Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמע יכול להיות שאתה גם לא רגיל לאותם תדרים שHU מוציא לסאב או משהו תבקש ממתקין שיכוון לך ואז תקבע באמת

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

• תגובות 89
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שמע "הלו מאדאם" אני לא יודע על מה אתה מדבר???

יש לי את המכשיר הנ"ל והוא מכשיר מצויין לדעתי אחד הטובים של פיונייר אז אני לא מבין אותך ואת הטענות שלך.

לירן

פורסם

אני חושב מה שמאדאם אומר זה שהפיוניר לא התאים לצרכים שלו..הוא לא אהב את הקרוסים במכשיר ונוחות ההפעלה...בישבילו ובישבילי פיוניר לא עונה על הדרישות...לאנשים מסויימים הוא עונה....אין להגיד שכול החברה זבל פשוט זה עניין של דרישות....

פורסם
אני חושב מה שמאדאם אומר זה שהפיוניר לא התאים לצרכים שלו..הוא לא אהב את הקרוסים במכשיר ונוחות ההפעלה...בישבילו ובישבילי פיוניר לא עונה על הדרישות...לאנשים מסויימים הוא עונה....אין להגיד שכול החברה זבל פשוט זה עניין של דרישות....

אדי, על איזה צרכים אתה בדיוק מדבר? אתה קורא לפיוניר חרא של חברה ואח"כ מדבר על צרכים?

מה אתה? זבוב?

אילו דרישות יכולות להיות לקובי ולך? אתם אודיופילים?

אני מוכן להתערב איתך, שאצלי באוטו הלא מושקע של העבודה עם רמקולים DUAL-CONE של פיוניר

ופאנל 740 של פיוניר שומעים יותר טוב ויפה ועם SOUND-STAGE הרבה יותר טוב משלך עם האלפיין.

ה770 הוא אחלה מכשיר, עם יציאות 4 וולט, ואקולייזר פרמטרי, שבטוח אינכם יודעים איך להגיע אליו.

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

עוזב אותי משטויות שלך תעשה לי טובה..... אתה חושב שהמכשיר שלך איכות ומערכת שלך נישמעת יותר טוב מי שלי שיהיה לך בכיף אבל ממש לא איפכת לי תאמין לי אתה יכול להגיד מה שאתה רוצה..רק אני יודע שאצלי שומעים מצויין......

לפיוניר יש רדיו דיסקים מצויינים אבל לחלק מאנשים הם לא עונים על הדרישות...לך זה עונה על הדרישות לי זה לא....ואם אתה חושב שש לך משהוא יותר איכות שיהיה לך בכיף..המכשירים החדשים של פיוניר לא מלהבים בכלל אבל אני לא אומר שהם חרא..אני פשוט לא ממליץ עליהם ..אני ממליץ על אלפיין

ואם אתה כול כך חכם אדון "אודיו פייל" תבוא לצפון אנחנו נביא רדיו דיסק של אלפיין לא מהסדרות הגבוהות ביותר 9830 או 9827 ונתקין אותו ברכב שלך ו נישמע ואחרי זה נתקין את הפיוניר שאתה חושב שהוא כול כך איכותי וניראה מה היה לך להגיד...איך אני איתך?

פורסם
קודם כל אני משמיץ אותו רק מבחינת סאונד, מבחינה ויזואלית הוא ממש מרשים וממש יפה ואגב קל לשימוש, אבל חסרים לו מלא צלילים והסאב (ראה חתימה) התחיל לדפוק כמו פיוניר 305 יעני ממש התחיל להיות איכות של יפו באוטו!!!

הרמקולים נשמעו יפה אבל הסאב איבד סאונד (ולסאב הזה יש עוצמה ואיכות) ברמה בלתי יאמנת.

תשימו לב לפרטים, הוא לא בא בתלונות לצלילים והסאונד של הרמקולים, אז כניראה אין לפיוניר מחלה.

הוא בא בתלונות לצליל של ---- הסאב.

ועוד משהו, הוא טוען שהוא נראה טוב, וקל לשימוש.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

כן, אבל הוא גם אומר שחסרים הרבה צלילים..זה לא דבר שרוצים מHU טוב.

בכללי אני רואה בחוות דעת שלו התרשמות לא טובה מהמכשיר ואין בה משו חיובי.(טוב אולי התצוגה המרשימה, אבל זה כולם יגידו...)

אני אישית קניתי גם את ה7700 ולא הספקתי לשמוע אותו עם כיוונים מתאימים ולמשך זמן בגלל שמכרתי אותו לחבר יומיים לאחר הקניה, עוד כמה ימים נתקין אותו אצלו ונתרשם.

כעת, לאחר קריאת חוות הדעת שאימתה את הREVIEWS שקראתי באתרים בחו"ל לגבי המכשיר, החלטתי לא לקנות 770 נוסף אלא ללכת על ה BLAUPUNKT הבא

http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^2459,'normal_sales')

גם הוא בעל בולם זעזועים חזק כמו של הפיונירים, בעל תצוגה מרשימה, RDS(מה שאין בפיונירים)..מכשיר שנראה משתלם הרבה יותר מהפיוניר..

