Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 19 שעות, good__one כתב:

לגבי אישתי, יש לה כתם על שמלה שחורה שהיא מאוד אוהבת,

טיפה אקונומיקה תעשה את העבודה. נכון?

לא בטוח שטיפה תספיק, תבדוק עם טראמפ.

פורסם

זה לא היה קלינטון עם השמלה הכחולה של מוניקה לווינסקי 😂

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

מהדברים שלך ניכר שאתה לא מבין. אני מציע שתגש לדיטיילר.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
בתאריך 10.10.2020 בשעה 19:44, good__one כתב:

רגע, כבר הייתי סגור על ה-פוליש Meguiar's Ultimate Compound

אם בשביל לא להתבלבל אני נשאר עם אותו מותג (Meguiar's)

מה זה פוליש עדין? Scratch X / SwirlX / Ultimate Polish / Polish

לגבי אישתי, יש לה כתם על שמלה שחורה שהיא מאוד אוהבת,

טיפה אקונומיקה תעשה את העבודה. נכון? 😇

מקווה שזוגתך לא קוראת את הפורום כי אתה לא רוצה לחוות " נקמתה של אישה"

אלא שמות שונים על אותו עיקרון בערך. אתה חייב להשתמש בפוליש כמה שיותר גס (קומפאונד) כי יש לו יכולת גילוח יותר גבוה.

שים לב שכל תהליך הפוליש מבוסס על חום וחיכוך -כלומר, כמה שיותר חום = הורדת שכבה יותר משמעותית מהלכה. את כל זה קשה לעשות

באופן ידני לכן עדיף לעשות את התהליך עם פוליש קומפאונד. Ultimate Polish לא מתאים כי הוא לפיניש, כנ"ל רוב השמות שהם לפיניש אחרון

להעלמת סווירלים שנוצרים בפוליש גס, ולקבלת מראה אחרון של ברק. (כמה שיש פחות שריטות מעל הצבע מקבלים ברק יותר גבוה)

פורסם (נערך)

מתעלק:

ניקיתי שלשת ציפורים בנקודה מסויימת על גבי מכסה המנוע באמצעות נייר סופג כשהוא ספוג באלכוהול. השלשת ירדה אבל נשאר haze קל דמוי כתם שנראה רק כאשר מכוונת שמש ישירה, תאורת טלפון או פנס.

היה קצת מטומטם מצידי לפעול כך בהתחשב בעובדה שאני שוטף את האוטו ידנית ומנסיוני מספיקה התזת מים קצרה כדי להוריד שלשת.

אני מעוניין להסיר את המפגע הנ"ל.

בעבר, חידשתי בעצמי פנסים קדמיים לרכב. התהליך דרש ממני לבצע ליטוש באמצעות נייר מים, ואחר כך, לאחר ניקוי האיזור באלכוהול, נמרח בשילוב עם נייר סופג החומר הבא (נוזל שצבעו לבן) שהעניק ברק ואטימה ברמה מסוימת:

https://www.amazon.co.uk/Turtle-Wax-Headlight-Restorer-Headlamp/dp/B07N6CFJQ9

לעניין, אין לי נסיון בהסרת שריטות מצבע.

אני חושב להסיר את המיקרו שריטות הללו באמצעות נייר מים. בנייר מים באיזו דרגת קושי כדאי לדעתכם להשתמש?

האם לדעתכם כדאי יהיה לאטום לאחר מכן באמצעות החומר שפרסמתי לעיל? עבד יפה עם הפנסים.

תודה :)

עריכה אחרונה על ידי Daniel009
פורסם

הפתרון אצלך יהיה כנראה זהה למה שהצענו, כלומר אולטימט קופאונד, נסה את זה קודם, לפני שתתחיל להעיף ניירות לטש באוויר. אחרי זה תגן עם אוטם לפחות. 

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

העניין הוא שהחומר הוא לא זול, בטח בהשוואה לנייר מים. התכנון הוא לבצע פיניש לאחר מכן באמצעות החומר שצרפתי בקישור למעלה.

השאלה נייר מים באיזו דרגת קושי יהיה עדין אבל גם מספיק יעיל? על פניו השריטות לא חדרו את הלכה. או שאני טועה?

20201012_194840.jpg 

עדין לגמרי לעומת מה שהציג פות"ש.

20201012_194840.jpg

עריכה אחרונה על ידי Daniel009
פורסם

אין צורך בנייר מים, הוא מיועד למקרים קשים של שריטות עמוקות. פוליש קומפאונד עולה גרושים, ויעשה את העבודה כי זה שטחי. 

פורסם

לעבודה נקותית פוליש ידני הוא אפשרות טובה, לא הייתי ניגש בתור התחלה לעבודה עם נייר שיוף מכיוון שזו אוצפיה ששומרים למקרה ודברים מתונים יותר לא עבדו.

• אהבתי 1
פורסם

עדכון, פחות אבל עוד כואב...

בהתחלה עשיתי ידנית, ואחרי שראיתי שלא ממש מזיז, נזכרתי שיש לי מתאם סקוטש למברגה.

הצמדתי את הספוג שהומלץ למברגה ועשיתי עוד כמה סיבובים, עדיין רואים את השריטות.

נראה שה-Meguiar’s Ultimate Compound עדין מדי לבעיה שלי.

יש המלצות אחרות, או רק ללכת לבעל מקצוע?

מישהו יודע כמה יעלה במרכז דיטיילין רק למכסה המנוע (אם זה מקובל בכלל)

פורסם

Ultimate נחשב פוליש אגרסיבי בעל יכולת חיתוך גבוהה. באופן ידני הגעתי איתו לתוצאות טובות

אין סיבה שלא שלא יסיר את הכתם. שים לב שעל מנת לגלח שכבה מקרונית מהלכה, חייבים לחמם את המקום (פוליש יוצר חום)

נראה שלי שהמתאם לא מתאים למשימה.

פוליש לבד אצל בעל מקצוע על חלק בודד, לא צריך לעבור את ה -  300 ש"ח פלוס מינוס.

• תוכן חדש...