Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מיכאל, שאלת את עופר "מה יש בג'נסיס שלא יתקבל במגבר אחר זאת השאלה הכי קולעת והכי לעניין אני כשאני קונה מגבר אני משווה מגברים אחרים ורואה מה אני מקבל באחד שאין באחר" ולאחר מכן רשמת "זטקס וזפקו לא רואות את החברה הזאת לאנזר ממטר" מה יש בזטקס ובזפקו שאין באופטי דרייב?

שי, אתה לא צריך לשלוח את עופר לקרוא את הת'רדים שלך, הוא קרא בנושא הרבה לפני שידעת או כתבת עליו.

• תגובות 89
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ואני שמתי לב שאלה שאומרים שאין הבדלים בין רכיב איכותי לרכיב זול זה אלה שבדרך כלל לא יכולים לשים את ידם על ציוד כזה.

פורסם

איל, אם עופר טען שהשוני נמצא בקרוס, אז כניראה הוא לא הבין על מה "הויכוח" המקורי אחרי הכל.

אלפיין, אני באמת לא הבנתי את הטיעון, אבל רק בשביל ה RECORD, שוב... ראול הוא בחור שכן יכול לשים את ידו על ציוד שכזה, וראול הגיע למסקנות שלו לבד ..... בלי עזרה.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

בשביל הרקורד ולא בגלל שאני שולל את המבחן, דוגמא של אדם יחיד לא תשכנע איש ולהגיד שהוא יכול לשים את ידו על ציוד יקר גם לא.

הכל כבר נכתב עשרות פעמים. אם נשווה שני מגברים, ללא קרוסים, ללא רעשים ושיספקו בפועל את אותו ההספק הם ישמעו זהה. אם ניקח שני מגברים האחד ממוצע שעולה 1000 ש"ח והשני שעולה 3000 ש"ח, לשניהם יש את אותם נתונים מוצהרים, יש סיכוי טוב שהם ישמעו שונה. בין אם זה בגלל רעשים, בגלל ההספק שהם נותנים בפועל או בגלל הקרוסים. האם ניתן לקבל את כל מה שנתן המגבר שעלה 3000 ש"ח בכזה שעולה 2000 ש"ח, יכול מאוד להיות אך עדיין שניהם ישמעו שונה מזה שעלה 1000 ואת הצרכן שקונה מגבר ממש לא מעניינת העובדה שאם ננקה את הרעשים מהמגבר שעולה 1000, לא נשתמש בקרוס ונגביל את ההספק של המגבר שעלה 3000, הם ישמעו זהה.

אני מעריך שזה מה שעופר רצה להגיד.

פורסם

אומנם בן אדם אחד לא ישנה את העולם.

אבל יש לזכור שזה 1:0.

כפי שציינתי, לא על זה היה הויכוח.

ולכן הסברתי פירטתי, והפנתי אותו לתרד שלי שיעיין גם בפרטים.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אני בטוח שהוא לא הראשון בעולם, פשוט אני יכול להציג רק דוגמא אובייקטיבית אחת, ולכן כרגע זה כל מה שיש לי להציע :)

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

MDMA מה אתה חושב שאני חובבן? אני קונה מערכת רק לפי השם??!! אתה חושב שאני אוהב ליראות שרשום אלפיין ברכב שלי? נו..מה עשית מימני....אני קניתי אלפיין אך ורק בגלל שהוא ענה לי על הדרישות והפיוניר לא...האלפיין עלה לי 800שקל בדוגרי ברוסיה....בקרוב אני יכתוב ביקורת על האלפיין ועל הפיוניר ועל כול המכשירים שיש עכשיו בשוק ביקורת שוחטת מכול הכיוונים ואז תיראה למה אני קניתי אלפיין...

לסיכום ידידי אני קניתי FNQ לא כי אני רוצה להיתלהב שיש לי FNQ בלה בלה אלה כי הם נישמעו יפה...

אני קניתי רוקפרוד ולטנייג אודיו כי שמעתי אותם וההספקים שלהם מספקים אותי ואת המערכת שלי..

קניתי אלפיין כי הוא הכיי התאים לתפקד על המערכת שלי במחיר טוב..

