Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עכשיו חצי ממכסה המנוע מלא שריטות קטנות.

קל לראות את השריטות, אבל הן ממש עדינות. אם אני מעביר ציפורן, הציפוי מרגיש חלק.

השאלה שלי, איזה תכשיר DIY אני צריך לקנות?

אני עוקב אחרי ערוץ Project Farm ב-YOUTUBE ואחת הבדיקות שהוא עשה הייתה על מסיר שריטות לרכב

השאלה היא האם התכשיר של Meguiar שהוא המליץ עליו (ונמכר בארץ) מתאים לבעיה שלי?

הארות והמלצות נוספות נוזפות יתקבלו בברכה!

IMG_20201009_083952.thumb.jpg.a7a47a4391052755f2376fb86c956abd.jpg

• מצחיק 1
פורסם

כל פוליש יסיר את השריון במידה והם לא עמוקות.

כולל מגווירס. זו טעות של הרבה אנשים, אני זוכר לפחות 6/7 מקרים בשנים האחרונות

לאחר פוליש תיישם אוטם צבע להגנה. (לשלשת תרד יותר מהר ותצרוב פחות את הצבע)

• אהבתי 1
פורסם

רק קומפאונד לדעתי יוריד את הדבר הזה, ועדיפות עם מכונה.

בכל מקרה נסה את האולטימט קומפאונד של מגוויר יחד עם פד ידני, תראה כמה זה מוריד, אם לא הרבה, אז אין ברירה אלא לנסות להשתמש במכונה.

משתתף בתסכול שלך..

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

תודה לעונים!

זה המוצר הזה? https://www.autodepot.co.il/8130509.html

משתמשים במטלית מיקרופייבר או שצריך פדים מיוחדים בסגנון הזה? https://www.autodepot.co.il/8167420.html

ההקישורים מאוטודיפו לא מחייבים כמובן. אם יש מוצר/אתר אחר מומלץ אפשר להציע

ראיתי שיש גם פוסט של יד2, גם בא בחשבון אם מישו מהמוכרים מציע מוצר שמתאים לבעיה (איזור ראשון לציון)

עריכה אחרונה על ידי Ga100
פורסם

הפוליש שהומלץ לך מצויין,השתמשתי בו כמה פעמים והוא היה ממש טוב.

אתה צריך לבצע אותו עם פד-מומלץ גם של מגווירס והוא ממש זול.

יש לך קישורים גם לפוליש וגם לפד. 

https://www.autostore.co.il/product/פוליש-meguiar-s-ultimate-compound-html/      לפוליש

https://www.autostore.co.il/product/זוג-אפליקטור-ספוג-meguiars/    לפד

תעדכן.

• אהבתי 1

peugeot 307 2002-> hyundai veloster 2012

פורסם

תודה orik14

בקישור שלך מצוין שהפולישר לא במלאי, אבל מה שחשוב זה שהבנתי את הכיוון

לגבי העדכון, יקח קצת זמן כי אנחנו בתקופה מוזרה, וזו בעיה אסתטית ולא בטיחותית

חג שמח, ושבת שלום

פורסם

מזכיר לי פוסט שהיה באחת הקבוצות של נשים, על אחת שניקתה את מכסה המנוע עם סקוטש ומסיר שומנים ושאלה מה לעשות - התשובה הייתה תברחי ומהר 🤣

• מצחיק 2

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

לא רק הן, לא חסרים אנשים שמבחינתם שמפו לשיער או מנקה חלונות של ajax הוא תכשיר ניקוי סופר לגיטימי לצבע. אלו שעוברים במנהרות הסווירלים וחושבים שהם מפנקים את הרכב שלהם בטיפול הכי טוב שיש, וממשיך בבדיקת שמן מים בתחנת דלק, או תחזוקת שבר. לפחות במקרה הזה, זה נעשה מתוך כוונה טובה והבנה שלשלשת צריכה לעוף מהצבע כמה שיותר מהר, אז אפשר לתת קצת קרדיט. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

זה כמו לירות למישהו ברגל ולהגיד לפחות זה פגע בזבוב שהיה עליו, אין מה לתת על זה קרדיט מיוחד. אתה יודע איזו דרך רצופה בכוונות טובות.

פותש עדיף שתתחיל עם פוליש עדין ורק אם זה לא עוזר תעבור לכלים היותר כבדים. (קומפאונד ו/או מכונה)

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

פורסם
לפני 3 שעות, orik14 כתב:

באמת שאני לא מצליח להבין איך הם חושבות על זה?

מודה באשמה גם כן, רק שלא יעיפו אותי מהפורום...  מעשה שהיה לפני 25 שנה. נסיבות מקלות: רכב חברה

לכו קיבינימאט כולכם.

גם מסלפים מה שאמרתי, גם מוציאים דברים מהקשרם, גם משמיצים, גם חוסמים, גם לא נותנים הזדמנות להגיב ולהסביר, וכולכם פותחים עלי ג'ורה מאחורי הגב כשאני לא יכול לענות. "גברים"

פורסם
לפני 8 שעות, imprezadude כתב:

לא רק הן, לא חסרים אנשים שמבחינתם שמפו לשיער או מנקה חלונות של ajax הוא תכשיר ניקוי סופר לגיטימי לצבע. אלו שעוברים במנהרות הסווירלים וחושבים שהם מפנקים את הרכב שלהם בטיפול הכי טוב שיש, וממשיך בבדיקת שמן מים בתחנת דלק, או תחזוקת שבר. לפחות במקרה הזה, זה נעשה מתוך כוונה טובה והבנה שלשלשת צריכה לעוף מהצבע כמה שיותר מהר, אז אפשר לתת קצת קרדיט. 

...אבל במנהרת הניקוי כתוב בפרוש "מכונה חדשה" ובהנהלה חדשה (כבר 10 שנים ברציפות) 😃

בכל אופן, אני מחזיק אצלי קבוע ברכב את התרסיס של מגווירס https://www.alexsander.co.il/product/7185/meguiars

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 21 שעות, Adani כתב:

פותש עדיף שתתחיל עם פוליש עדין ורק אם זה לא עוזר תעבור לכלים היותר כבדים. (קומפאונד ו/או מכונה)

רגע, כבר הייתי סגור על ה-פוליש Meguiar's Ultimate Compound

אם בשביל לא להתבלבל אני נשאר עם אותו מותג (Meguiar's)

מה זה פוליש עדין? Scratch X / SwirlX / Ultimate Polish / Polish

לגבי אישתי, יש לה כתם על שמלה שחורה שהיא מאוד אוהבת,

טיפה אקונומיקה תעשה את העבודה. נכון? 😇

• מצחיק 1
פורסם

תראה, אני ממש לא חושב שהפוליש יוריד את זה, אבל אתה יכול לקנות את שניהם, כלומר קיט של אולטימט קומפאונד-פוליש. תתחיל בפוליש, אם הוריד, מעולה, אם לא, עבור לקומפאונד. 

פורסם

באופן ידני עדיף קומפאונד להורדת השריטות. מילא בלתי אפשרי לעשות נזק באופן ידני

אז לפחות שהיה פוליש יותר אגרסיבי. פוליש פיניש לא יזיז לשריטות.

• תוכן חדש...