשה פלוס להפעיל ביטוח שמשות, או להוריד את המצלמה ולהחזיר כל פעם? אני בחרתי באופציה השנייה.

בעיקרון המצלמה אמורה להיות מאוד עמידה בשמש לפי תגובות של אנשים בשרשור המצלמות.

Always go sideways

פורסם

מצטרף להמלצה על

G1WH.אני משתמש בה למעלה משנה, וחוץ ממספר נפילות היא עדיין עובדת כמו שצריך (FHD).

עמידה לשמש הישראלית (קרה ששכחתי אותה בימים החמים ולא נגרם נזק).

בתחום המחירים הזה אין לה מתחרות.

פורסם

אני עם גוסטבאסטר בעניין שבירת החלונות, לכן החלטתי ללכת על מצלמת אקסטרים ולאו דוקא DVR ייעודי לרכב (כי ממילא אני לא משאיר אותה מחוברת). בגלל שהיא אקסטרים, יש לה סוללה וככה אני גם לא צריך לחווט אותה בנסיעות קצרות (בנסיעות ארוכות פשוט מחבר לשקע המצת). אפשר להעביר אותה בין שני רכבים בקלות.

חוץ מזה שאני אוהב את הרעיון שיש לי מצלמה שניתנת לשימוש נוסף על מצלמת DVR.

כאן יש פירוט על איך היא מותקנת אצלי, וכאן יש השוואה עם מצלמה נוספת שרכשתי.

פורסם

כן. נסה ללכת על מוכר שהוא top rated seller, יש מוכר מומלץ באיביי שנקרא estore009. אין לי ניסיון איתו, אבל הוא נחשב למומלץ.

Always go sideways

פורסם

אכן קבל עדיף על סוללה, אבל הG1WC, אם אני לא טועה, מגיעה עם עדשה של 120 מעלות לעומת 140 מעלות בG1WH. זה לא יפריע לכל אחד, אני העדפתי את העדשה הרחבה יותר.

Always go sideways

פורסם

יש יותר מדיי מידע בשרשור.

המצלמה הנוכחית dvr 027 התחילה לעשות לי בעיות, הסוללה התנפחה (החלפתי) עכשיו היא מאבדת את הגדרות השעון כל כמה ימים, מה שגורם לקבצים לא להשמר טוב, בקיצור מעצבנת אותי ודורשת יותר מדיי התעסקות.

אז מה לקנות היום למצלמה קידמית?

מוביוס?

0805?

g1wc / g1wh?

לא הגדרתי תקציב אבל אני מעדיף לא להגיע ל-400 שקל אלא אם אני ממש ישתכנע שיש סיבה להשקיע.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...