עכשיו אני מוכר את הפיוניר כי אני לא אוהב אותו יותר ..אני לא מוכר אותו בגלל שאני רוצה ליקנות מותג ולהיתלהב אלה בגלל שסאב של רוקפורד נישמע לי יותר טוב...אז מה עכשיו תבוא תגיד אני רוצה רק מותגים? מה אתה ילד קטן?

פורסם

אדי שמע השיקולים שלך איך לבנות ולהרכיב את המערכת שלך הם רק שלך אני לא אומר לפי מה אתה בוחר פשוט אם היית קונה לפי דרישות היית כבר ממזמן עונה על השאלה..

מה יש באלפיין שאין בפיוניר שהיה לך? למה היית צריך את הקפיצה הזאת? שמע אם תענה אני יגיד לך אוקיי קיבלתי הבנתי וזהו סתמת לי את הפה אבל עד עכשיו אתה רק מתחמק ולא עונה על שום שאלה...

אייל בקשר לשאלה שלך אם היה לי מזומנים והייתי צריך להתלבט בין האופטי לזפקו או זטקס הייתי עושה את ההשואה קצת יותר מעמיקה שמע אבל זה לא הויכוח התחילו לדבר על פאנלים אז הנה כאן השאלה המתבקשת מה יש באחד שאין באחר מה השוני המתבקש כשאני קונה רדיו דיסק ועולה מדרגה ככה צריכה להיות השאלה גם כשקונים מגבר לפי דעתי וכל דבר אחר אוטו בית וכולי וכולי ככה המוח שלי חושב אם יש מישהו שיפתח לי עוד אופק בחיים ויסביר לי למה הגישה שלי מוטעת אני בן אדם פתוח אני יכול לקבל...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

אני קורא פה לא מעט שכותבים שאין הבדלים בין ציוד איכותי לבין ציוד פשוט יותר ואני פשוט לא מסכים לדיעה הזאת. בפועל שכשזה מגיע אליך( ויש לך אפשרות) אתה קונה ציוד איכותי יותר.

פורסם

יוסי זה נכון אבל תשמע אם יש אפשרות לקבל את אותה התמורה בפחות כסף אז למה לא אני מבין שככול שעולים במחירים הקפיצת מדרגה מרכיב לרכיב קטנה יותר...

אם היה לי כסף אין לי ספק שהייתי הולך על מגבר שיא המותג בעולם כי פסיכולוגית הייתי שקט יותר וגם בתחלס הנתונים היו אמינים יותר אבל מילת המפתח היא "אם"...

אבל אני עד עכשיו לא מקבל תשובה לשאלה מה יש באלפיין שאין בפיוניר?

כולם פה כותבים דברים וכותבים ואף אחד לא יודע לענות על השאלה הזאת..בשביל מה לעשות קפיצה כזאת? מה משנה את הסאונד בינהם אדי אומר שהוא הרגיש שינוי אז שיביוא ושיסביר את עצמו שלא יתחבא מאחורי המסך של "שמע מיכאל אני יודע מה האלפיין שלי שווה תאמין לי אני לא מדבר סתם"...

זאת לא תשובה בכלל לא רק מקצועית...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

כפי שציינתי, לא על זה היה הויכוח.

ולכן הסברתי פירטתי, והפנתי אותו לתרד שלי שיעיין גם בפרטים.

לצערי אין לי יותר מידי זמן ( לפחות עד מחר בצהריים ) , ולכן אני יגיב בקצרה .

לא נכנסתי לויכוח שלך. אבל אתה בצורה די גורפת משתמש בו גם במקרים שהוא לא מתאים. זה התחיל פה :

אדי, זה חדש לך שאנשים שקונים מגברים יוקרתיים, לא נהנים משינוי כל שהו בסאונד כתוצאה מכך ?

אתה מוזמן לשאול כל בעל מגבר יוקרתי בפורום, אתה תקבל את התשובה הזאתי מהם בפה שלם, לא ממני..

מה שרשמתי לך זה שכן יש הבדלים. בין מגברים יקרים לאחרים. אתה משם גררת את זה לתרד שלך . מה שלא מתאים פה. לא דיברנו על תאוריות למיניהם ששם מה שאתה טוען זה נכון אלה על השורה התחתונה ברכב ששם כאמור המגבר הוא מכלול.