גולף...כי לא כל אחד יכול להרשות לעצמו אחת כזאת :wink:

פורסם
עוזב אותי משטויות שלך תעשה לי טובה..... אתה חושב שהמכשיר שלך איכות ומערכת שלך נישמעת יותר טוב מי שלי שיהיה לך בכיף אבל ממש לא איפכת לי תאמין לי אתה יכול להגיד מה שאתה רוצה..רק אני יודע שאצלי שומעים מצויין......

לפיוניר יש רדיו דיסקים מצויינים אבל לחלק מאנשים הם לא עונים על הדרישות...לך זה עונה על הדרישות לי זה לא....ואם אתה חושב שש לך משהוא יותר איכות שיהיה לך בכיף..המכשירים החדשים של פיוניר לא מלהבים בכלל אבל אני לא אומר שהם חרא..אני פשוט לא ממליץ עליהם ..אני ממליץ על אלפיין

ואם אתה כול כך חכם אדון "אודיו פייל" תבוא לצפון אנחנו נביא רדיו דיסק של אלפיין לא מהסדרות הגבוהות ביותר 9830 או 9827 ונתקין אותו ברכב שלך ו נישמע ואחרי זה נתקין את הפיוניר שאתה חושב שהוא כול כך איכותי וניראה מה היה לך להגיד...איך אני איתך?

שלומי צודק ב100%. שומעים אצלו ברכב מעולה.... עד עכשיו הייית סוגד לפיוניר, בגלל שהחלפת

לאלפליין, שלדעתי המכשיר שלך בזבוז 1800 שקלים מוחלט, עכשיו אתה סוגל לאלפליין,

אם המכשירים על FLAT לא תרגיש הבדלים, אלה אם כן יש שינוי בכרוס שהוא ברירת מחדל.

אתה מהילדים הקטנים האילו שכול דבר שיש להם, זה הכי טוב, פיוניר 800 זה הכי טוב,

אלפליין זה הכי טוב, והמגבר של רוקפורד בלי הקרוס זה הכי טוב.

אני מבין אותך, אתה בשלבי בגרות.

תמיר

פורסם

תמיר, גם אם הייתי רוצה לא היתי מנסח זאת בצורה טובה יותר :)

bg golf , אתה באמת חושב שחסרים לפאנל שלו צלילים ?

פעם נתקלת בפאנל שחסרים לו צלילים ? מה השלב הבא......... כבל סיגנל שחסרים לו צלילים ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אדי אני יבחן טיפה את ההבנה שלך...

אם לא יתחשק לך לענות אני חושב שאני וכל שאר הפורום כבר יבינו את העניין פה ובאמת ככה נראה אם הטענה של תמיר נכונה או לא...

מה חסר לך בפיוניר ויש לך באלפיין?

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

bg golf , אתה באמת חושב שחסרים לפאנל שלו צלילים ?

פעם נתקלת בפאנל שחסרים לו צלילים ? מה השלב הבא......... כבל סיגנל שחסרים לו צלילים ?

חחח..וודאי שלא. פאנל שחסר לו צלילים זה מינוח שעדיין לא נתקלתי בו, ובגלל שלא ידעתי למה הבחור התכוון, לא נתתי לו פירוש והמשכתי עם המינוח המקורי. אולי הוא התכוון לחיתוכים גרועים או משהו כזה..

גולף...כי לא כל אחד יכול להרשות לעצמו אחת כזאת :wink:

פורסם

עדיין לא שמעתי על אוזן שכל כך רגישה לחיתוכים של סאב... שהוא פשוט אחרי רבע שעה נאלץ להיפטר מהמכשיר.

עם כל הכבוד .. זה נשמע לי יותר "שינוי פסיכולוגי" .. מאשר שינוי בפועל.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

עצם העובדה שפותח התרד' לא ידע על האפשרות שניתן לסרוק את שמות השירים לפני הנגינה שלהם, אומרת שהוא לא ידע להשתמש בו. זה מכשיר טוב כמו המכשירים הקודמים של פיוניר ואפילו יש תוספות קטנות שרק מועילות.

פורסם

תמיר לך תיקמבן מגבר ותיקנה סאבים של DJ אתה עוד מדבר על בגרות תיראה מה עשית מהגולף שלך אוטו ליצנים RIGER TUINING

אני יותר לא ניכנס איתכם לזה תחשבו מה שאתם רוצים לא מעניין אותי...אני יודע שמה שיש לי זה בישבילי וזה טוב....

*** MADA אפילו לא בא להסביר לבולעי העץ פה למה אני מעדיף את אלפיין...רק תידעה שאני לא מדבר סתם...

תמיר,תעשה טובה זה ברור שכול הרדיו דיסקים ישמעו זהה בFLAT אבל זה לא עניין פה העניין הוא בפצרים..זה כמו להגיד לאופל ולפרארי יש 4 גלגלים SO?? אז הם זהים..

לסיכום תעזבו אותי משטויות שלכם ...אתה רוצה פיוניר קנה מפיוניר מה איכפת לי חוץ מי על מגבר של גיביל ומגבר של לוגיק וקומפוננט דוטק ורדיו דיסק פיוניר אתם לא יכולים להמליץ כלום ...אתה רוצה לבזבז על סאבים של DJ 1800 שקל ולקמבן מגבר ועוד לידרוש עליו 500 שקל שיהיה לך בכיף אני מה איכפת לי....

• תוכן חדש...