כמו שאייל הסביר -

הכל כבר נכתב עשרות פעמים. אם נשווה שני מגברים, ללא קרוסים, ללא רעשים ושיספקו בפועל את אותו ההספק הם ישמעו זהה. אם ניקח שני מגברים האחד ממוצע שעולה 1000 ש"ח והשני שעולה 3000 ש"ח, לשניהם יש את אותם נתונים מוצהרים, יש סיכוי טוב שהם ישמעו שונה. בין אם זה בגלל רעשים, בגלל ההספק שהם נותנים בפועל או בגלל הקרוסים. האם ניתן לקבל את כל מה שנתן המגבר שעלה 3000 ש"ח בכזה שעולה 2000 ש"ח, יכול מאוד להיות אך עדיין שניהם ישמעו שונה מזה שעלה 1000 ואת הצרכן שקונה מגבר ממש לא מעניינת העובדה שאם ננקה את הרעשים מהמגבר שעולה 1000, לא נשתמש בקרוס ונגביל את ההספק של המגבר שעלה 3000, הם ישמעו זהה.

אני מעריך שזה מה שעופר רצה להגיד.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
אני קורא פה לא מעט שכותבים שאין הבדלים בין ציוד איכותי לבין ציוד פשוט יותר ואני פשוט לא מסכים לדיעה הזאת. בפועל שכשזה מגיע אליך( ויש לך אפשרות) אתה קונה ציוד איכותי יותר.
אני מקווה מאוד שלא התכוונת אלי,

כי אני בחיים לא אמרתי שאין הבדלים בין ציוד איכותי לבין ציוד פשוט.

אני גם אמרתי בתרד הזה !!!

אם היה לי תקציב מתאים, גם אני היתי מתפנק .... למה לא ?!

עריכה.

עופר מעל הציטוט שצטט אותי, הופיע הציטוט של אדי:

אז אפשר להגיד לפי הטענות שלכם כול מי שקונה מגבר של זפקו או גנסיס או כול חברה אחרת סתם משלם על מותגים עדיף ליקנות מגנאט וגיביל או לוגיק מהדיוטי פרי.. נכון?

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

מיכאל, רציתי לדעת על פי מה קבעת שזפקו וזטקס לא רואים את לנזר אופטי ממטר. אם תמצא סיבות מנומקות, תוכל לענות איתן גם על השאלה ששאלת את עופר.

בנוסף כתבת "מה יש באלפיין שאין בפיוניר? כולם פה כותבים דברים וכותבים ואף אחד לא יודע לענות על השאלה הזאת." כבר עניתי על השאלה הזאת.

פורסם

מעופר קיבלתי את התשובה שחיפשתי...

אני לא מבין כל כך במבנה המגברים אבל האופטי הוא של חברה מפוקפקת שלא עומדת בהצהרות שלה לעומת שתי החברות השונות ואתה גם אמרת בת'רד אחר אייל שכשאתה משלם על מגבר יוקרתי אתה משלם בין היתר על עמידה בהצהרות...

המגבר האופטי הוא של חברה מפוקפקת שלא עומדת בהצהרות שלה ולכן אני שולל אותו לעומת השאר שהם של חברות הרבה יותר חזקות מהחברה לאנזר...

עריכה:

איל ראיתי שרשמת השוואה בין האלפיין 9835 ל 9600 של פיוניר והבנתי את מה שרשמת אבל אני לא מכיר את המכשיר של פיוניר ככה שאני לא יכול להגיד שמע זה כן קיים או לא קיים בפיוניר אם תשווה נגיד 9830 למכשיר של 7550 אני יכול לענות לך במלואן ולהגיד וואלה אתה צודק או להביא אותך על טעותך מפני שאני מכיר את שתי המכשירים מא' ועד ת'

אני חיפשתי באינטרנט קישורים מצאתי רק לאלפיין לפיוניר היה לי קצת בעיה מי שיוכל לעזור בעניין זה יהיה מעולה...

• תוכן חדש...